Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

_gilardino_ 30.07.2011 16:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hanys (Post 1137064)
\ Ruch to kiedyś może i była większa marka ale teraz to lepszy doping miała Cracovia dzisiaj i więcej kibiców było na stadionie niż na tym kurniku Ruchu jest.

No mają parchy lepszy doping bo zbudowali im zadaszony w całości stadion ale do mnie bardziej przemawia to w jakich liczbach Ruch potrafi od wielu lat jeździć na wyjazdy mimo przeciętnych wyników, my jeszcze niedawno mogliśmy pomarzyć o takich wyjazdach. Ale wiem dla ciebie ważniejsze jest to że na Wisłę przyjdzie w Środę 15000 pikników i na tej podstawie oceniasz potencjał kibicowski ekipy.

filemon 30.07.2011 16:21

i po 1. Żewłakow, trzeba powiedzieć, że ładnie.
Zobaczymy, który z braci będzie mieć więcej bramek :D

Eternit 30.07.2011 16:22

No to Kosa zabłysnął:/

palikot 30.07.2011 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 1137087)
No mają parchy lepszy doping bo zbudowali im zadaszony w całości stadion ale do mnie bardziej przemawia to w jakich liczbach Ruch potrafi od wielu lat jeździć na wyjazdy mimo przeciętnych wyników, my jeszcze niedawno mogliśmy pomarzyć o takich wyjazdach. Ale wiem dla ciebie ważniejsze jest to że na Wisłę przyjdzie w Środę 15000 pikników i na tej podstawie oceniasz potencjał kibicowski ekipy.

niekoniecznie pikników, ale tych komercyjnych turystów, którzy kreują się na kibiców, bo dobry piknik nie jest zły :-)

Ta grupa ludzi o której pisze to nie jest siła kibicowska... typowy piknik przynajmniej regulrnie chodzi na mecze i jest tym kibicem.

Kosa czerwień :lol:

Semper Fidelis 1985 30.07.2011 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Junior_Battle (Post 1137082)
Wśród fanatyków Ruchu widziałem szalik w biało czerwone pasy...
-Resovią?
-ŁKS?
-Cracovia?

Pewnie coś Ci się pojebało, szalik Widzewa

zibi2000 30.07.2011 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Junior_Battle
Wśród fanatyków Ruchu widziałem szalik w biało czerwone pasy...
-Resovią?
-ŁKS?
-Cracovia?

Znawcą tematu nie jestem, ale z tego co wiem to Ruch ma zgodę z Widzewem.

JaQ_TSW 30.07.2011 16:25

Może to nie jest do tematu , ale Ci którzy zakupili dziś PS ze Skarbem Kibica niech sobie obczają listę królów strzelców ze wszystkich lat i zwrócą uwagę na strzelca poprzedniego sezonu (2011 jak coś) ;)

JaQ_TSW 30.07.2011 16:26

strona 27 jak coś

mic 30.07.2011 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JaQ_TSW (Post 1137097)
Może to nie jest do tematu , ale Ci którzy zakupili dziś PS ze Skarbem Kibica niech sobie obczają listę królów strzelców ze wszystkich lat i zwrócą uwagę na strzelca poprzedniego sezonu (2011 jak coś) ;)

Wlasnie ide kupic, specjalnie zeby zobaczyc o czym piszesz...

Brawo

JaQ_TSW 30.07.2011 16:28

Tyle czasu na przygotowanie tego dodatku i takie gafy robią .. ehh :D

Kamil17ABG 30.07.2011 16:35

Ruch 2:1 GKS

!!IRIVER!! 30.07.2011 16:39

Karny dla Ruchu, mimo, że słuszny, to decyzja podjęta po parunastu sekundach. Poza tym, powinien być powtórzony, bo dwóch kopaczy wbiegło w pole karne, zanim oddany został strzał. Generalnie, sędziowie nie mieli najlepszego dnia, ale wygrana Ruchu (patrząc z perspektywy tylko drugiej połowy) zasłużona.

Lukasz 30.07.2011 16:40

No i proszę ... 12 bramka. 3 bramki na mecz, na półmetku kolejki. Fajne otwarcie sezonu. Pora na nas :) Głowna twierdzi ze Wisła w ustawieniu 1-4-4-2 wiec powinno być ofensywnie.

dynek.pl 30.07.2011 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JaQ_TSW (Post 1137097)

Tomasz Frankowski - 14
o co chodzi ?

manian 30.07.2011 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1137106)
Karny dla Ruchu, mimo, że słuszny, to decyzja podjęta po parunastu sekundach. Poza tym, powinien być powtórzony, bo dwóch kopaczy wbiegło w pole karne, zanim oddany został strzał. Generalnie, sędziowie nie mieli najlepszego dnia, ale wygrana Ruchu (patrząc z perspektywy tylko drugiej połowy) zasłużona.

Osobiście wole 5-10 sekund opóźnienia w reakcji sędziego, niż żeby miał skrzywdzić któraś z drużyn i wypatrzeć wynik. Oglądałem cały mecz i sędziowanie jak najbardziej poprawne. Pełna zgoda że wygrana Ruchu zasłużona, mecz na słabym poziomie ale to Ruch chciał bardziej wygrać.

JaQ_TSW 30.07.2011 16:48

popatrz na zespół dla jakiego zdobył te 14 bramek;)

Gercu 30.07.2011 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez manian (Post 1137112)
Osobiście wole 5-10 sekund opóźnienia w reakcji sędziego, niż żeby miał skrzywdzić któraś z drużyn i wypatrzeć wynik.

A co by miał w tym wyniku "wypatrzeć"? :-)

jendrus 30.07.2011 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1137110)
Tomasz Frankowski - 14
o co chodzi ?

Że grał w klubie Wisła Kraków, a nie Jagiellonia Białystok...:-D

noi po ptokach 1:0 w dupe...

szczepek19 30.07.2011 18:43

ja pier**le takie sędziowanie...

Cinek1906 30.07.2011 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepek19 (Post 1137140)

nie sędziowanie, tylko Wisła musi stworzyć sobie mnóstwo sytuacji, żeby jakąś wykorzystać, a strzałow jest jak na lekarstwo.

vabanq 30.07.2011 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepek19 (Post 1137140)

Seedziowanie? Chlopak, jakby grali jak powinni to mielibysmy w dupie sedziowanie, Wisla gra BARDZO SLABO i widzewowi sie to zwyciestwo niestety nalezalo bardziej niz nam.. :-/ i to jest smutne i przed sroda mam nadzieje ze to bedzie dla nich kubel zimnej wody.
Edytka: Dobrze,ze remis, ale gra bardzo slaba

kreseq 30.07.2011 18:53

Czyli mozna stwierdzic ze Wisla miala kupe szczescia ze zremisowala? ;) Tak to moim zdaniem wygladalo.

Nie smieje sie bo my jutro mozemy zagrac gorzej, po prostu stwierdzam co widzialem, a widzialem mizerie straszliwa.

mitmichael 30.07.2011 18:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1137146)
Czyli mozna stwierdzic ze Wisla miala kupe szczescia ze zremisowala? ;) Tak to moim zdaniem wygladalo.

Nie smieje sie bo my jutro mozemy zagrac gorzej, po prostu stwierdzam co widzialem, a widzialem mizerie straszliwa.

Poczatek sezonu - mozemy sie martwic gra a nie wynikami

szczepans21 30.07.2011 18:57

więcej szczęścia niż rozumu. widać że trochę zlekceważyliśmy Widzew i chłopaki grali ja do Ciebie a Ty do mnie. o obronie nie będę wspominał...
cieszmy się z 1 pkt i czekajmy na zamknięcie kolejki..

palikot 30.07.2011 18:57

Olali to... żenada! Jak tak można?

Jak widziałem jak sie ruszali, to krew zalewała... rozumiem oszczędzanie się, ale wpuscił by rezerwowych ktorzy by walczyli o miejsce i wygrali bez problemu... masakra.

Mario Nh 30.07.2011 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1137146)

Dobrze widzisz, padaka straszna.
Biegali jakby mieli nasrane w portkach.
Może to problem z motywacją, mam nadzieje, że suszarka w szatni po meczu zadziała.
Na dzień dzisiejszy 4 słaby mecz Wisły w tym sezonie. Mając tylu kreatywnych piłkarzy nie potrafimy sobie stworzyć z Skonto czy dzisiaj 3-4 stuprocentowych sytuacji. Tak to widzę.

Grze Gie 30.07.2011 19:00

zauważyliście że jak broni Jovanić to często piłka ląduje na naszej poprzeczce , z Liteksem dwa razy i dziś również dwa

kreseq 30.07.2011 19:04

Zauwazylem ze od czasu kiedy "nasza liga jest sliniejsza, powstaja piekne stadiony i mamy coraz lepszych graczy" coraz czesciej widzi sie zawodnikow ktorzy przechodza obok meczu.
Widzew szarpal i cos tam chcial grac, Wisla grala chodzonego, Melikson jako jedyny ruszal sie szybciej niz prusak popsikany kwasem bornym.
Genkov chyba znowu sie zablokuje na jakis czas, Wilk - jedyny Polak w pierwszym skladzie jakby w ogole nie gral, Nunez...sorry nie chce mi sie opisywac :D

Te nasze zespoly "czolowe" zaczynaja przypominac niewolnikow, ktorzy pracuja tylko wtedy, kiedy straznik stoi nad nimi i chce pocisnac ich kijem po nerach.

Angmir 30.07.2011 21:54

Wisła jest najsłabiej przygotowana szybkościowo ze wszystkich drużyn ligowych - nie wiem z czego to wynika ale sytuacja nic się nie poprawia i powoli trzeba sie przyzwyczaić że lepiej nie będze. Najlepiej wyglądają piłkarze którzy są u nas od niedawno (Biton) czy nie grali z różnych przyczyn - Garguła.

Najśmieszniejsze jest że Maskant w ogóle nie wspomina o tym aspekcie i w każdej wypowiedzi mówi o tym ze jest zadowolony a w ogóle to Wisła dobrze zagrała.

Powtarzałem to po meczu w Rydze, powtarzałem to po rewanżu, i powtarzałem po meczu w Łoweczu. Wisła ma 0 szybkości ! nawet Melikson jest 30 % wolniejszy niz był - dalej o grywa przeciwników ale nie odjeżdża im tak bardzo jak kiedyś na 2, 3 metrach. Jakby to był 1 czy 2 mecz to można było pisać że się poprawi - od ta,tego czasu mija miesiąc a nie zmienia się nic.

Ludzie z którymi oglądałem mecze 1 kolejki zgodnie mówili ze Wisła pod tym względem prezentuje sie najgorzej w całej lidze.

Szkoda - bo po dobrych (solidnych) transferach i dużym szczęściu w doborze przeciwników w pucharach to mógł być dla nas przełomowy sezon. Żebyśmy fizycznie wyglądali identycznie jak 0,5 roku temu to o LE byłbym 100% pewien, a o LM można było by naprawdę realnie pomarzyć. Niestety znowu coś zawalono na początku - nie mam pojęcia co - co może nam zepsuć cały sezon.

Oby świeżość przyszła szybko bo słaby miesiąc czy 2 w lidze mogą być nie do nadrobienia jeżeli konkurenci wystartują dobrze.

Teraz trzeba wywalczyć ten awans z Litexem za wszelką cenę to jest szansa że może za jakiś czas lepsza forma przyjdzie. Walczyć zębami i pazurami jeśli będzie trzeba.

filemon 30.07.2011 22:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1137324)
(...)

1. Rozumiem, że dokładnie przeanalizowałeś przygotowanie każdej drużyny Ekstraklasy oglądając przynajmniej po dwa mecze wszystkich ekip? :>
2. Może dasz im trochę więcej niż jeden mecz i zrozumiesz, że mogli przygotować zespół tak, by fizycznie najlepiej prezentował się w okolicach 4tej rundy el. do LM?
dziękuję, dobranoc.

Angmir 30.07.2011 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filemon (Post 1137356)
1. Rozumiem, że dokładnie przeanalizowałeś przygotowanie każdej drużyny Ekstraklasy oglądając przynajmniej po dwa mecze wszystkich ekip? :>
2. Może dasz im trochę więcej niż jeden mecz i zrozumiesz, że mogli przygotować zespół tak, by fizycznie najlepiej prezentował się w okolicach 4tej rundy el. do LM?
dziękuję, dobranoc.

Bardzo czekam kiedy ten moment zwyżki dyspozycji nastąpi - oby jak najszybciej.

Jeżeli na 4 rundę będzie tip top to jeszcze nie będzie tak źle.

Narazie jest strasznie słabo - szybkość i dynamika to nie jest coś co pojawia się i znika - albo jest albo jej nie ma.
Duzo czasu zajmuje drużynie odzyskanie utraconej dyspozycji szybkościowej, a ci którzy już ją uzyskają nie tracą jej z dnia na dzień. Więc skoro w tej chwili Wisła ślimaczy się najbardziej ze wszystkich zespołów (a oglądałem wszystkie wczorajsze i dzisiejsze mecze od dechy do dechy) to ciężko oczekiwac żeby za tydzień Wisła była najszybsza, a ci co dzisiaj prezentują się dobrze (Korona, Cracovia, Lechia - w szczególności) nagle nie zaczną snuć sie po boisku.

PS> Ciekawy jestem Ligowej postawy Legii - z groźnymi Turkami przy 40 stopniach wyglądali podejrzanie dobrze, ciekawe co pokarzą w lidze na tle mającego duże ambicje Zagłębia kiedy trzeba będzie robić coś więcej niz tylko mądrze się bronić.
ale przynajmniej fizycznie powinni się prezentować bardzo dobrze - a jak wiadomo w naszej lidze to 50% sukcesu.

dulli78 30.07.2011 23:37

Odnośnie jeszcze tej gówn....j grafiki narzuconej C+ przez ekstraklasę - właśnie wyobraziłem sobie jak "profesjonalnie" wyglądałaby telewizja, którą podobno to szacowne grono chciało stworzyć i sprzedawać poszczególnym platformom. Podziękował.

CMSNero 31.07.2011 06:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1137324)
Wisła jest najsłabiej przygotowana szybkościowo ze wszystkich drużyn ligowych - nie wiem z czego to wynika ale sytuacja nic się nie poprawia i powoli trzeba sie przyzwyczaić że lepiej nie będze. Najlepiej wyglądają piłkarze którzy są u nas od niedawno (Biton) czy nie grali z różnych przyczyn - Garguła.

Najśmieszniejsze jest że Maskant w ogóle nie wspomina o tym aspekcie i w każdej wypowiedzi mówi o tym ze jest zadowolony a w ogóle to Wisła dobrze zagrała.

Powtarzałem to po meczu w Rydze, powtarzałem to po rewanżu, i powtarzałem po meczu w Łoweczu. Wisła ma 0 szybkości ! nawet Melikson jest 30 % wolniejszy niz był - dalej o grywa przeciwników ale nie odjeżdża im tak bardzo jak kiedyś na 2, 3 metrach. Jakby to był 1 czy 2 mecz to można było pisać że się poprawi - od ta,tego czasu mija miesiąc a nie zmienia się nic.

Ludzie z którymi oglądałem mecze 1 kolejki zgodnie mówili ze Wisła pod tym względem prezentuje sie najgorzej w całej lidze.

Szkoda - bo po dobrych (solidnych) transferach i dużym szczęściu w doborze przeciwników w pucharach to mógł być dla nas przełomowy sezon. Żebyśmy fizycznie wyglądali identycznie jak 0,5 roku temu to o LE byłbym 100% pewien, a o LM można było by naprawdę realnie pomarzyć. Niestety znowu coś zawalono na początku - nie mam pojęcia co - co może nam zepsuć cały sezon.

Oby świeżość przyszła szybko bo słaby miesiąc czy 2 w lidze mogą być nie do nadrobienia jeżeli konkurenci wystartują dobrze.

Teraz trzeba wywalczyć ten awans z Litexem za wszelką cenę to jest szansa że może za jakiś czas lepsza forma przyjdzie. Walczyć zębami i pazurami jeśli będzie trzeba.

tia wiemy , wiemy - Maskant out bo Wisla spadnie do 1 ligi , najlepiej to juz dzis out - i koniecznie zadzwonic do Piechniczka zeby wskazal nastepce co ogarnie Litex a potem utrzyma sie w E-klasie , no i konieczne rozwiazanie kontraktow z polowa obcokrajowcow (nie jestem pewnien czy juz o tym wspomniales w tych swoich wypocinach) -

a tak btw- juz raz cytowalem twoje posty ... widze ze nie wyciagnales wnioskow ...(

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Angmir (Post 1137371)

PS> Ciekawy jestem Ligowej postawy Legii - z groźnymi Turkami przy 40 stopniach wyglądali podejrzanie dobrze, ciekawe co pokarzą w lidze na tle mającego duże ambicje Zagłębia kiedy trzeba będzie robić coś więcej niz tylko mądrze się bronić.
ale przynajmniej fizycznie powinni się prezentować bardzo dobrze - a jak wiadomo w naszej lidze to 50% sukcesu.

masz w ogole pojecie co piszesz - czy przepisujesz teksty przyglupich dziennikarzyn - pisalem podczas meczu Legii ze bylo dokladnie 28 czy 29 stopni - zreszta kazdy czlowiek co odwiedzil przynajmniej raz cieply kraj doskonale wie ze jest roznica w wilgotnosci i 30stopni w Turcji a 30 stopni w Polsce to dwa odrebne klimaty przy czym w Polsce taka temperatura jest prawie nie do wytrzymania...(

Angmir 31.07.2011 11:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez CMSNero (Post 1137447)
tia wiemy , wiemy - Maskant out bo Wisla spadnie do 1 ligi , najlepiej to juz dzis out - i koniecznie zadzwonic do Piechniczka zeby wskazal nastepce co ogarnie Litex a potem utrzyma sie w E-klasie , no i konieczne rozwiazanie kontraktow z polowa obcokrajowcow (nie jestem pewnien czy juz o tym wspomniales w tych swoich wypocinach) -

a tak btw- juz raz cytowalem twoje posty ... widze ze nie wyciagnales wnioskow ...(

masz w ogole pojecie co piszesz - czy przepisujesz teksty przyglupich dziennikarzyn - pisalem podczas meczu Legii ze bylo dokladnie 28 czy 29 stopni - zreszta kazdy czlowiek co odwiedzil przynajmniej raz cieply kraj doskonale wie ze jest roznica w wilgotnosci i 30stopni w Turcji a 30 stopni w Polsce to dwa odrebne klimaty przy czym w Polsce taka temperatura jest prawie nie do wytrzymania...(

Tym postem to na razie sam sie skompromitowałeś - gdzie widzisz w tym poście krytykę Maskanta, albo co gorsza nawołania do zwolnienia trenera ? - poczytaj sobie mój post w temacie Robert Markant trenerem Wisły ...

Ogólnie widać że przy^^^ się nie wiadomo do czego i wkładasz w moje usta słowa których nie powiedziałem. Typowe - żałosne.
Czytasz kolejny mój post i nie wyciągasz wniosków tylko ślepo atakujesz na Piechniczkowej zawiści.

Akurat mam pojęcie co pisze i w przeciwieństwie do znacznej części wypowiadajacyh się opieram sie an własnej opini a nie powtarzam to co tłum. Co do temperatury w Gaziantepie to istotnie powtórzyłem za PS bo niby czym innym miałem się kierować ?? Osobiście mnie w Turcji nie było więc powtórzyłem to co tam napisali. Czy było 30 stopni czy 40 w niczym nie umniejsza faktu że Legia przez cały mecz walczyła i nie opadała jakoś specjalnie z sił w końcówce, a temperatura blizko 30 stopni to jest jednak dla naszych upał - Ćwilongowi przeszkadzało 17 stopni.

Glazik 31.07.2011 11:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1137424)
Odnośnie jeszcze tej gówn....j grafiki narzuconej C+ przez ekstraklasę - właśnie wyobraziłem sobie jak "profesjonalnie" wyglądałaby telewizja, którą podobno to szacowne grono chciało stworzyć i sprzedawać poszczególnym platformom. Podziękował.

Dokladnie oprawa graficzna to horror :/:/ Straszna tandeta...
Ale jeszcze wieksza tragedia sa zwiastuny meczy ekstraklasy na Polsacie Sport...Ta zapowiedz i podklad muzyczny jast tak fantastyczna ze wolal bymogladac reklame proszqw do prania.. ;/
Mam nadzieje ze sie ludzie odpowiedzialni za te sprawy opamietaja i cos z tym zrobia.

Angmir 31.07.2011 11:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Glazik (Post 1137528)
Dokladnie oprawa graficzna to horror :/:/ Straszna tandeta...
Ale jeszcze wieksza tragedia sa zwiastuny meczy ekstraklasy na Polsacie Sport...Ta zapowiedz i podklad muzyczny jast tak fantastyczna ze wolal bymogladac reklame proszqw do prania.. ;/
Mam nadzieje ze sie ludzie odpowiedzialni za te sprawy opamietaja i cos z tym zrobia.

Canal + ma już blisko dekadę doświadczeń. Inni muszą się dotrzeć. Pamiętam magazyn ligowy na TVN kilka lat temu - na początku był beznadziejny, ale po roku dwóch były jednak duże postępy i dało się to oglądać.

Może zmiany przyjdą szybciej niż później bo puki co zamiast zachęcać do oglądania ligi to zniechęcają. Co by nie mówić to C+ zawsze pokazywało Ligę w najwyższym standardzie - to dzięki nim w dużym stopniu poziom atrakcyjności ligi poszedł w górę.

kreseq 31.07.2011 11:32

Taki maly offtop : Temperatura w chwili w ktorej wykonujesz wysilek fizyczny jest wazna, ale wazne tez jest to, jaka jest wilgotnosc powietrza. Moze byc 29 stopni, ale jak wilgotnosc podchodzi pod 90% to kazdy by wolal 40 w cieniu.

Cos czuje ze dzisiaj bedzie ciezko, wysilek swoje zrobil :D 1:0 wystarczy.

tofik 31.07.2011 12:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1137175)
Zauwazylem ze od czasu kiedy "nasza liga jest sliniejsza, powstaja piekne stadiony i mamy coraz lepszych graczy" coraz czesciej widzi sie zawodnikow ktorzy przechodza obok meczu.
Widzew szarpal i cos tam chcial grac, Wisla grala chodzonego, Melikson jako jedyny ruszal sie szybciej niz prusak popsikany kwasem bornym.
Genkov chyba znowu sie zablokuje na jakis czas, Wilk - jedyny Polak w pierwszym skladzie jakby w ogole nie gral, Nunez...sorry nie chce mi sie opisywac :D

Te nasze zespoly "czolowe" zaczynaja przypominac niewolnikow, ktorzy pracuja tylko wtedy, kiedy straznik stoi nad nimi i chce pocisnac ich kijem po nerach.

Dlatego Dan był najlepszym trenerem, a u was Okuka. U nas za Dana dużo narzekało na styl, ale następni niczego nie poprawili. Ale przynajmniej podejście się zgadzało "run mother fucker " Teraz wypieprzyliśmy wszystkich Polaków, a dalej padlina. Tak jak kiedyś pisałem, polskie powietrze działa jak kryptonit :D Przyjeżdżają i zapominają jak grać.

buczo1985 31.07.2011 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 1137582)
Tak jak kiedyś pisałem, polskie powietrze działa jak kryptonit :D Przyjeżdżają i zapominają jak grać.

Coś w tym chyba jest. Nawet Kazik o czymś podobnym śpiewał: "nie ma słońca
nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
tylko zimno i pada zimno i pada" :D

dynek.pl 31.07.2011 13:30

Nawalka wystawil w pierwszym skladzie tego Milika (17 lat, przyszedl z III ligi, 4 bramki w sparingach) - ciekawe co pokaże ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl