![]() |
czuje że Polonia wywiezie punkta.
ps - zaslyszane z c+ od komentatorów - to juz 7 stadion na ktorym Lech występuje w roli gospodarza |
Cytat:
Ja jestem niemal pewny, że Pasy się utrzymają, ale nie ukrywam że pomyłka wcale mnie nie zmartwi:-) Do drużyn słabszych od naszych sąsiadów dodałbym jeszcze Zagłębie. Dodam jeszcze, że podobna metamorfoza będzie udziałem Polonii, jak przejmie ją Smuda. Czarne Koszule mają bardzo solidny skład, a Franz solidnie wszystko poukłada. I mogą spokojnie walczyć o puchary. |
Cytat:
|
Jaki by nie byl wynik meczu Lech - Polonia, to i tak sie szykuje zmiana coacha w Polonii.
|
Narazie 1:0 dla Lecha. Polonia nic nie gra grają cały mecz na stojąco, żadnego zagrożenia, zaangażowania a bramka Lecha z dupy.Zobaczymy może coś strzelą na co się nie zapowiada...
|
Ta szykuje sie tylko jakos nadal trener zachowuje stanowisko (co mnie dziwi), ale jak przegraja to mysle ze juz Wojciechowski sie tak wkurzy ze jutr sprawe zalatwi :P
|
Już 1:1. I dobrze. Bramka Marcelo (zbieżność nazwisk zupełnie przypadkowa) cud miód malyna.
|
Cytat:
|
Nie ogladalem tego Sarvasa jeszcze w tym sezonie ale w tej pierwszej polowie mi zaimponowal szybkoscia i dryblingiem+bramka.. Jesli bedzie gral tak jeszcze przez kilka kolejek to powinnismy sie nim zainteresowac bo ciekawy grajek z niego
|
Lech 1:2 Polonia :D
|
no i przysymulowany wolny, bramka ... bez komentarza
|
a tak liczyłem na to, że jeszcze w tym tygodniu nie będziemy samodzielnym liderem, bo Lechia nie da Odrze pograć :). No trudno, i tak mieli dobry start.
A w Poznaniu to każdy wynik możliwy, tam idzie cios za cios. |
Cytat:
|
he, he, nie znam Wielkopolski zbyt dokładnie :)
|
Powiem szczerze - mnie ta Odra zaczyna wkurzać. Nic nie grają i mają 3 punkty z Lechią. W tym sezonie skupię się na kibicowaniu Wodzisławianom, by spadli:-)
|
70 minuta - czerwień dla Peszki
|
najbardziej dziś we Wronkach podobał mi sie odgłos na trybunach po bramce Jodłowca: słychac było jeden wielki opad szczeny.
Faul, po ktorym Amica strzeliła druga bramkę na 90% symulowany - ale trudno, wszyscy wiemy, że Amica to dzieci szczęścia |
Hmmm dla mnie jest dziwne to co pokazuje Lech. Nie chodiz konkretnie o ten jeden mecz lecz o ten i tamten sezon. U siebie graja taka padake ze szok, az dziwne ze ta sama druzyna moze na wyjezdzie zagrac super mecz, rozgromic rywala a u siebie sie mecza z wieloma druzynami, graja srednio, duzo remisuja, dziwne zjawisko :D
W tamtym sezonie w Krk chociazby 1:4 dla nich a w Poznaniu 1:1, w Wawie 1:1 (chyba jak mnie pamiec nie myli, nie chce mis ei juz sprawdzac) a w Poznaniu z Legia 0:0 po slabym meczu. W tym sezonie w LE z Norwegami na wyjezdzie 6:1 a u siebie 1:2, teraz w lidze z Korona 5:0 a dzis meczarnie z Polonia. Tamten sezon przegrali po fatalnych wynikach u siebie, rmeisujac z Ruchami, Cracoviami itp. Bogu dziekowac ze u siebie takd aja ciała bo inaczej to by w tej lidze wymiatali jesli by im szło na wyjazdach tak jak idzie i u siebie by umieli grac :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Eeee Piast fajna druzyna, u siebie fajne boje tocza z czołowka i objezdzaja reszte klubow Ekstraklasy. Ja tam Odry nie lubie no i Cracovia niech spada- co sie odwlecze to nie uciecze - oby tak było :p
Doping maja słaby, słabo graja wiec papa a Piast jak mowie moim zdaniem ciekawa druzyna ) |
Nie ma Polonia szczescia do sedziowania w meczach z KKS.
W czterech kolejnych meczach pyry strzelaly im przynajmniej jednego gola, ktory nie powinien zostac uznany :) |
Cytat:
Nie powinna byc czerwona dla Rengifo ? |
Bueh przed chwila wlaczylem mecz i ten zbawca lewej obrony Gancarczyk cienki jest jak go Ivanowski objeżdza :D Tak wgl to fajna trybunkę za bramką dostawili u siebie we Wronkach pyruski :> Ja osobiście wolałbym aby Cracovia została w ekstraklasie, uj z tym że żydki itd itp. ale swoje żydki :D
Haha ! 3:2 i kupon mi wejdzie! :D |
Hahahaha Amica, Amica - Discopolo 2:3:D Piękne derby Wielkopolski:) Ciekawe, czy po zwycięstwie we Wronkach wywalą Grembockiego ?;P
|
2:3 Amica znowu na majstra idzie :lol:
|
2-3 :D
Jaka fajna cisza :D |
Uuuuuuuuhuhuhu, 85' i Polonia strzela trzecią bramę, ciekawie :)
|
kolejny opad szczeny we Wronkach - lubie ten odgłos na tym stadionie
|
2:3... :D:D to sie Lech popisał
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl