![]() |
Cytat:
Jeśli ktoś jest zajawiony i chce aktywnie dopingować i nie użerać się o miejsce, idzie zawczasu do SKWK i wyrabia Voucher. Gwarantuję Ci, że 99% "ojców z dziećmi" czy ludzi ceniących tylko tani bilet (przy założeniu, że na E też będą takie same ceny) nie będzie się dodatkowo fatygować tylko pójdzie na E. Wg mnie na prawdę z takim rozwiązaniem nie byłoby problemu większego. Oczywiście nie chodzi mi o to, żeby SKWK przed wydaniem Vouchera kibica z wiedzy o ruchu ultras czy historii krakowskich osiedli :) Bez przesady. Trzeba założyć, że poza "fanatykami" mało komu będzie chciało się tak biegać żeby tylko wbrew wszystkim usiąść na D. |
pisząc o KK bardziej miałem na myśli takie coś co opisał QBAS
myślę że tylko osobą zajawionym na doping chciało by sie coś takiego organizowac |
Byłem w WŚ i powiedziano mi że jest to "wysoce prawdopodobne" ;)
Cytat:
|
Szkoda że nie przesunęli jednak tego 1906... i mamy 19_06...
A kolor krzesełek ewidentnie rozjaśniony przez barierki na piętrze... |
Barierki przestaną się świecić z czasem nie malowane naturalna kolej rzeczy że teraz się tak błyszczą ale już na jesieni jak zostaną że tak powiem wymacane zmatowieją nie ma co się tym przejmować:D
|
To puste miejsce na pierwszym sektorze wyglada jak jedynka :)
|
może i wygląda, ale tam jest wyjście i tyle w tym temacie, bo ile razy można to tołkować
|
To 0 jest zrobione na szerokość czterech bialych krzesełek czy mi się tak tylko wydaje? (bo nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia)
To by wyjaśniało dlaczego się prezentuje lepiej od innych liter i cyfr. A wracając do 1 to widać było że jedynka to być nie może bo zupełnie w innym stylu niż reszta napisu (chociaż mnie już nic nie zdziwi) |
jak ktos wymysla podobne bzdury, jak to ze '1' jest na sektorze o jeden zbyt na lewo niz miala byc, to moze jeszcze napisze o tym, ze po prawej od '9' też jest '1' i napis bedzie wygladac 19106 .... co za ludzie...
|
Przeczytaj 500 razy zanim kolejny raz cos glupio skomentujesz.
Napisalem ze to miejsce WYGLADA jak jedynka, a nie ze nastapilo przesuniecie wzoru. |
|
Cytat:
wydaje sie, kad kamerki, jak by patrzec na prosto to wszystkie sa takie same, popatrz tez na W i A |
Lepszych na razie nie mam.
http://i46.tinypic.com/1zvvdx2.jpg http://i48.tinypic.com/34xs37p.jpg Trochę więcej w galerii. foto. SKWK |
po cholere oni dali na dolnym pietrze te nieszczesne barierki?:evil:
|
Niema tam tych barierek, to tylko się mieni kostrukcja krzesełek.
|
Orientuje sie ktoś może, gdzie znajdowac sie beda miejsca "z ograniczoną widocznością" i ile ich w koncu bedzie?
|
To prawdopodobnie ostatnie rzedy naroznikow
|
miała być wszędzie dobra widoczność nie dawno mówili ze100% widoczności...na pewno najlepsze są na narożniku:)
|
Cytat:
|
Miejsc przy pleksach jest 264 (ogólnie jest 2 razy więcej ale ograniczna widoczność jest tylko po jednej stronie pleksy) a w sumie tych z ograniczoną widocznością miało być 269 więc wszystko się zgadza
|
Gdzieniegdzie podcieka na stadionie.Firmy zaczynają wykonywać iniekcje ciśnieniową, przy wykorzystaniu żywic do sklejania mokrych rys.
Info własne. |
^ jakby złych informacji było mało.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
De gustibus non est disputandum jak to się mówi, ale zapewniam Cie że jak się przejdziesz na Reymonta, to ten stadion robi ogromne wrażenie. Taka twierdza, potężna, zabudowana, im bliżej zakończenia tym osobiście coraz bardziej mi się podoba. |
Cytat:
|
no chyba logiczne że jak siedzisz przy pleksi to zasłania ona widok tylko z tej strony z której jest :|
|
No ale miejsca siedzace mamy po obu stronach pleksi :)
|
Boże!!!...ręce opadają jak się to czyta.....
...tylko Chuck Noris potrafi usiąsć jednocześnie po dwóch stronach pleksy!!!...;-) |
To chyba wy cos nie kumacie...
Trybuna D i E maja po 32 rzedy, na kazdej z nich jest 5 sektorów które rozgraniczone sa pleksami zasłaniajacymi widok niezaleznie od tego po której stronie ich siedzimy..Razem to daje wg. mnie 8(iloc pleks) x 2(siedzacy po obu stronach) X 32(ilosc rzedów) =532 miejsca z ograniczona widocznoscia! Ps. Siedzacy przy pleksie na d1 ma ograniczona widoczność po swojej lewej stronie, siedzacy przy tej samej pleksie na d2, "nie widzi" czesci boiska po swojej prawej stronie.... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl