![]() |
Dla mnie to te wszystkie faule w powietrzu ( czyt. gra łokciami ) powinna być bezwzględnie karana.
Potem zamiast do główki, to dwóch gości skacze na siebie myśląc tylko jak drugiemu nie zapier...ć. |
Cytat:
Dzisiaj bardzo liczę na Słowenię :), lubię Anglików ale po tym co grają to wolę z dwojga złego Słoweńców :) ciekawa sytuacja w tej grupie. |
Cytat:
|
I zaczynają się dzisiejsze emocje
Ja osobiście jestem za tym że Słowenia i Anglia wyszła z grupy a z drugiej Niemcy i Serbia. Andraż Kirm znowu w podstawowym składzie i zagłuszone wuwuzele przez kibiców:) Let's go England Let's go!! |
żeby na Angole zaraz Kirma nie połamali.
Ciężko oglądać ten mecz - z jednej strony człowiek życzy dobrze Anglikom, z drugiej strony nasz Kirm :) |
Anglia przegra, zemsta szamanów za apartheid :D
|
Anglia miażdży masakra jak oni dzisiaj grają;D
|
Cytat:
|
Kirm niestety najsłabszy na boisku, nic mu nie wychodzi. Mam nadzieje, że jeszcze Słowenia wyrówna, albo chociaż niech Algieria wygra z USA to Słoweńcy wyjdą z grupy mimo porażki w dzisiejszym meczu.
|
Miazdzy..... :lol:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Mecz z gatunku, Anglia słaba ale Słowenia jeszcze słabsza.
|
Cytat:
|
no to Słowenia poza MŚ
|
to Słowenia wraca do domu :/
|
Kirm bedzie zaniedlugo na zgrupowaniu
|
Ale ch.. Amerykance .. szkoda Kirma, ogral by sie chlopak i zarobilibysmy jeszcze wiecej
|
no i w doliczonym czasie gry Stany wykopały Słowenię z awansu.
Dziwnie znajome :) |
Pier...olone Jankesy:/
|
No tak dosyć znajoma sytuacja.
W trakcie meczu Anglii mówiłem nawet do brata, że coś czuje powtórkę z naszej ligi dla Kirma. A Amerykanie mają po prostu farta, choć sytuacji mieli chyba więcej. Kirm chociaż szybciej wróci do Krakowa, choć w kiepskim nastroju. |
Dobrze
Przynajmniej uzbieramy 11 na mecz z Litwinami:-P co wcale takie pewne nie jest:rotfl: |
Cytat:
|
ale beka - jeszcze pokazywali jak trener Słowenii cieszył bo jeszcze nie znał wyniku z drugiego meczu :)
|
Cytat:
Bardzo dobrze że Słowenia odpadła, na awans nie zasłużyli a Kirm nie będzie się dalej kopał po czole;) |
Cytat:
No i w sumie dobrze ze USA weszlo bo graja lepiej od Slowenii. Poza tym ze Slowenia powinni wygrac ale sedzia im gola nie uznal. Fajnie gdyby byly powtorki wideo bo wszystko byloby sprawiedliwsze a tak to i tak ta sprawiedliwosc zawsze wychodzi na zero (no bo USA ze Slowenia zostalo pokrzywdzone a za to tutaj w ostatnich min sie wyratowali hehe) ale lepiej by bylo gdyby to szczescie nie musialo sie wyrownywac bo powtorki by za wczasu weryfikowały rzeczywistosc i USA juz by było ustawione po meczu ze Slowenia. |
Gmoch w studiu pomeczowym mnie zniszczył. Te jego "he he he he" działa lepiej od różnych substancji za które trzeba płacic.
|
A Jak zapatrujecie się na mecze Niemców i Serbów?
Ja widział bym to tak: Serbowie wygrywają i Ghana wygrywa, Serbowie z Jankesami a Ghana z Anglią. Szkopy out :D |
Anglia to taki sam poziom co Niemcy, najwieksi wrogowie Polskiego Narodu, od lat ze soba rywalizujemy, takze poza stadionem , te dwie ekipy nie powinny uczestniczyc w MS..
niech awansuje i Litwa, byle Niemcy odpadly |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl