![]() |
Cytat z wybiórczej apropo cierzniaka:
"Nie zmieniło to jednak jego sytuacji, bo w warszawskim klubie został podstawowym bramkarzem... trzecioligowych rezerw. Trener Stanisław Czerczesow nie chce zaburzać hierarchii panującej od początku rundy. Podstawowym bramkarzem jest Arkadiusz Malarz, jego zmiennikiem - Jakub Szumski. - Nie patrzę na dotychczasowe dokonania, interesuje mnie aktualna forma zawodnika - stwierdził Rosjanin. - Byłem świadomy, że muszę uzbroić się w cierpliwość. Najpierw powinienem wrócić do wysokiej formy, bo zamieszanie ze sprawami kontraktowymi zbytnio zaprzątało mi głowę. Jeśli trener mówi, że moje miejsce na razie jest w rezerwach, to respektuję tę decyzję - powiedział Cierzniak." Majac na uwadze wczesniejsze wywiady, i ten to tej sprawy nie mozna przegrac! Chyba ze zamiast prawnikow w naszym klubie takimi rzeczami zamuje sie jakis sabotazysta i nieuk. |
Plus w tym samym wywiadzie perfidnie klamie ze nie mógł W OGÓLE trenować.
Dobrze ze trafilismy na takiego rozgadanego gagatka, ktory strzela sobie regularnie samoboje. |
Cytat:
https://twitter.com/knuram/status/712256262264791040 |
Michał Nalepa mistrzem Wegier
http://www.90minut.pl/news/264/news2...em-Wegier.html |
Tadeusz Pawłowski: Mógłbym nadal być trenerem Wisły Kraków
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...m-wisly-krakow "Efekty mojej pracy są widoczne" ... |
Cytat:
|
Cytat:
Obawiam się, że Teddy żyje w alternatywnej rzeczywistości. Nie mniej jednak życzę mu powodzenia w dalszej karierze trenerskiej ;) |
Ten "dziennikarz" chyba na kolanach przed Tadziem ten wywiad przeprowadzał, głębiej wejść się już nie dało.
|
A zastanawiałem się kiedy Pawłowski powie, że obecne wyniki Wisły to jego zasługa :D
|
Tedzik odlatuje mocno i wysoko, ale w dalszym ciągu bym był za opcją zostawienia go w klubie jako koordynator ds młodziezy/transferow
|
Alez on ma poczucie humoru. Mial przeciez pomysl na gre - 'trzeba wygrac mecz, wtedy przyjdzie pewnosc siebie i bedzie lepiej'. Nie dali mu popracowac, przeciez dzieki jego przygotowaniom teraz odpalilo. No ....a :lol:
|
To tak jak Smuda przygotował drużynę Kasperczakowi :)
|
Na .... w ogole takie pojebane wywiady?
|
Cytat:
|
Wywiad to prowokacja jakaś,dajcie luz juz z tym Wesołym Tadkiem:)
|
Wiem, że Radkiem już każdy rzyga, ale tak na dobry humor przy piątku :D
http://i.imgur.com/feumGDT.png |
|
'Podsumowanie' sprawy Cierzniaka od strony papierkowej.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...arska,9877098/ Nie rozpatrywanie stanowiska i odwołań Wisły, wybitne zeznania agenta i RC oraz zapowiedziane obszerne nasze odwołanie. |
Jebana parodia. Dobrze, że na posiedzenie nie wezwali przedstawicieli Wisły... Płock. Bo przecież Wisła to Wisła a wszyscy wiedzą o jaką Wisłę chodzi. Parafrazując:
Cytat:
Odwołanie? Proszę bardzo, tylko po co? Cytat:
Cytat:
:| |
Zostaliśmy po prostu chamsko wydymani. Co tu można dodawać. Biednego kopać łatwo.
|
Klasyczne zamknięcie uszu na to, co mówi Wisła. Pan Cierzniak niech się nie cieszy, bo karma wraca.
|
Powtarzam - my to wygramy. Pewnie dopiero w Lozanie, ale wygramy. I wówczas (L) do spółki z PZPNem zapłaci nam odszkodowanie. Ale efekt osiągnęli - mają Radka. Piłki dobrze nosi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli ciągnie kasę od nas i od L? Eeee? |
Cytat:
EDIT. Jednak zawodzi, post niżej jest odpowiedź. Tak w sumie się zastanawiam, on jest taki slaby, że się nie lapie do składu w Warszawie, czy Legia się boi Bereszynskiego 2.0? Byłyby jaja, gdyby zdobyli mistrzostwo z w składzie, a o sezonie okazałoby się, że kontakt od początku był nieważny :D ale tutaj chyba wchodzi zasada, że prawo nie działa wstecz - a szkoda. Do tej calej Izby powinno wkroczyć CBA. To są jakieś żarty, że skarga Modelskiego jest rozpatrywana od 5 miesięcy, a Cierzniaka w ciągu miesiąca. Dodatkowo, rozwiązanie kontaktu Radka bylo argumentowane troska o zawodnika. Pomijając fakt, że to jakieś dramat, że jedna strona konfliktu jest faworyzowana "w obawie o jej dobro", co generalnie oznacza szkodę dla drugiej strony. Jak to się ma do do sprawy Modelskiego? O jednego zawodnika się troszczymy, a drugiego mamy w dupie? Niech ta sprawa ciągnie się parę lat, odwołujmy się nawet do tej Lozanny, ale to trzeba wyjaśnić. Nawet nie dla odszkodowania, nie dla Wisły, ale trzeba ten cały grajdołek rozwalić, choć to by wymagało chyba solidarności reszty klubów z Ekstraklasy. |
Nie piszcie bzdur
Wisla by musiala mu placic jedynie roznice, gdyby mial kontrakt w Legii nizszy niz u nas co jest nierealne A co do sporawy, moim zdaniem nie ma przypadku w tym ze u nich nie gra i w tym sezonie nie zagra Boja sie, ze sie posypia walkowery i takiego chu... beda mieli a nie mistrzostwo |
Skoro boją się o walkowery to dlaczego go wpisują do protokołu meczowego i siada na ławie. Przecież jakby Malarz dostał kontuzji lub czerwoną to musiałby wejść i grać, czyli muszą być pewni swego.
|
Cytat:
|
Stępień na meczu Wisły. Czyli nie tak do końca o Wiśle zapomniał.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl