![]() |
Pamiętam jeszcze siedem lat temu najwyższy kontrakt w lidze miał Maciek Żurawski, około 250 tysięcy euro na rok.
|
Jaliens ( Maaskant również) ma zapewniona ekstra premie za MP. Bardzo duza to sumka wiec motywacja do podpisania z nami kontraktu była dodatkowa.
|
Nie chce wklejać linków ze strony Legii ale muszę.
http://www.legia.com/www/index.php?akt=22735 Szacun Sergei taki charakter powinien mieć bramkarz Pawełek to by jeszcze zaczął przepraszać sędziego i zawodników warszafki |
Dobru furiat,ale takich furiatów właśnie potrzeba . A nie piz.dusiow bez charakteru,brawo Pareiko !
|
Cytat:
a) Gówno wiesz o Pawełku i o tym jak by się zachowywał. b) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Gdyby jakiś Cabaj lub Boruc zaczął odreagowywać na naszym stadionie , to pewnie pisałbyś , że należy mu się za to dodatkowa kara. |
Lysy ale jak dla mnie, podkreślam dla mnie to nie było specjalnie to są jednak emocje i myślę że Pareiko i tak przeprosi za to co zrobił.. a to machnięcie to wydaje mi się że nie było specjalnie.. tylko że podkreślam to są moje odczucia. PZDR
|
Brawo Sergei!! To jest postawa godna mistrza! Widać, że profesjonalista pełną gębą.
Reszta drużyny podczas meczu pewnie myślała tylko, do którego klubu pójdą po meczu. A sędzia drukarz je..ny. |
Cytat:
Pareiko ma charakter i takich graczy nam trzeba. Jest mecz, są emocje to normalne. |
Cytat:
|
Cytat:
Tylko nie rozumie po co ktoś wraca do Pawełka? Jaki ma w tym sens? Nie wszyscy zawodnicy reagują tak nerwowo, ja na przykład nie wyobrażam sobie Meliksona rozwalającego jakieś banery czy też tablice, gdyby sędzia go wywalił z boiska, czy to znaczy , że jest piczką której na niczym nie zależy? Czy w drugim punkcie napisałem coś niezgodnego z prawdą? Gdyby Cabaj czy Klich zaczęli nam demolować stadion po kartce, to nie wierzę , ze nie pojawiłyby się tu wyzwiska czy nawet głosy , że zawodnikowi należy się kara. |
Może ktoś znający rosyjski przełożyć co mówił Siergiej?
|
Cytat:
Aczkolwiek przyłączam się do prośby , jeśli ktoś gawarit pa estonija |
A tak możliwe, w którymś wywiadzie mówił że czuje się bardziej Rosjaninem i tak mi się skojarzyło że to ruski.
Teraz pewnie możemy oczekiwać kary finansowej dla naszego bramkarza, ale zachował się dobrze, jak na trochę szalonego bramkarza przystało. Pareiko to dobry najemnik. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja po rosyjsku śmigam i muszę powiedzieć ,że Sieriożka pojechał po całym tym cyrku równo z trawą. Jeszcze na boisku nazwał sędziego głupim je.banym chu jem. Potem liniowego wyzwał od głupków, ch ujów i kurew. Na koniec "co spokojnie???"
PS. Śmiesznie ale i wzruszająco wyglądała scena jak i malutki krasnal Małecki ściągał tego rozjuszonego goliata z boska. Fajnie, fajnie. Małecki też aniołek taki ,że hej!!! PS. Aniołek w sensie "spokojny,grzeczny" ,żeby tu homo-skojarzeń towarzystwo nie miało hahahhaha |
Nie mowcie, ze przy disco-polowych spiewach publicznosci, paplaniu komentatorow slyszeliscie co mowil Pareiko.
|
Cytat:
|
krzyczy 'suka jobana' -> suka je....a tak?
|
Cytat:
|
Za to co Pereiko zrobił ma u mnie wielkiego plus! :D Przedrukowali go na czerwoną kartkę to też im powiedział co o nich sądzi. I pokazał że żyję piłką...
|
I dobrze zrobił. Jeszcze temu stwardowi powinien przyjebać po zejściu pod trybuną.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła - Zagłebie Lubin, maj 2007, dzięki temu remisowi 0:0 Zagłebie zdobyło mistrza. W całym meczu było kilka skandalicznych decyzji sędziego, wszystkie na korzyść Zagłebia...
A co do zachowania Pareiki to dobrze, widac ze mu zalezy. Pilkarze maja wyniki w dupie - źle Pilkarze przezywaja zle wyniki - też źle Ludzie zastanowcie sie co wam odpowiada... |
Cytat:
|
Cytat:
Sergiej nic nie zrobił. W totalnych nerwach po bardzo kontrowersyjnej decyzji kopnął lekko w słupek, rzucił trochę mięsa. Chyba coś tam zerwał ze ściany w nerwach, jestem pewien, że zapłaci, a teraz pewnie mu trochę głupio. Z resztą on od początku wielu nie pasował. Bo Estończyk, a nie Brazylijczyk, bo 34 lata, a nie 17, bo 200 meczy w Rosji, a nie 1000, bo z Toma, a nie z Barcelony... Teraz rzucił trochę mięsa, bo mu zależy, to można się dowalić. Już to kiedyś pisałem: najlepiej się nie wychylać i siedzieć cicho jak np. Garguła. Do tego nikt nie ma pretensji. A obrywa się tym, którym zależy: Małeckiemu, Pareiko, Draganowi. |
I dobrze, pokazal ze ma jaja, a wy juz ....a placzcie, zwlaszcza ze gramy 2 mecze o pietruszke
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl