![]() |
Tu nie chodzi tylko o zmęczenie. Po 1 meczu będziemy mieć jasność co prezentuje przeciwnik i ten tydzień można by wykorzystać na ustawienie taktyki pod niego, potrenować może jakieś schematy, a nie zawracać sobie głowę Miedzią.
|
Jakie rezerwy, co wy .......icie, w piłkę gra się o trofea zawsze i wszędzie, gramy o awans do grupy a potem pogadamy co dalej...dla częśći was płaczków problem jest ze wygraliśmy PP i teraz chcecie żebyśmy jak najszybciej odpadli.......a jak nie lubię pisać na forum...tylko SB TOP
|
Cytat:
Ja na Twoim miejscu bym się nie wcinał, a już na pewno nie pokazywał palcem przez jakiś czas. |
ty też jesteś w tym rankingu wysoko
ogólnie czyta sie ciebie dla beki |
wolfy
Jak nie rozumiesz tekstu pisanego, bo w szkole nie nauczyli, to idz do mamusi, moze ci wytlumaczy o czym pisalem, bo na pewno nie o tym, co probujesz mi insynuowac. Mam taki zwyczaj, ze z debilam nie dyskutuje (a ty juz wykazales sie, ze nim jestes), wiec odpowiedzi na twoj belkot nie bedzie. Bilety na czwartek juz sa, kto i czemu jeszcze zwleka? ;-) |
Cercle w ostatnim sprawdzianem przed Wisła, remis 1-1 na wyjeździe z Leuven, grając od 62 w przewadze jednego zawodnika. 12 w tabeli po rozegraniu pelnych 4 kolejek ligowych (bilans 1-1-2). Bilans bramkowy 6-7.
Dotychczasowy bilans w el. LE 2-1-1 bramki 3-4 |
Przeca pisalem, ze sa w lidze tacy se. To nie jest poziom Rapidu. Jesli zagramy tak jak z Trnava u siebie to bedzie dobrze :-)
|
Szkoda, że nie gramy pierwszego na wyjeździe, nasz stadion jednak robi różnicę na finiszach
|
Cytat:
Ja póki co jestem na etapie: muszą nas zlekcewazyć i być bardzo nieskuteczni abyśmy mogli z nimi powalczyć. Szczególnie w Krakowie jest to możliwe. Z tej perspektywy można żałować że nie czeka nas jeden mecz, ale dwumecz. Lech ograł te 4 lata temu Charleroi ale miał w tym również dużo szczęścia. Obijane słupki, poprzeczki, gra w 10 w ostatnim kwadransie. Nam potrzeba również tego samego. |
Nie, nie tego nam potrzeba. Potrzeba nam bardzo dobrej gry i zneutralizowania najgrozniejszych elementow u przeciwnika.
Nie chodzilo mi o pozycje Cercle w lidze tylko to jak graja. Nawet w tym wczorajszym meczu mocno rozczarowali, grali nieporadnie. Leuven to bardzo przecietna druzyna. Liga belgijska to kilka mocnych zespolow: Anderlecht, Genk, Gent, Union, Standard Lieg, Club Brugge i Cercle Brugge wlasnie. I one rotuja miedzy soba pozycjami w europejskich pucharach. Reszta druzyn to sa przecietniaki, ktore sie na te druzyny wymienione spinaja jak wszyscy w PL na Wisle. Maja wieksze budzety niz polskie kluby, bo liga jest wiecej warta, bo poinwestowany jakies 15-20 lat temu ogromne pieniadze w szkolenie i pozniej tych lebkow sprzedawali do mocniejszych lig, a pozyskana kasa posluzyla podniesieniu poziomu. Ale teraz jada juz na odcinaniu kuponow i jak oglada sie te mecze w Belgii to momentami na prawde slabo to wyglada. Wcale nie duzo lepiej niz u nas. My nie potrzebujemy szczescia tylko gry przez 90 minut jak ze Spartakiem, z wiara we wlasna umiejetnosci i neutralizacja atutow przeciwnika. Jak bedzie liczyc na szczescie to gwarantuje ze 3 bedziemy wyciagac z siatki. |
W opublikowanych przez klub kulisach meczu ze Spartakiem (nawiasem mówiąc bardzo fajnie zrobionych, polecam) jest parę ujęć, w których Moskal stoi obrócony plecami do Jopa i nie przejawia specjalnie zainteresowania tym, co ów ma do powiedzenia.
Czy Fra Mat zdążył już gdzieś ogłosić w związku z tym, że Moskal nie słucha Jopa, bo mogłem coś przeoczyć? :evil: |
Markus: zieeeeew.
Jesteś coraz głupszy jeśli myślisz że zwracam uwagę na twoje miotanie się. Zero argumentów i rzeczowych postów, tylko przypierdalanie się |
Cytat:
|
Dobrze, odpowiem.
Moskal w przeciwieństwie do Rude zna ligę. Jop nie musi go jej uczyć. Natomiast tobie przydałaby się jakaś edukacja |
Cytat:
Nie wiem, może nie rozmawiają w jednym języku? |
Zdaje się, ze obydwaj przeoczyliście wiele rzeczy.
W tym moment, kiedy Bozia rozum rozdawała. |
W kadrze na Cercle wg oficjalnej listy dopisano Alfaro, a wykreślono Kiakosa i Krzyżanowskiego.
Czyli z obecnej kadry bez Szota, Igbekeme, Kiakosa, Colleya, Fazlagicia i Dudy. |
Ja bym chciał, żeby Maciej Skucha wyliczył współczynnik dramy o Hiszpanów na post Markusa.
|
https://transfery.info/ekstra/artyku...-krakow/220511
Ciekawie o najbliższym rywalu |
Cytat:
Cytat:
|
Dla mnie najciekawszy jest fakt że Cercle nie radzi sobie zbytnio w ataku pozycyjnym i bardziej grają na pressing/kontrpressing. Szkoda tylko że u nas obrona jest taka tragiczna że nawet ciężko będzie zaparkować autobus po (oby) korzystnym wyniku/prowadzeniu.
|
Oni co roku sporo transferuja, wiec poczatek sezonu maja slaby. Potrzeba im czasu na zgranie i tutaj jest nasza szansa.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Serio, pytasz o takie rzeczy?
Już ci wcześniej odpisywałem na podobne insynuacje. Poszukaj na forum - to nie boli. W skrócie - Moskal, jeśli nawet ma słabe wyniki na początku to gra Wisły jako zespołu jest znacznie lepsza niż za czasów analityka. Analityk wymęczył w pierwszym meczu zwycięstwo ze Stalą, choć w 90 minucie był karny dla Stali i fuksem tego nie przegraliśmy, potem przerżnął z Tychami na Reymonta. Przy tym gra powodowała krwawienie z oczu. A jedyne co przeoczyłeś (i ma to wpływ na całe twoje życie) to ustawienie się w kolejce, kiedy Bozia rozdawała rozum. |
Cytat:
|
Konferencja prasowa:
https://x.com/WislaKrakowSA/status/1826265439795839280 W czwartkowym meczu nie zagrają: Łukasz Zwoliński, Dawid Szot, Bartosz Talar, Enis Fazlagić, Kacper Duda, Jakub Stępak i Joseph Colley. |
Cytat:
|
Cytat:
Także węsz dalej hejterku i kop swoje dołki dalej. Wtedy było zajebiście jak była średnia pkt na mecz 1,2. Teraz nagle jest źle xd |
Sa chetni na wyjazd do Brugi busem 9 osobowym, koszt okolo 500 PLN ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl