![]() |
Cytat:
|
Mógłby ktoś wrzucić foto z tym plakatem o sprzedaży karnetów dla pejsów, ten o braku atmosfery i skafandrze astronauty gratis z logo NASA :rotfl:... z góry dzięki...
|
Cytat:
|
mam pytanie do magikow komputerowych- kupilem sobie klawiature bezprzewodowa z mysza i zainstalowalem to wczoraj, klawiatura dziala bez wiekszych zarzutow, niestety mysz nie dziala, odbiornik miga jak nia ruszam, czyli komunikacja jakas miedzy nimi jest, ale wskaznik na monitorze juz nie. odinstalowalem to cholerstwo, wsadzam stara mysz w usb i ni chu chu, to samo co mnie juz bardzo zdziwilo.
w ogole podczas instalacji wystapil blad z plikiem hotkeys.exe, ktory wydaje mi sie ze ma wiekszy wplyw na klawiature bo tam sa wszystkie klawisze skrotu. teraz tak: probowalem dzialac w panelu sterowania ze sterami do myszy, i nic. gdzie i z ktorej strony to ruszyc zeby bylo dobrze? aha, jak wpialem stara mysz do kompa kumpla to wykrywal ja, tak samo bylo z nowa mysza i klawiatura, dodam, ze 2 tyg temu byl format u mnie i dzialalo wszystko poprawnie. pomocy, bo pada nie cierpie!! |
Czy czeski Banik Ostrava gra w europejskich pucharach w tym roku? Gdzie i który etap?
|
czy mozna coś ugotowac z jastrzębia?
czy ktoś nie chce kupic drobiowej dziczyzny? |
upolowałeś jastrzębia :D?
|
Jaki klimat klubowy panuje na Nowo Huckim osiedlu Tysiąclecia?
|
Cytat:
Umiarkowany. |
Cytat:
Umiarkowany, ale mimo wszystko trochę więcej Cracovii..wiem, bo mieszkalem tam parę lat. @Zienczuk8 Podejrzewam, ze w kazdym barze, w ktorym jest telewizor, ponieważ mecz jest na TVP a tą telewizje raczej każdy ma |
Cytat:
podbijam..... |
ulica Głowackiego- jaka to dzielnica? Łobzów? No i czy te rejony są Wiślackie? Od października zmieniam adres, wiec robię rozeznanie:)
|
Cytat:
Choć niektórzy z chęcią ugotowaliby kucharzy :lol: http://img110.imageshack.us/img110/4...resoviase6.jpg |
Cytat:
Towarzysze pomozecie?? |
Cytat:
|
emsi gdzie to bylo:shock:
|
Cytat:
|
czy któreś ogólnopolskie radio będzie transmitowało mecz Beitar-Wisła? Pomimo usilnych starań wylądowałem w autobusie w godzinach meczu... Kiedyś mecze międzynarodowe transmitowała Jedynka, ale patrząc po ramówce to te czasy minęły..
a jeśli znacie jakieś lokalne, w których może być tramsisja to też bym prosił - a nuż się uda! |
Zepsuł mi się komputer dzisiaj wczesnym rankiem próbowałem go włączyć nacisnąłem guzik nagle w sekundzie po uruchomieniu sie wyłączył i niereaguje na kolejne próby włączania. Czy ktoś tak już miał ??
co sie mogło zepsuć?? a ile zapłaciliście za naprawe?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktoś może, gdzie w Krakowie jest sklep Jack&Jones ?
|
Ciuchy były kiedyś w: Pasażu Rynek 13 (róg i Grodzkiej) oraz Peek and Cloppenburg w Galerii Krakowskiej
|
Cytat:
|
Aaa zapomniałam o pytaniu swoim.
Jak bywało przy wczesniejszych edycjach meczy pucharowych w Krk, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby - przy karnecie była zniżka na bilet na LM/UEFA, ale czy tylko na ten sektor/miejsce co masz karnet czy można sobie zmienić sektor? (teraz rodzice mają na E karnety, a na Beitar bym na B chciała bilet). Dąło sie kiedyś? |
Cytat:
Podbijam:) |
Jakie dzisiaj będą numery w dużym lotku, bo kasa mi potrzebna :D!?
|
Cytat:
03,14,19,06,29,02 |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl