![]() |
Czy jest możliwość ściągnięcia przykładowo 20 zdjęć na raz z picassaweb.
Wiem że jest opcja pobierz do programu Picassa ale ja takiego nie używam a zdjęć jest dość sporo i nie za bardzo chce mi się po kolei wszystkich ściągać. Ma ktoś jakiś pomysł?? |
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć co jest napisane na tym transparencie?
http://i41.tinypic.com/fmtm3b.jpg pozdrawiam. |
Kupował ktoś może na aukcjach na tej stronie: http://www.ioffer.com ?
Jak z płatnościami za granice? |
Cytat:
|
Dziękuję :)
|
Książki o domu dziecka, powieści, dokumenty, opowiadania związane z domem dziecka. Zna ktoś jakiekolwiek tytuły? Proszę o pomoc. :-)
|
Niedługo konczy mi się umowa w Play. Jaki telefon polecacie wziasc przy zalozeniu ze przedluzam ja na 24m-ce i abonament to 50zeta.
|
Cytat:
|
Gdzie moge znaleźć co leciało wczoraj na Programie pierwszym polskiego radia? na odsluchane o dziwo nie ma tej stacji.
|
Marka jest mi obojetna. Teraz mam dotykowy i sam juz nie wiem ktory lepszy ale zalóżmy ze nie jest to istotne. Zalezy mi na aparacie aby zdjecia byly naprawde dobrej jakosci (oczywiscie na mozliwosci telefonu)wiem ze Mpix nie przekladaja sie na jokosc w niektorych przypadkach. Obojetne jest mi czy bedzie rozsuwany czy nie. doplata max. 100.
|
W jaki sposób do bibliografii wpisać skrypt otrzymany na zajęciach? Nie ma podanego autora na nim. W ogóle można wpisać coś takiego do bibliografii czy lepiej zrezygnować?
|
Jest jeszcze w CH Zakopianka ten fabryczny sklep Pumy? Jak nie to jest jakiś jeszcze w Krk?
|
Puma wciaz jest.
|
Cytat:
Ja bym brał śmiało coś z tych modeli ;) |
kojarzycie takie filmiki na yt cos ala muppet show w jednym z odcinkow owy 'muppet' chyba doradzal w naprawieniu komputera i takie tam kojarzy ktos?
|
Cytat:
Poważnie mówiąc to metodologicznie coś takie jak "zdjecie kartki z ksiazki/skrptu ect" nie jest źródłem. Popostu spóbuj dowiedzieć się z czego to jest. |
Gdzie wymienię "miedziaki" (1,2,5 groszy) na "grubsze" w Krakowie ?
Bank jakiś ? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=U2IdFdM5_UQ ? |
Cytat:
|
postawiłem na nowo system i windows mi sie upomina o jakąs aktywacje czy coś. idzie to obejsc jakos?? moze byc priv
|
Kontynuując wątek przypisów do pracy dyplomowej...
Napisałem maila do pewnej instytucji, oni odesłali mi (wewnętrzny - niepublikowany!) pewien plan szkoleń. Pytanie - jak zamieścić tego typu rzecz w przypisach ? To nie jest link, tylko wewnętrzny dokument z Worda. Nic tajnego, po prostu dokument wewnętrzny, który mogli przesłac nawet osobie postronnej. Patrzyłem na różne poradniki i nie znalazłem odpowiedzi. Pytanie promotora póki co niemożliwe. |
Mógłby mi ktoś podrzucic zdjecie w dobrej jakosci i rozdzielczosci szala Wisly "WIERNOSC" ze starą czcionką?
|
http://img18.allegroimg.pl/photos/or...3/38/967833893
Ile kosztuje taka koszulka normalnie? Na allegro gość sprzedaje po 45 zł, ale nie ma XL :( |
jaki jest mandat za jazde bez prawka przy sobie ?? tzn jak zostawie prawko w domu a policja mnie zlapie do kontroli
|
Cytat:
|
Założyłem konto w allegro. Chciałem aktywować przez przelew ale oczywiście nie ma inteligo i muszę czekać na przesyłkę z kodem. Zarejestrowałem się dlatego bo potrzebuję kupić przedmiot za 1700zł który zostanie wystawiony specjalnie dla mnie. Czy bez pełnej aktywacji mogę kupić ten przedmiot ?
|
Odnośnie Miechowa :
Czy odbywa się tam jakiś targ, (ciuchy, dywany,buty, warzywa, owoce) ?? Jak tak to w jakie dni ?? |
Cytat:
kiedyś we wtorki i piątki... obok ul. piłsudzkiego... ciuchy to tylko największy szrot made in china, dywanów nie ma... a przynajmniej nie było kilka lat temu, bo wtedy ostatni raz byłem... przechodziłem obok takiego targu. Była tez kiedyś tzw. targowica na racławickiej jak się na bukowską wole jedzie... |
Cytat:
|
Cytat:
Tak, jezeli sprzedawca nie zaznaczy opcji z ograniczeniem "kopertek"- nie pełnej aktywacji konta. Jak jest aukcja specjalnie dla Ciebie to pewnie nie bedziesz miał tego problemu ;p |
Cytat:
Np. Źródło: dane statystyczne dotyczące sprzedaży jabłek udostępnione przez firmę "Franek" sp. z o.o ;-) |
co buduje mostostal przy ulicy nawojki i kijowskiej?
|
Odnośnie Miechowa :
Czy odbywa się tam jakiś targ, (ciuchy, dywany,buty, warzywa, owoce, rośliny, krzewy itp) ?? Jak tak to w jakie dni ?? podbijam na nową stronę bo dosyć ważne :) |
Cytat:
Cosinus jest szkołą bezpłatną. A czy płaci się coś jeśli się człowiek zapisze i nie będzie uczęszczał na zajęcia? |
Polećcie mi jakąś w miarę przyzwoitą myszkę do 60 zł.
|
Nikt nie ma znajomych w Miechowie żeby się dowiedzieć
po prostu nie jestem pewien czy jest jutro a potrzebuje ewentualnie zahaczyć o niego. Bardzo proszę o odpowiedź :D jak na złość wszyscy z miechowa offline :( |
20 km dalej od Miechowa masz większy targ w Wolbromiu. W środy po południu (od 14) i w czwartki od rana.
|
Cytat:
|
Bylby ktos tak dobry i wrzucil gdzies na serwer torrenta do [Rec]'a 1 z 2007 roku?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl