![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie, w Płocku nie było kilkudziesięciu trenerow na przełomie kilku lat lat tylko zaledwie osmiu od 2012 (nie licząc asystentow co przejmowali drużynę na jeden mecz) Brzęczek zrobił z Płockiem 5 miejsce co jest drugą najwyższą lokata tego klubu w historii, a dwa lata Sobola jako trenera to wcale nie jest mało żeby być osoba w pełni szanowana w klubie. Plus Soból zrobił najdłuższa serię zwycięstw (6) i był liderem z Płockiem. Być może będą to mieli w dupie być może z szacunku dla tych dwóch Panów wiedząc że od tego będzie zależeć utrzymanie Wisły zepną się na ostatni mecz, tego nie wiem, ale myślę że jakieś kontakty w klubie naszych trenerów tam zostały. |
Płock przyklaśnie spadkowi, bo potem będzie jedyną Wisłą w lidze.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
No ale najpierw to my musimy dziś wygrać. |
Wierzę w remis Śląska z Górnikiem, ale nie wierzę w nasze 2 zwycięstwa.
|
Trzeba będzie zerwać układy z Ruchem do soboty xD
A poważnie mówiąc to my i tak nie wygramy dwóch meczów więc te kalkulację to o kant dupy roztłuc |
Ja mam wątpliwości czy my do października 2 mecze wygramy.
|
Śląsk z 1 punktem, nie 3. Mielec utrzymany.
|
Kalendarz gra :)
|
Co wiemy na 100%? Spada TTB i Łęczna. Spaść możemy my albo Śląsk?
Jaga jest bezpieczna? |
Jagą bezpieczna , stal tez.my albo slask
|
Szkoda, że Podolski się wykartkował.
|
Kto to pisze od dluzszego czasu ze utrzymamy sie kosztem Slaska? :-)
|
|
Powiem tylko , że jak nie polecą głowy w klubie a pewne osoby nie pozostawią kwestii sportowych osobom , które się na tym znają to TRIO może wyp....
Podziękować za podjęcie się ratowania , wręczyć dyplom i pokazać drzwi . |
z 0-2 na 3-2 w 19 minut. Szacun...
|
Cytat:
|
WSTYD. Nie dość że spadać z ligi to jeszcze w takim stylu.
Stadion na Wartę powinien być PUSTY |
Stadion na Warte powinien być pełen a nasi "piłkarze" powinni usłyszeć co sądzimy na ich temat.
|
Cytat:
|
Cytat:
Stadion powinien żądać odsunięcia winnych tej żenady. Czyli rodzinki Błaszczykowskich od zarządzania klubem, bo się nie nadają. To samo Brzęczek, adios. Kolego Kryształ Jaką średnią ma selekcjoner. 11 meczów już zagrał. Na trenera Dariusz Marzec, podobno potrafi zagonić do pracy no i jest legendą. Dzięki Sobol za poświęcenie... |
Cytat:
|
Spadamy w okropnym stylu, ale zasłużenie.
|
Musi Śląsk przegrać czy wystarczy remis przy naszej wygranej?
|
nie ma juz znaczenia jak zagra Slask. Arivederci .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl