![]() |
Cytat:
Dziękowa wielka !! tak to jest to ;-) Romy S. również dzięki za refleks ;) i linka do nuty pozdrawiam e. |
ogląda ktoś M ja miłość?
|
Pilnie potrzebny internetowy słownik łacińsko-polski, polsko-łaciński. Patrzyłem w google, ale jakoś nie widzę...z góry dziękuję
EDYTA: Nieaktualne! |
Cytat:
|
Cytat:
http://lacina.info.pl/ Proszę! |
Umiecie gwizdać na palcach ?? pewnie wiekszosc. Macie jakas stary sposob jak sie nauczyc albo cos??
|
Jak podzielony jest dysk (dajmy na to 250gb) w nowym laptopie z zainstalowaną Vistą Home? Sprawa indywidualna czy tworzą partycję zawsze według tego samego schematu?
|
Mieliscie kiedys podobny problem? : wkladam karte Era Tak Tak do telefonu i ciagle pojawia sie wiadomosc: wloz karte SIM .Karta innego operatora dziala.
|
Piter, na pierwszy rzut oka wyglada ze karta moze byc uszkodzona...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pisał ktoś z was list do PZU nie zgadzając się na proponowaną przez nich wypłatę z polisy posagowej??
|
Cytat:
|
kilka dni temu samoczynnie zmienil mi sie moj nr gg, czym to moglo byc spowodowane i czy jest jakis sposob na odzyskanie starego nr ?
|
Ja mam pytanie szczególnie do osób z Podkarpacia,jak najszybciej dojechać z Krakowa do Przeworska/Leżajska? ,bo z tego co czytam trasa na Tarnów,Rzeszów jest w remontach.
|
Każda trasa, którą wybierzesz będzie czasochłonna.W praktyce to ok.4-4,5h jazdy.Chcąc ominąć największą ilośc robó tpojedź przez Połaniec,Nową Dębe i Rzeszów.Jest to na długośc więcej,ale sie jedzie.Ja jeżdże zawsze Rzeszów-Tarnów i średnio wychodzi 4h.
|
Cytat:
|
Orientujecie się może skąd odjeżdżaja busy z Kraka do Niepołomic? Z tego co mi tłumaczyli to chodzi o trasę przez Wieliczkę, żeby trafić jak najbliżej tej fabryki okien w Niepołomicach, na to nowo budowane osiedle domków jednorodzinnych.
|
Cytat:
|
Wie ktoś po ile na giełdzie jest championship manager 2010 ?
|
Kupiłem laptop z zainstalowaną Vistą Home Basic ponad rok temu i pisze w gwarancji, że jeżeli zmienie system operacyjny (nawet na oryginala XP) to trace gwarancje... i tu mam pytanie, chcialem zainstalować viste ultimate.... i jak to zainstalować zeby nie skasować Visty Basic wgranej od nowości i żeby nie stracić gwarancji?
Piszcie bo Basic mnie w****ia... |
Cytat:
|
Może mi ktoś podać jakieś trzy Twierdze które dostali Hugenoci od Henryka?
|
Cb Radio
WITAM! mam pytanie ,chciałbym kupić i zamontować CB ,jednak nie miałem z tym kontaktu i nie wiem co dobre i co sie opłaca żeby mieć z tego jakiś pożytek. Moglibyście cos doradzić oczywiście w miare rozsądnych cenach ewentualnie jakies linki z allegro z waszymi typami. Nie ma to byc jakis super profesionalny sprzęt ,cos dla amatora.
|
mam pytanie:)
dzisaj jest rozpoczecie sezonu przesz kobitki Wisły Can-Pack no i wiecie o której się to skończy mniej więcej? proszę o szybką odp:D |
o 20 00 / 20 30 (zalezy ile będzie trwało przedstawienie druzyny i inne pierdoły)
|
Mam telefon na kartę w orange i dość długo jechałem na kartach 5złotowych bo mi były potrzebne tylko smsy, dzisiaj kupiłem doładowanie 25zl i tu sie okazalo że parę dni temu mój numer stracił ważnośc, da się jeszcze coś z tym zrobić?
|
gilardino : zasuwaj do salonu orange, wkrec ze byles za granica , babka gdzies tam zadzwoni i zobaczy czy da sie jeszcze uratowac numer
|
Jest ktoś na forum kto studiuje w Krakowie Energetyke lub Budwonictwo na AGH lub na Politechnice ??
Prosił bym o priva, mam pare pytań... |
wie ktos może jak rodzaj mikrofonu jest najlepszy do wokalu? Jakby ktoś mógł polecić jakiś dobry mikrofon to bedę wdzięczny...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl