![]() |
Cytat:
|
Hanys - ja bardzo prosze abys swoje zycie na forum Wisly Krakow ograniczyl tylko do czytania. TYLKO.
|
Cytat:
Bo jeśli na C, to aż dziw. Ostatnio była jazda po "piknikach", bo Małego wygwizdali, a teraz mamy wszyscy gwizdać na Maora? :lol: Jak ci się nie podoba Melikson to po prostu nie skanduj jego nazwiska. Od początku miałam duży dystans do Izraelczyka i jakoś teraz na chłodno to wszystko przyjmuje. Pewnie, że dobrze gra, jak NA POLSKIE WARUNKI, ale jest kilku zawodników, których bardziej cenię. Choćby i z obcokrajowców, taki Genkov. Przynajmniej fochów nie stroi. Z resztą, mam nadzieję, że po ostatnim meczu już tak zostanie (dzięki gniazdowym), że jeśli już będziemy skandować czyjeś nazwisko to będzie to Sobol czy Mały, albo ktoś kto naprawdę na to zasługuje ! EDIT: @7 kotów-> hahah :D PS. Pamiętam jak Mały kiedyś skakał na ogrodzenie za bramką po golu w derbach. Taka przestroga dla niego na przyszłość, jakby mu się jeszcze zachciało kiedyś: http://www.youtube.com/watch?v=qRzHu4heNiU&feature=player_embedded#! Auć! ;) |
Cytat:
Blaszak przy Bukowej. |
Dziwne jest to że jak Kirm poleciał do lekarza do Słowenii to nikt nic nie psioczył, teraz taka sama sytuacja z Maorem i już klika teorii spiskowych się pojawiło. Fochy, symulacja kontuzji a przecież sytuacja przy której dostał kontuzji wyglądała na groźną...! W ogóle nic się kupy nie trzyma bo Maor nawet jeśli chce iść dalej to musi zacząć grać.
Nikt nie zna lepiej jego organizmu niż on sam i skoro już miał z tym problem to niech wyleczy to skutecznie i jak najszybciej jeśli tu nie potrafią mu pomóc. Zresztą patrząc na to jak wracali u nas piłkarze po kontuzjach sam bałbym się oddać swoją przyszłości w ręce specjalistów których tu mamy mając na uwadze, że znam realia. Rafał Boguski gdyby mógł cofnąć czas pewnie skorzystałby z porady fachowców. Dlatego jestem zdania, że w przypadku takich sytuacji niech piłkarze jeżdżą do ludzi których cenią bo jedną złą decyzją można spartolić sobie całą karierę. |
Z oficjalnej o Maorze:
„Maor był u specjalisty, na wizycie u którego mu zależało. Podobnie jak poprzedni lekarze także i on stwierdził, że Maor nie potrzebuje operacji. Oznacza to, że Melikson może wrócić do treningów, co zresztą już robi, a za około 4 do 6 tygodni będzie gotowy do gry” – poinformował trener Maaskant. |
Czyli najwcześniej na Górnika, najpóżniej na Śląsk. Derby ominie.
4-6 tygodni to dlugo, co to za kontuzja? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą szkoda jak faktycznie Maor nie wykuruje się na derby, bo by się przydał |
Teraz szanse mają Garguła i Boguski. Nie ma Małego Meliksona więc powinni dość często grać
|
"Będzie gotów do gry za 4-6 tygodni - poinformował trener Maaskant."A mnie coś się zdaje,że zawsze to lepiej brzmi tak, niż ze juz Go nie zobaczymy do końca sezonu,a moze raczej w ogóle....
|
Cytat:
|
Czytał? Mniemam że to była gazeta polsko języczna.... Czyli nasz Dudu ogarnia polski ??
|
Cytat:
A gazeta jak najbardziej polsko języczna- Przegląd Sportowy |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lipa z Meliksonem ,miesiac poltora miesiaca przerwy ,wiec bedziemy mocno oslabieni szczegolnie na derby
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiecie co jest dobrego w tym, że Melikson jest kontuzjowany?! Że być może dzieki temu zagra u nas jeszcze jedną rundę :). A punkty w lidze i tak jakoś ciułamy.
|
Cytat:
Ja się Maorowi nie dziwię. Dziwię to sie tym, którzy nie szukają innych lekarzy. Pierd... że już nie chce grać w Wiśle. A kto go teraz weźmie? Najpierw musi wrócić do gry i zagrać kilka sensownych meczów żeby temat zainteresowania jego osobą wrócił. Nikt nie kupuje kulawego konia. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niestety obawiam się, że naprawdę Melikson się na nas wypina jak niegdyś Kalu Uche, a szkoda bo taki fajny piłkarz z niego był..
Jakoś już nie wierzę w fantastyczny powrót Meliksona do naszej drużyny i grę na 100%.. Mieliśmy piłkarza o klasie światowej, dziś zostajemy znowu pośmiewiskiem całej Polski :-/ |
Cytat:
Wisła nigdy nie była pośmiewiskiem Polski. |
Cytat:
- szantaż Kalu Uche - ucieczka Tomasza Frankowskiego - odejście Marcelo i Głowackiego w jednym okienku - kontrakt Emiliana Dolhy mam wymieniać dalej? :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Spadną niżej czy znajdą się większe dziady od nich - oto jest pytanie? A przeszłość to kryształowa i pełna (wice-)sukcesów działalność Dziurowiczów. ----- Melikson jeśliby odszedł w taki sposób to sam zrobiłby z siebie pośmiewisko. Ale nie chce mi się w to wierzyć, że teraz odejdzie - Wisła na pewno oczekuje min. ze 2,5m E - kto tyle da za grajka kontuzjowanego przez ostatnie 2,5-3 miechy, który no... wiosna, Skonto i Litex - ok, ale od Apoelu się niestety odbił? |
Widzieliście radość Benzemy wychowanka OL po strzeleniu temu klubowi bramki? Myśle że Małecki by sie tak nie zachował tzn nie emanował tak szczęściem gdyby strzelił bramkę klubowi któremu tak naprawdę wszystko zawdzięcza. To nie jest żadna napinka w stosunku do Patryka tylko tak po prostu przyszło mi na myśl jak zobaczyłem tą bramke w tv.
|
Cytat:
|
Bardzo dobrze, że wokół Meliksona już nie ma takiego ogromnego szumu, jaki miał miejsce przed paroma tygodniami, chłopak ma spokój od mediów, wykuruje się w ciszy, bez zbędnych nagonek.
A wymyślanie teorii spiskowych dot. jego odejścia jest nie na miejscu, Maor ma z nami ważny kontrakt i póki co nie słychać pogłosek o jego odejściu, chyba że ktoś naprawdę wierzy w doniesienia z Faktu czy innych wiarygodnych źródeł. Pozdro. |
Okaz zdrowia z tego Jovanovicia ? Wie ktoś co tym razem mu dolega ?
|
Wiecie co z teoriami spiskowymi na temat Meliksona to robicie się już żałośni. Gość jeździ po lekarzach, widać, że chce się leczyć i jak najszybciej dojść do zdrowia to źle. Najlepiej być jak Garguła bądź wcześniej Dawidowski i mieć wszystko w d. to wtedy nikt nikogo się nie czepia. Zastanówcie się nad sobą bo te jakieś pseudo teorie śmieszne się robią. Widać ze gość jest ambitny choćby jego słynne zostawanie po treningu i ćwiczenia, który robił sam z siebie. Czy jak Małecki by pojechał do jakiegoś specjalisty na konsultację też być cie gadali, że nie chce grać i che odejść. Wtedy wyobraź sobie jakie by zachwyty były, że chłopak się leczy, dba o siebie itp.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie widziałem tego momentu. Ale dla Irka Auxerre to "tylko" klub, w sensie że on tam był tylko, jak sie teraz mówi - najemnikiem. A dla Benzemy OL powinien być wyjątkowym klubem bo jest jego wychowankiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl