![]() |
Na podstawie formy u siebie i na wyjazdach powiem Ci, że coś w tym jest. Wisłą u siebie mam 5 zwycięstw z rzędu, przy 2 zwycięstwach, 2 remisach i 1 porażce u siebie. Ze Śląskiem wygrywam u siebie 3-0, by na wyjeździe przegrać 1-0.
|
no by ich pos rało!! :|
jestem 1. w championship z 24 wygranymi 5 remisami i 1 porazka stan klubowej kasy dobry a chcieli mnie wywalic po zmianie zarządu dobra jednak na szczescie nieaktualne napisał mi nowy prezes cos takiego: Cytat:
|
A ja zapomniałem, że Manchester City przejęli Araby i mają bardzo dużo kasy ;).
Mogę powiedzieć tylko jedno, czuję, że nikt mi nie zagrozi w zdobyciu Mistrza. Póki co jeden jedyny raz nie wygrałem. Z Arsenalem 1-1. Niby początek sezonu, ale z Chelsea wygrałem 5-2 i myślę, że jest to dobry prognostyk ;). |
Cytat:
@kamilll1906 Jak już chcesz zakryć nazwisko to rób to dokładniej, bo w jednym miejscu zostało całe ;) |
Taka ciekawostka Stefan Majewski został trenerem Atalanty Bergamo.I chce mi wykupić pół składu
|
Ale z tym wywalaniem jest cos dziwnego..
Mialem slabszy okres ,mnostwo kontuzji przez co slabe wyniki. Pozniej zaczalem wygrywac wszystko zarzad byl ogormnie zadowolony z wystpow w pucharach a teraz sie zastanaia czy przedluzyc ze mna kontrakt... dziwne... |
Oni, tylko tak mówią, a zaraz Boguś Ci wyjedzie z kontraktem ;) Nie raz tak miałem. ;d
|
Czuję, że ode mnie Boguś zaraz odleci. Na początku było że kocha klub a teraz, że jest zadowolony z funkcji jaką pełni...chciałbym żeby mnie wykupili jacyś goście co mają w cholere kasy:D
|
Cytat:
|
Mnie w sezonie 2011/2012 przejął... Marek Wilczek :) Wykupił pakiet kontrolny za niecałe 10 mln ojro :)
Teraz już wiem dlaczego w Wiśle nie ma transferów gotówkowych :rotfl: |
Cytat:
PS. w 1 sezonie awansowalem z championship do Barclays Premier League Birmingham City:D, w sumie nic szczegolnego ale jest, a i Dawid Nowak strzelał dla mnie ;] po przejeciu dostałem dodatkowe 4 mln euro na transfery 300tys euro wiecej na pensje miesiecznie, kasa klubowa powiekszona o 15 mln a rozbudowa bazy i szkolki na najlepsze na swiecie ;] |
Wygrałem Rangersami ligę, puchar ligi, puchar Szkocji, doszedłem do 1/8 finału LM.
Sprowadziłem na Ibrox Vagnera Love i Joeya Bartona (między innymi). Gotuję się na nowy sezon, za tydzień gram z Hibernianem a tu przychodzi mi oferta przejęcia Chelsea... |
Jestem początkujący zacząłem grać dopiero teraz i nie ogarniam kilku rzeczy, jak ktoś by mi wytłumaczył co mam dać mojemu napastnikowi/obrońcy, gdy Kaziu Moskal mówi, że jakiś tam ktoś chce grać większym pressingiem... Najczęściej tak mam przy Królu na lewej obronie Lewandowskim na ataku i Kadlecu (napastnik). Bo to co mam robić przeciwnikowi to ogarniam, ale jak to ustawić to nie wiem... ;P
|
Cytat:
|
No ok, ale nie mam takiego suwaka jak pressing :P Jak byś mógł dokładnie mi powiedzieć, który suwak mam przesunąć... :P
Mam takie (ss w czasie meczu): http://i41.tinypic.com/8vq6pj.jpg EDIT: Dzięki działa... |
Pressing to Gra przy przeciwniku.
|
1 Załącznik(ów)
WOW!! Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło:D
Panowie, jakiś dobry bramkarz, który przejdzie do Wisły pilnie potrzebny:D |
http://i44.tinypic.com/9lh3cj.jpg
http://i40.tinypic.com/ftcyo6.jpg Jak wam sie podoba skład? :) Rok 2011/12 |
Cytat:
P.S. Rozpocząłem po raz kolejny karierę menedżera w lidze węgierskiej jako trener Ujpestu Budapest. Nawet nieźle zacząłem bo wygrałem z Debrecenem w pierwszej kolejce 2-1. Co ciekawe, Dudu to tam ładnie strzela. |
Cytat:
liczba Polaków w składzie bodajże 8, liczba wychowanków 4? btw. nie chciałbym, aby tak wyglądała Wisła za kilka lat.. :P |
No własnie ciężko bywa z tymi warunkami :P
Wychowankó dorzucam z MEkstr. a Paru zawodników ma juz Polskie obywatelstwo więc jakoś idzie :) |
Nie rozumiem po co niektórzy chcą aby ich team w fm wykupił jakiś szejk :P
Gram 3 sezon i dostałem 18m € na transfery, choć wydalem w sumie 4.Polecam szukać talentów w Czechach - wysyłam tam co roku Czerwca i wykupuje najbardziej obiecujących grajków. |
jak mogę przeznaczyć więcej pieniędzy na scouting? W siedzibie zarządu mam napisane, że zgodzą się na objęcie scoutingiem całego kontynentu, ale zabardzo tego nie widać.
Ja dostałem 25M na transfery, ale niemam jak tego spożytkować, bo niestety żaden znaczący piłkarz, może nawet nie taki bardzo słynny nie chce do mnie przyjść:-/ |
Cytat:
|
A po co Ci ktoś znany ? Szukaj "perełek" tak jak ja :) Po całym świecie.
|
tylko niestety nie mam kasy zeby wysłać scoutów gdzieś do brazylii czy gdzieś a nie wiem czy/jak przeznaczyć na to trochę więcej pieniędzy.
|
W Brazylii bardzo trudno znajsc kogoś dobrego kto chce przyjść do Wisełki bo o niej chyba mówisz. Afryka tam sie mozna obłowić :)
|
A skąd masz kase na to, zeby objąć scoutingiem cały świat? Jest gdzieś opcja zeby wiecej kasy dać na to czy co?
|
To zależy od stanu Twojego stanu konta dokładniej ile masz kasy w budzecie klubu. Z tego co zauwazyłem to wystarczy jeden awans do fazy grupowej i juz masz na skauting. :) Ja z tym juz nie mam problemów ale nie mam za to jakichś wybitnych skautów.
|
Mam ograniczenie, że moge mieć zatrudnionych max. 6 trenerów, da sie jakoś tą liczbe powiększyć?
Tak jak w przypadku w/w skoutingu zależne to jest od budżetu? Tyle, że miałem budżet 5mln, po pierwszym sezonie ponad 20mln i nic sie nie zmienia. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl