![]() |
Lockerz.com
Chciałem was zaprosić do serwisu Lockerz.com. Co w nim jest szczególnego? to że za odwiedzanie strony, granie w gry na stronce, wypełnianie pytań i ankiet zbieramy punkty - np. za samo codzienne wchodzenie na stronę dostajemy 2pkt. W puli nagród mamy ubrania, elektronikę i inne rzeczy np. najtańszy iPod jest do zgarnięcia za 150 Pkt + 20pkt wysyłka do PL - po 15 października wysyłka będzie darmowa ( oczywiście rzeczy na które możemy wymieniać pkt - jest dużo i będzie ich przybywać )
Na stronce nie można się zarejestrować, wchodząc przez nią - wymaga zaproszenia od kogoś z wewnątrz. Dlatego każdego zainteresowanego proszę o podanie e-maila tutaj w temacie lub na PW a stosowne zaproszenie wyśle z mojego konta. Od razu odpowiem co z tego mam? 2pkt za zaproszenie kogoś z zewnątrz i tylko tyle + po 20 zaproszonych gościach T-shirt ;) ( Przy okazji odpowiem T-shirt do naszego pięknego kraju nad Wisłą, doszedł do mojego znajomego po 2 tygodniach oczekiwań :) także z nagrodami powinno być podobnie :) ) Oczywiście na wszelkie pytania związane z tą stroną chętnie odpowiem. Myślę, że to ciekawa rzecz wymagająca zainteresowania, myślę, że dziennie nie zajmie wam więcej czasu niż minutę ( bo tyle wymaga włączenie przeglądarki, wpisanie adresu, zalogowaniu i zainkasowaniu pkt-ów ). Także jeśli ktoś z was jest zainteresowany podajcie maile ( w temacie lub na PW ) a ja wyśle wam zaproszenie. |
Szukam parkingu dla busa blisko Małego Rynku, zna ktoś coś? jakie ceny?
|
Cytat:
Cytat:
|
Czy ktoś zna knajpę, zajazd (?), klub, do wynajęcia na urodziny? Część bądź całość. No i co ważne, żeby można było np. zaśpiewać Wisła czyli prokocimie i inne takie odpadają! No i nie ceny w stylu 100 tys za wynajem, a w środku browar po 12 zl. Odpowiedzi na priv poproszę, żeby tematu nie zaśmiecać. Z góry dzięki.
Yakuza, U wislakow odpada! |
Podbijam pytanie: Jak usunąć naprasowane litery z koszulki?
|
Zawsze po kopiowaniu np obrazka/zdjecia z jakiejs stronki z neta przy zapisaniu na pulpin w nazwie pojawiala sie nazwa tego obrazka nadana "z gory", a od jakiegos czasu za kazdym razem mam "bez nazwy" i musze swoja wpisywac... wie Ktos jak ustawic, aby byla ta nazwa "oryginalna" zawsze przy zapisie? z gory dzieki :)
|
Czy studenci KSW prowadzą jakieś forum związane z ich uczelnią?
|
Cytat:
z tego co moja dziewczyna mowi to kazdy wydzial ma inne forum-np turystyki: http://bartz.webd.pl/index.php?sid=5...cf824baf983816 pozdrawiam moje pytanie: czy macie moze pojecie gdzie na terenie krk lub w poblizu uzyskam nocleg na jeden gora dwa trzy dni z psem?ma ktos jakies namiary ceny itp?z gory dzieki za odp:) |
Dzisiaj placilem za zakupy karta w sklepie. Sprzedawca powiedział ze nie mozna zrealizowac transakcji, bo jest odmowa dostepu. Poszedlem wiec do pobliskiego bankomatu, wyplacilem kase i zaplacilem w sklepie gotowka. Teraz okazuje sie, ze na koncie internetowym w "sumie blokad" mam wpisana kwote zarowno za transakcje przez terminal jak i wyplate z bankomatu. I teraz pytanie, czy bank mi poprostu zablokowal te srodki za platnosc terminalem na tydzien, po czym przeleje je z powortem na moje konto, czy poprostu kutacz ze sklepu mnie orznal i zaplacilem 2 razy za to samo?
|
Cytat:
|
Gdzie mozna kupic jakies dobre karty do gry??
|
Moja Kobieta uparła się na pas w stylu Vibro Acton czy coś takiego. taki coś jak z Mango czy coś. używa ktoś z Was tego? działa to na prawdę? który warto kupić, o ile w ogóle warto ;)
dzięki. |
Cytat:
ja kupiłem w galerii krk w tabakierni? taki mały sklepik z cygarami, jest kilka szisz itp. nie wiem jak się nazywa... na przeciwko księgarni madras... juz ponad rok mi służą do pokerka:D |
Cytat:
|
Pytanie: Czy plik (rtf.) stworzony w OpenOffice jest możliwy do odczytania na komputerze bez OpenOffice, a posiadającym standardowy MS Office? Konkretnie mam na myśli CV ze zdjęciem - bez żadnych udziwnień.
|
Tak. MS Wordem
|
Co moze byc przyczyna tego ze jak gram w NFS:Shift podczas wysciugu pojawiaja mi sie czarne kwadraty ktore migaja i zmieniaja swoje polozenie??
|
Pada ci karta grafiki najprawdopodobniej, jeśli to jest w xboxie to też karta więc już możesz zacząć pakować na gwarancje.
|
do usunięcia
|
Cytat:
To jest moja karta graficzna i ma doslownie pol roku i mysle ze to nie bedzie jej wina...nie wspominalem ze gra jest piratem... Asus EAH4850-Top/HTDI/512M |
Cytat:
A masz wydruk z terminala ze transakcja została odrzucona ?? |
Cytat:
|
pytanie a wlasciwie dwa na szybciutko:
do tych co byli w sosnowcu autem- ile wam droga zajela z krk jadac przez Olkusz? dwa: ktos moglby polecic jakis komis telefonow ktory bylby w stanie sciagnac mi blokade z samsunga avila, tzw unfreezing lock, bo wpisalem zly kod simlocka, lub zciagnac simlocka przez kabel, bo jak cos to jutro przelotem moglbym to zrobic. gielda na balickiej jutro nie jest czynna, oprocz kwiatowej, nie?? |
Cytat:
|
Cytat:
Co do giełdy to jest utro rtv czynna z tego co wiem. |
Żmijko masz na mysli stoiska na placu czy hale??
|
Szykuje mi się wycieczka do Zakopca, zahaczę m.in. o Kraków. Chciałbym podczas tej wizyty zaopatrzyć się trochę we vlepy. Problem, że teren w Krakowie i Zakopanem do poruszania mam bardzo ograniczony. Moje pytanie: Czy gdzieś blisko rynku (w Krakowie), czy krupówek w Zakopcu dostanę vlepy Wisły?
|
Cytat:
|
jakos pare lat temu wybralem sie w sobote i bylo wielki ch. ale moglo sie pozmieniac...
Dziekuje za pomoc:) |
A nie, to teraz w sb i niedziele jest zawsze giełda rtv (no poza wigilią, wielkanocą ect i czasem w wakacje/długie weekendy).
Giełda jest czynna do 14, ale tak już koło 13 zaczynają się zwijać, wiec radzę wczesniej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl