Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=229)

krysztal 16.07.2021 06:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PAWEŁ (Post 1569402)
Zapomniałeś jak Boguś mówił ze Silva jest najlepszy na treningu ? Z Messim to była ironia. Trochę luzu bo widać ze i Ty i Drozd macie tak gumki napięte ze zaraz wam strzela oby nie po jajeczku :>

Tak właśnie myślałem .Trzeba was niestety prostować raz na jakiś czas jak próbujecie(Hyballiści)podkoloryzować czyjeś wypowiedzi byle tylko uspokoić swoje obite sumienie

Jagul 16.07.2021 07:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1569405)
Tak właśnie myślałem .Trzeba was niestety prostować raz na jakiś czas jak próbujecie(Hyballiści)podkoloryzować czyjeś wypowiedzi byle tylko uspokoić swoje obite sumienie

A na drzewach zamiast liści, będą wisieć Hyballiści! :haha:

Tylko Polska Zjednoczona Partia Gulownicza!

Naprawdę zaczynam się zastanawiać czy groźniejsi dla społeczeństwa są zwolennicy "sympatycznego" Niemca, czy Ci którzy w każdym wpisie szukają jego zwolenników.

krysztal 16.07.2021 08:14

Nie poruszajcie już tematu tego psychopaty to nie będziemy o nim rozmawiać.Szkoda czasu.
Natomiast ty już próbujesz obrócić dyskusję w taki sposób że niby przeciwnicy niemieckiego trenera uważają Gule za zbawiciela a tak nie jest.Dostaje taki sam kredyt zaufania jak Peter.Co z tego wyjdzie okaże się w praniu.Natomiast miłą odmianą jest że przynajmniej na tych krótkich filmikach z treningów piłkarze trenują piłkę nożną a nie zapasy czy futbol amerykański

seba_109 16.07.2021 08:25

Jeżeli wrócił temat Hyballi to ja osobiście uważam, że nie był to zły trener Dlatego że widać jak młodzi zrobili u niego znaczny postęp: Starzyński,Gruszkowski,Plewka. Mam wrażenie, że to wyglądała to coś na zasadzie; młodzi ambitni to co im kazano robili bez żadnych problemów, a zawodnicy typu Sadlok pozbawionych już ambicji piłkarskich cały czas wszystko przeszkadzało. Jak czytałem w obecnym klubie to samo "wiekowi" zawodnicy mają głównie z nim problem

Jagul 16.07.2021 08:26

Celowo odwracam dyskusję żeby porzucić już dawno wyczerpany temat.
Chyba każdy na tym forum już sobie ugruntował zdanie o poprzednim szkoleniowcu i tu się z tobą zgadzam, że należy sobie darować dalsze rozmowy na temat jego pracy.

krysztal 16.07.2021 08:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez seba_109 (Post 1569411)
Jeżeli wrócił temat Hyballi to ja osobiście uważam, że nie był to zły trener Dlatego że widać jak młodzi zrobili u niego znaczny postęp: Starzyński,Gruszkowski,Plewka. Mam wrażenie, że to wyglądała to coś na zasadzie; młodzi ambitni to co im kazano robili bez żadnych problemów, a zawodnicy typu Sadlok pozbawionych już ambicji piłkarskich cały czas wszystko przeszkadzało. Jak czytałem w obecnym klubie to samo "wiekowi" zawodnicy mają głównie z nim problem

I to jest właśnie to o czym mówię.Powielanie jakichś mitów na temat pracy Hyballi.
Wróć sobie trzy strony tego tematu i tam bodaj Hermond wyjaśnił jak wyglądała sytuacja z młodymi.
Jeśli zaś chodzi o Duński klub to na tyle na ile przetłumaczył to translator problem z Niemcem zgłaszają wszyscy zawodnicy.

Ekstra Bladet har over de seneste to uger hørt om konflikten med Peter Hyballa fra alle dele af truppen. Stamspillere, marginalspillere, unge, erfarne og Ìldre.

PAWEŁ 16.07.2021 16:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krysztal (Post 1569405)

Wyprostować to sobie możesz swojego małego. Tak tak rozumiem „ bo zupa była za słona „ Niestety dla twojego ego nie jestem żadnym Hybalista. wkurza mnie natomiast podejście kopaczy do swoich obowiązków i ich olewactwo. Jeżeli tego nie widzisz to śnij dalej. Liczę na to ze nowy trener nie będzie odpuszczał a zawodnicy bedą grali na tyle na ile potrafią. Chyba nie wymagam cudów ??

krysztal 16.07.2021 23:43

Trzeba ,trzeba was prostować.Może następnym razem zastanowisz się dwa razy zanim podobnego bzdeta napiszesz

Ta 2 to tez katastrofa, mniejsza większa ale katastrofa. Dokąd w klubie będzie przyzwolenie na bumelanctwo ( bez znaczenia czy Kuba gra czy nie) a bardziej czy mentalnie dorósł do roli w jakiej się znajduje. Inną kwestia jest, patrząc po ostatnich wydarzeniach jaki trener z papierami na trenowanie do nas przyjdzie? Żaden. W klubach które robią progres a budżety są mniejsze lub porównywalne jest jeden wspólny mianownik: nikt się z cipkami nie patyczkuje i albo pracują albo wypad. Patrząc na nas to jest ciągły regres. Szkoda bo jak tak dalej pójdzie to się w końcu s.......imy z tej ligi.

Dodam jakby komuś nie chciało się szukać że ta dwójka o której pisze ten dzban to Kuba i Brzęczek

wolfy 17.07.2021 01:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1569311)
I jak ktoś twierdzi że po porażkach jest winny tylko trener to ja się pytam gdzie teraz jest: Mak, Niepsuj, Klemenz, Abramowicz, Buchalik i dziesiątki innych piłkarzy którzy odeszli w ostatnim półroczu z klubu.

Których to (poza Klemenzem) odpalił Hybala, za co był krytykowany m.in. przez Ciebie. No bo skoro jest Chuka na kontrakcie to trzeba korzystać z niego, a teraz najlepiej by było gdyby odwalił numer jak Wojtkowski w Jadze i zszedł z listy płac.

Hybala dwie rzeczy zrobił dobrze w Wiśle (poza utrzymaniem, które z tamtym szrotem pewne nie było, ale nie będę tego traktował jako sukces):
1) Wprost zademonstrował ile warte są transfery Wisły z ostatnich okienek i miał 100% racji (co pokazują ruchy klubu po jego odejściu - z odpalonych został już tylko Chuca). Być moźe taka terapia szokowa była konieczna żeby zatrudnić wreszcie DS i oczyścić kadrę.
2) Postawił na młodych bardzo mocno i systematycznie (co przełożyło się też na CLJ). Chyba nigdy nie mieliśmy tylu otrzaskanych z ekstraklasą juniorów - nie na zasadzie 15 minut w trzech meczach, jak u wcześniejszych trenerów.

Poza tym Hybala jest pewnie toksycznym czubkiem, ale śmieszy mnie to miotanie się od ściany do ściany i nie uznawanie że nawet mimo ostatecznej porażki były jakieś pozytywy.

majkelson777 17.07.2021 07:53

https://weszlo.com/2021/07/16/aleksander-buksa-wywiad

Wywiad z Aleksandrem Buksą.

Cytat:

Mogę powiedzieć w tym momencie publicznie, że zwróciłem Wiśle Kraków większość pieniędzy za ten sezon, włącznie z całym bonusem za podpis.

wolfy 17.07.2021 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez majkelson777 (Post 1569429)

OK, on te pieniądze wraz z ojcem de facto wyłudził, dobrze że zwrócił. Strasznie słabe zachowanie.
Na jego plus - nie sugeruje że nie grał przez brak kontraktu.

JudasPriest 17.07.2021 09:56

Szkoda, ze o tym zwrocie już władze Wisły nie poinformowały opinii publicznej...

wolfy 17.07.2021 10:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JudasPriest (Post 1569431)
Szkoda, ze o tym zwrocie już władze Wisły nie poinformowały opinii publicznej...

Nie wiem niby czemu mieliby? Jak to sobie wyobrażasz - artykuł na oficjalnej "Buksa oddał kasę"? Sam o tym powiedział. Chyba ktoś im podpowiedział że to było żenujące zachowanie.

JudasPriest 17.07.2021 10:11

Ponieważ wiele osób uznało, iż latem 2020 Buksa celowo obiecywał przedłużenie kontraktu w przyszłym roku, wyłudzając w ten sposób pensje 40k/miesięcznie. Skoro oddał te pieniądze, to widocznie nie miał na celu nas oskubać

wolfy 17.07.2021 10:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JudasPriest (Post 1569433)
Ponieważ wiele osób uznało, iż latem 2020 Buksa celowo obiecywał przedłużenie kontraktu w przyszłym roku, wyłudzając w ten sposób pensje 40k/miesięcznie. Skoro oddał te pieniądze, to widocznie nie miał na celu nas oskubać

Ale Ty jesteś dziecinny. Gdyby nie trafił lepszego kontraktu to by pewnie nie zwrócił, a w ten sposób zagwarantował sobie wtedy miejsce na ławce i minuty gry w ekstraklasie mimo słabej formy.
Teraz jak zmonetyzował swoją sławę wielkiego talentu to PR-owo opłacało mu się zwrócić ponad bańkę jaką z ojcem wyłudzili z klubu. Bohater :rotfl:
Zwyczajnie, wycofał się z tej żenady która ciążyłaby na nim do końca kariery (o ile jakąś będzie miał).

Brak rezerw to dobry argument z jego strony, powinien był iść na wypożyczenie do 1 ligi (bo jednak IMHO w ekstraklasie by nie pograł). Wisła popełniła błędy, Buksowie zachowali się żałośnie.

serek.c2 17.07.2021 10:42

A to najpierw zapytajmy Olka, jak się zapatrywał na wypożyczenie do niższej ligi :)

wolfy 17.07.2021 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1569435)
A to najpierw zapytajmy Olka, jak się zapatrywał na wypożyczenie do niższej ligi :)

Nie no, wiadomo że dla takiego mega talentu to byłaby zniewaga. Gdyby był odpowiedni plan na niego nie byłoby kontuzji i grałby dobrze.

Powodzenia w przyszłej karierze.

Karherop 17.07.2021 11:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1569428)
Których to (poza Klemenzem) odpalił Hybala, za co był krytykowany m.in. przez Ciebie. No bo skoro jest Chuka na kontrakcie to trzeba korzystać z niego, a teraz najlepiej by było gdyby odwalił numer jak Wojtkowski w Jadze i zszedł z listy płac.

Hybala dwie rzeczy zrobił dobrze w Wiśle (poza utrzymaniem, które z tamtym szrotem pewne nie było, ale nie będę tego traktował jako sukces):
1) Wprost zademonstrował ile warte są transfery Wisły z ostatnich okienek i miał 100% racji (co pokazują ruchy klubu po jego odejściu - z odpalonych został już tylko Chuca). Być moźe taka terapia szokowa była konieczna żeby zatrudnić wreszcie DS i oczyścić kadrę.
2) Postawił na młodych bardzo mocno i systematycznie (co przełożyło się też na CLJ). Chyba nigdy nie mieliśmy tylu otrzaskanych z ekstraklasą juniorów - nie na zasadzie 15 minut w trzech meczach, jak u wcześniejszych trenerów.

Poza tym Hybala jest pewnie toksycznym czubkiem, ale śmieszy mnie to miotanie się od ściany do ściany i nie uznawanie że nawet mimo ostatecznej porażki były jakieś pozytywy.

Hyballa ich odpalił, ale sądzę że było to w porozumieniu z zarządem, ich wartość dla drużyny mówi sama za siebie.

Niemniej czepiasz się na siłę.
Nie ma.z nami ok 17 piłkarzy którzy brali udział w fatalnym sezonie 20/21. Czy to dużo czy mało niech każdy sobie sam odpowie.

Część z nich odeszła m.in. za fatalna postawę które przyczyniła się do naszych porażek, czy to jesienią czy na wiosnę.

Dalej stoję przy swoim że nie tylko trener zapłacił za porażki.
Zarząd też oddał część sportowa nowemu dyrektorowi, więc to też sporo mówi.

A co do wprowadzania młodzieży to przecież na jesień za Skowronka grał już regularnie Szot i Plewka. Na wiosnę wszedł Starzyński i pod koniec rundy Gruszkowski, który jednak grałby już wcześniej jakby nie kontuzje. A drogę do składu ułatwiła mu też kontuzja Szota.

Nie przedadzajmy z tym wprowadzaniem młodzieży przez Hyballe, bo wcale nie było jej aż tak wiele.
CLJ już na jesień była w tabeli CLJ więc nie wiem o jak wielkim przełożeniu mówisz.

ciacho 17.07.2021 11:14

Ale jak to Buksa zwrócił bonus za podpis? Przecież ojczulek w wywiadzie twierdził, że żadnego bonusu nie było...

serek.c2 17.07.2021 11:23

Dokładnie - zapowiadał, że jak władze pokażą potwierdzenie przelewu, to zwróci dwukrotność kwoty. Może stąd ten "zwrot" od Buksy? :D

czaro 17.07.2021 11:48

Przeczytałem ten wywiad. Buksa nie sugeruje, że nie grał przez brak kontraktu i przekazał, że zwrócił pieniądze. Ok.

W niczym to nie zmienia jednak faktu, że nie wywiązał się z porozumienia, bo mu się odwidziało, bo przestał grać. I to nie jest ok.

Można zrozumieć, że każdy dba o siebie, jest egoistą, jeśli ma możliwość - odkręca sytuację, byleby tylko poprawić sobie start w karierze. Ale niech później nie biega po dziennikarzach i nie opowiada, że "fakty są troszeczkę inne niż to przedstawił klub". Podstawowa informacja się zgadza. Dał słowo, a później je złamał.

Informacje nt. sytuacji w gabinecie albo relacji z trenerami, zarządzaniem karierą (gra w juniorach, wypożyczenia) to jest wersja zawodnika. Wcale nie muszą być prawdziwe.

Narzekania na poziom treningów w profesjonalnym klubie przez osiemnastoletniego szczyla, który przed chwilą ten klub oszukał, a do tego nie łapał się w tym klubie do pierwszego składu, nawet nie będę komentował. Całkowita żenada. Tego, że gnojek uznał, że się obrazi na kapitana zespołu i nie będzie się z nim witał, bo ten raz mu nie podał ręki, też nie. Szkoda słów.

Inną rzeczą jest ówczesne zachowanie Błaszczykowskiego i teraz wpisy Królewskiego na tt (atakujące nie tylko osiemnastoletniego chłopaka, ale też dziennikarza, który przeprowadził wywiad i to bardzo chamsko). Brak klasy, który rzutuje na reputację klubu.

Czekam teraz na wywiad-wypowiedź Jażdżewskiego w interii albo rzeczpospolitej, w którym będzie mógł kontynuować tę żenadę. Inna sprawa, że nie odbiegamy od standardu ligowego, bo na Cracovii czy Legii jeszcze większe buractwo w gabinetach. Co do innych klubów, nie kojarzę, Lech mi się kojarzy z nieudolnością, a Lechia z cwaniactwem.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1569432)
Nie wiem niby czemu mieliby? Jak to sobie wyobrażasz - artykuł na oficjalnej "Buksa oddał kasę"? Sam o tym powiedział. Chyba ktoś im podpowiedział że to było żenujące zachowanie.

Dlatego, że wcześniej w wywiadach sugerowali, że Buksa z ojcem wzięli pieniądze i nie wywiązali się z porozumienia.

czaro 17.07.2021 12:02

Jeszcze ten prawdziwek nam został do skomentowania:
https://sport.tvp.pl/54876321/klopot...ki-urzad-pracy

Ciekawe, co myślą sobie teraz ci kolesie, którzy tutaj dawali sobie uciąć rękę za trenera Hyballę, chcieli kamienować piłkarzy Wisły i pozbywać się z klubu Kmiecika, a na końcu odeszli z forum w imię prawdy.

kopaczoholik 17.07.2021 12:11

Z całym szacunkiem ale Buksa nie wiele wnosi do gry w poprzedniej rundzie. Na boisku był zagubiony jak dziecko we mgle, chyba jeszcze bardziej niż Medved.

Nie rozumiem tych skrajnych opinii o Hyballi. Tak na prawdę prawda leży po środku. Za wyniki odpowiadają wszyscy trener, zawodnicy, działacze... oczywiście twarzą całego projektu jest zawsze trener. Przypomnę przy tym, że Hyballa przychodził do nas jako trenerski bóg z lepszego świata... a skończył z żenującą punktacją nawet jak na eklape bo w 18 meczach zdobył średnio 1,11 pkt na mecz... Nawet na standardy eklapy to jest po prostu zwykła żenada. Rozumiem ciężkie treningi itd... ale mądry trener potrafiłby stopniowo zwiększać obciążenia i systematycznie rezygnować co rundę z jakiejś puli piłkarzy... a nie ze część wywali, pozostałych obrazi... przecież przy takiej postawie on by nic nie zbudował nawet przez 10 lat... Metody treningowy należy dostosować do realiów...

Zgadzam się, że mieliśmy bardzo słabych piłkarzy ale w eklapie jest wiele równie słabych drużyn... a mimo to pod wodzą Hyballi zaczęliśmy kroczyć od porażki do porażki... tak jak za czasów Skowronka (uważanego przez większość za wuefiste), czy Stolarczyka (ale ten prowadził drużynę w ciężkich czasach, gdzie groziła upadłość).
To pokazuje, że nie był cudotwórcą a swoją postawą zraził wszystkich w klubie...

Teraz, zamiast wyciągnąć wnioski, odstawia cyrki w Danii... To ma być poważny trener? Na co on liczy swoim zachowaniem? Jak na razie to przejdzie do historii tamtejszej ligi bo sprawą zajął się Duński Urząd Pracy...

Kurz 17.07.2021 12:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1569442)

Ciekawe, co myślą sobie teraz ci kolesie, którzy tutaj dawali sobie uciąć rękę za trenera Hyballę, chcieli kamienować piłkarzy Wisły i pozbywać się z klubu Kmiecika, a na końcu odeszli z forum w imię prawdy.

Może myślą, że jeśli Hyballa był takim potworem, powinien natychmiast zniknąć. A skoro nie zniknął to albo nie było aż tak źle, albo władze klubu tolerowały jego ponoć "patologiczne" podejście i de facto zaliczyły mały współudział?

tedyy 17.07.2021 15:05

Cytat:

W tym wywiadzie zaprzeczył słowom ojca że nie otrzymali żadnej prowizji wiec wierz dalej gdy zprzeczają jeden drugiemu

MaLk 17.07.2021 17:15

Cytat:

Skoro oddał te pieniądze, to widocznie nie miał na celu nas oskubać

W wywiadzie powiedział wyraźnie, że powodem oddania kasy była etykieta, jaka została mu przypisana i jakiej chciał uniknąć. I że decyzję o oddaniu podjął na koniec.

Nie wiem więc jakie miał intencje w momencie podpisywania kontraktu (zakładam, że dobre), ale jednak przez jakiś czas, w tym wtedy, kiedy wiedział już, że kontrakt nie będzie przedłużony, brał większą pensję i z bonusu nie zrezygnował. Zmienił zdanie dopiero po tym, jak zobaczył, że traci na tym wizerunkowo, a nie wtedy, kiedy było jasne, że pieniądze etycznie mu się nie należą.

Fajnie że oddał, ale wstrzymałbym się z gloryfikowaniem go za to.

Jagul 17.07.2021 17:57

Ja tylko dodam, że na pewno dostał niezłą kasę za podpis we Włoszech. I to w EURO. Tak więc te polskie złotówki do niczego mu nie potrzebne.

tomytom 17.07.2021 18:13

@czaro:
Cytat:

Inna sprawa, że nie odbiegamy od standardu ligowego, bo na Cracovii czy Legii jeszcze większe buractwo w gabinetach.
Ty serio chciałeś napisać to co napisałeś? Przemyślałeś sens tego zdania?

Co do Buksy: cwaniaczek i tyle. Wizerunkowo się zrobiło nie fajnie to oddał kasę. No błagam ...
Mógł oddać, przeprosić (wicie, młody jestem, ojciec mnie zamotał itp.) - byłoby po sprawie a tak to smrodek się będzie ciągnąąąąąąąął ...

Aalcman 17.07.2021 18:47

Cytat:

Że tak powiem, brakowało mi pytania o to. Bo chyba jak większość młodych miał taka możliwość i kilka klubów z pocałowaniem ręki wzięłoby taki talent na minimum jedną rundę...

Blixa 17.07.2021 19:28

Cytat:

Lewandowski w jego wieku gral na trzećim poziomie rozgrywek.

Aalcman 17.07.2021 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blixa (Post 1569450)
Lewandowski w jego wieku gral na trzećim poziomie rozgrywek.

Ale przecież Buksa chciał regularnie grać, tylko żeby nie było poza Krakowem. W Genoi to co innego...

czaro 17.07.2021 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomytom (Post 1569448)
@czaro:
Ty serio chciałeś napisać to co napisałeś? Przemyślałeś sens tego zdania?

Tak, uważam, że w Wiśle obecnie jest sporo buractwa. Nie spodziewałem się tego. Może tak wychodzi. Ale jest.

mitmichael 17.07.2021 21:32

Gowniak asysta w sparingu Genoi

Jagul 17.07.2021 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czaro (Post 1569452)
Tak, uważam, że w Wiśle obecnie jest sporo buractwa. Nie spodziewałem się tego. Może tak wychodzi. Ale jest.

Wystarczy spojrzeć na Twittera Królewskiego. Ja rozumiem jakby takie coś wypisywał zwyczajny kibic. Ale na Boga my mówimy o współwłaścicielu klubu.
Naprawdę niech on dla dobra wszystkich usunie to konto, a jak już koniecznie chce iść z kimś w zwarcie to niech przynajmniej się ze trzy razy zastanowi co chce przekazać.
Takie akcje tylko wystawiają nas na pośmiewisko.

maciekkk 18.07.2021 07:42

Dokładnie niezależnie od tego czy ma rację czy nie to te przepychanki to jest nieprawdopodobnie żałosne.... I jako kibic Wisły jest mi mega wstyd za to.

_ukoL 18.07.2021 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1569456)
Wystarczy spojrzeć na Twittera Królewskiego. Ja rozumiem jakby takie coś wypisywał zwyczajny kibic. Ale na Boga my mówimy o współwłaścicielu klubu.
Naprawdę niech on dla dobra wszystkich usunie to konto, a jak już koniecznie chce iść z kimś w zwarcie to niech przynajmniej się ze trzy razy zastanowi co chce przekazać.
Takie akcje tylko wystawiają nas na pośmiewisko.

Popieram. Błazenada i tyle.

Jaroo1 18.07.2021 14:06

Cytat:

To, że Hyballa jest inny było wiadomo od początku. Można nawet twierdzić, że jest pojebany i ma chamskie odzywki. Trochę się czasy zmieniły, ludzie, nawet w Polsce przestają miec kompleksy, chcą być szanowani, dlatego odzywki w tonie ŚP Wójcika już nie są mile widziane. Z drugiej strony chlop ma charakter jaki ma i tez trudno mu odmowić, że się myli. Bo ci wszyscy pilkarze swoimi wynikami, a raczej brakiem tych wynikow udowadniają, że w gruncie rzeczy nie myli się on w swojej ocenie, nawet jeśli ta jest chamska.

I niestety nasi pilkarze udowodnili już za Stolarczyka i Skowronka jaką mają wartość pilkarską, obawiam się, że teraz będzie podobnie, a za Hyballi pokazali, że potrafią grać tak żeby trenera W Y J E B A Ć z klubu. Nie pierwszy i nie ostatni raz taka historia się u nas przydazyła. Przegrywamy seryjnie, i za Skowronka i za Stolarczyka i za Hyballi. Także to pokazuje profesjonalizm i nastawienie tych pilkarzy.

Wyżej też piszecie o zarządzie. I te ich wypowiedzi i gesty też pokazują, że do takiej pajacerki im blisko. Chociażby cala ta sytuacja z Buksą czy obsmarowywaniem Hyballi w mediach były po prostu na żalosnym poziomie.

krysztal 19.07.2021 11:07

Jakby siedzieli cicho to byście gardłowali że ktoś im sadzi hare na twarz a oni nie reagują

Kurz 19.07.2021 11:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1569470)
To, że Hyballa jest inny było wiadomo od początku. Można nawet twierdzić, że jest pojebany i ma chamskie odzywki. Trochę się czasy zmieniły, ludzie, nawet w Polsce przestają miec kompleksy, chcą być szanowani, dlatego odzywki w tonie ŚP Wójcika już nie są mile widziane. Z drugiej strony chlop ma charakter jaki ma i tez trudno mu odmowić, że się myli. Bo ci wszyscy pilkarze swoimi wynikami, a raczej brakiem tych wynikow udowadniają, że w gruncie rzeczy nie myli się on w swojej ocenie, nawet jeśli ta jest chamska.

I niestety nasi pilkarze udowodnili już za Stolarczyka i Skowronka jaką mają wartość pilkarską, obawiam się, że teraz będzie podobnie, a za Hyballi pokazali, że potrafią grać tak żeby trenera W Y J E B A Ć z klubu. Nie pierwszy i nie ostatni raz taka historia się u nas przydazyła. Przegrywamy seryjnie, i za Skowronka i za Stolarczyka i za Hyballi. Także to pokazuje profesjonalizm i nastawienie tych pilkarzy.

Wyżej też piszecie o zarządzie. I te ich wypowiedzi i gesty też pokazują, że do takiej pajacerki im blisko. Chociażby cala ta sytuacja z Buksą czy obsmarowywaniem Hyballi w mediach były po prostu na żalosnym poziomie.

Możesz być szalenie profesjonalny i mieć pozytywne nastawienie, ale niewiele zdziałasz, jeśli nie masz umiejętności. Nasi piłkarze pewnie chcą dobrze, ale są przeciętniakami, przynajmniej większość z nich.

Samego Królewskiego rozumiem. Jest młody, potrafi się zagotować. Większy dystans przyjdzie z czasem.

Arkadiusz.Czerepach 19.07.2021 21:37

https://weszlo.com/2021/07/16/aleksander-buksa-wywiad

po prostu żygać sie chce czytając tę ustawke

.... ci w dupe buksa ....o , i białek opłacony klakierze

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:46.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl