![]() |
Getto to jest a nie marketing
|
Zgubiłem ostatnio legitymację studencką i nie zdążą mi wyrobić na mecz z Pogonią,czy kupując bilet ulgowy przez internet i nabijając mi go na kk będzie ktoś patrzył na fakt,że kupiłem ulgowy?
|
Cytat:
Według moich obserwacji, na bramkach nie sprawdzali legitymacji nigdy, ale babka np w okienku jak kupujesz prosi okazać legitke a w internecie nie trzeba więc jest duża szansa uda ci się wejść bez. |
Cytat:
|
Umie ktoś wyjaśnić fenomen?
Na D12 licznik pokazuje 75 wolnych miejsc. Jak licze puste miejsca to wychodzi 42... dziwne |
Odstąpię TANIO jeden karnet ( voucher) na A 23. Informacje na priv.
|
Można kupić bilety online na KK, która straciła ważność, a odnowić ją przed samym meczem?
|
Cytat:
|
Z nieważną KK nie zalogujesz się na portal z biletami. Przynajmniej tak było u mnie.
|
No tak, ale mógłbym zalogować się na swoje konto (aktualna KK) i próbować kupić bilet znajomemu z nieważną KK.
|
Nie da rady
|
Panie i Panowie ile biletów poszło?
|
Porównując ilość wolnych miejsc w meczu z Zawiszą i Pogonią (raczej te same sektory zamknięte), ok. 2300 biletów i należy dodatkowo uwzględnić karnety. Obym się mylił
|
A ile karnetów poszło? Nigdzie nie mogę znaleźć tej informacji
|
gdzieś z 3600 na razie
|
Cytat:
|
dziś rusza sprzedaż na Zaawiszę, więc kupujmy:)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ydgoszcz_17117 pozdrawiam |
sprzedam voucher-karnet na A za 120 zeta priv
|
Mam dwa pytania.
Czy jak kupie dziś przez neta bilet na derby i będę chciał przed meczem z Zawiszą kupić bilet na Wisła - Zawisza już w kasie to nie będzie żadnego problemu? Pytam bo ten system jaki jest to każdy wie. Koleżanka nie ma ważnej karty kibica, ile trzeba być wcześniej przed meczem z Zawiszą aby to w miarę ogarnąć - wyrobić nową KK i kupić bilet? |
Z tą samą myślą przyszliśmy w piątek 2 godziny przed meczem z Pogonią. Uwinęliśmy się w 20 minut (karty i bilety). Jednak z Zawiszą może być nieco wyższa frekwencja. Z drugiej strony - większość pewnie już ogarnęła kartę.
|
Znajomy zza granicy przyjeżdża na weekend i chcialby się przejść na mecz. Jest możliwość wyrobienia mu karty kibica wcześniej jakby podesłał skan dowodu/paszportu czy jednak trzeba osobiście?
|
Tylko osobiście skoro pierwszy raz idze wyrobić ;/
|
Na derby sprzedanych jest już więcej biletów niż na Zawiszę. Widać kto ma jakie priorytety. Żenujące niestety...
|
Chu.j w cycki wszystkim lanserom...
Jeszcze raz niech ktoś napisze, że to dobra gra ściąga ludzi na stadion... pośmiejemy się... |
a gdzie jest napisane, że poszło już więcej na derby niż na zawiszę?
|
Cytat:
Tak sobie pykam właśnie po sektorach. Jeszcze rozumiem, że derby ściągają łebków na C. Ale żeby nawet na E22/3/4/5 poszło więcej biletów w dwa ni, niż na Zawiszę, przez tydzień to też pokazuje wiele. |
Ja przylatuje z Londynu specjalnie na Derby... E23 kupilem.
Jak jestem w Krk to zawsze ide na Wisle... ostatnim razem bylem na Belchatowie |
Cytat:
|
Cytat:
Dla Ciebie to tylko 30 złotych czy nawet mniej, a dla klubu każda złotówka jest BARDZO ważna. Weź to pod uwagę ;) |
Biore to pod uwage i pewnie kupie w ostatnim dniu sprzedazy internetowej. Pod koniec tamtej rundy kupywalem tak bilety. Kupilem 2 szaliki cegielki licytuje na allegro.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl