![]() |
Radosław Sobolewski przedłużył kontrakt z Wisłą Kraków.
|
Cytat:
oficjalna potwierdza http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...trakt_z_wisla/ |
Dzięki Sobol !
|
Wie ktoś co z Małeckim ?
To wiem :) ale czy wiadomo na ile go zawiesili bo to chyba pewne :/ |
Cytat:
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...rywala,1641579
ufff !!! Warszawa mnie zaskoczyła ze go nie zawiesili przed Legia:) |
5 tys zł kary wyłapał.
Zaskoczyli mnie, w końcu obiektywizm u nich przemówił, ale mimo wszystko jakbyśmy mieli karać piłkarzy którzy sobie coś tam powiedzą to byłoby przynajmniej 10 kar na mecz, odzywki względem siebie na murawie są czymś normalnym, ale jak chodzi o Małego to wszystkie kamery na niego! Mimo wszystko musisz Mały uważać, jesteś nacenzurowanym od dłuższego czasu i nieprzychylne Tobie osoby w tym znawcy w C+ tylko czyhają na takie momenty żeby potem lecieć do góry i Cie sprzedawać |
Cytat:
|
Tomek Smokowski z Canal Plus pewnie czuje się teraz nieco zawiedziony, że cały jego "dziennikarski" trud poszedł prawie na marne. Celu nie osiągnął, ale skoro próbował z Boguskim, teraz z Małeckim, a wcześniej czytał z ruchu ust Brożka jak do Skorży mówił żeby "sam sobie zagrał", to pewnie w swoich poczynaniach nie ustanie. Czego to się nie robi dla swojego ukochanego klubu,......ale pamiętajcie, że oficjalnie ten Pan jest bezstronny i nie kibicuje nikomu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego jak ntiziczxna rzucił coś to Małego - to było to tylko wulgarne. A jak Mały go zwyzywał - to okazał się rasistą. Takie czasy mamy, niestety... |
Cytat:
|
żadne z nich nie powinien dostać kary,od tego zacznijmy !
|
Cytat:
Według specjalistów powiedział tylko tyle 'Co? Spier... skur... jeb...' http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,...aleckiego.html Takie słowa to nie wiem czy nawet stówke są warte :/ |
Cytat:
|
Ojciec Meliksona gratulujący synowi http://www.youtube.com/watch?v=Ogow31A3QC4
|
Cytat:
"Piłkarz AC Milan Zlatan Ibrahimovic został zawieszony na trzy najbliższe mecze ligowe, za uderzenie w brzuch Marco Rossiego w niedzielnym spotkaniu z Bari (1:1)." Zarzad Wisły musiałby wnosic o zawieszenie Saidiego ale widocznie to nie bylo mocne uderzenie w brzuch i sie na to nie zdecydowali - wiec Saidiemu sie upieklo. Szkoda, ze tego nie mowili w Lidze+Extra tylko czepili sie Patryka. |
Cytat:
|
Cytat:
Jedyny plus, że potwierdzili brak wydźwięku rasistowskiego. Gdyby były podstawy, zawiesiliby go dłużej niż Cionka. |
Cytat:
Niby można się cieszyć, że go do tego nie zawiesili, ale ....a mać! W jakim kraju my żyjemy? |
Ciecie z canal+ powinni teraz w meczach następnej kolejki analizować każdą pyskówkę pomiędzy zawodnikami po ostrzejszych starciach. Zobaczymy czy to co spotkało Małego dotyczy tylko zawodników Wisły czy wszystkich ?
|
Podejrzewam, że ze względu na radosną twórczość speców z Komisji Ligi wkrótce trzeba będzie zmienić słownikową definicję wyrażeń obiektywny oraz sprawiedliwy.
Bo oto - mając na uwadze powyższe - JEDNO chamskie zdanie Patryka Małeckiego kosztuje więcej niż kilkadziesiąt minut wulgarnego lżenia przez parchatą tłuszczę tegoż Patryka. Dla osób z krótką pamięcią : "Decyzje Komisji Ligi z 10.11.2010 Ukarane kluby Ruch Chorzów, Lech Poznań, Śląsk Wrocław, Widzew Łódź i Cracovia. ....... Na klub Cracovia nałożono karę finansową w wysokości trzech tysięcy złotych za wulgarne okrzyki kibiców gospodarzy kierowane pod adresem jednego z piłkarzy Wisły Kraków podczas meczu 12. Kolejki Ekstraklasy Cracovia - Wisła Kraków." |
"Jacek i Agatka" z Canal+ powinni zebrać od kibiców Wisły należne "podziękowania", za czuwanie " nocą i dniem" nad inwigilacją piłkarzy Wisły Kraków. Osobiście dla mnie, Ci laleczkowaci "ormowcy" są warci siebie, czyli tyle ile ich nazwiska = Smokowski i Twarowski. Zobaczymy co zrobią, jak tak wszystkie trybuny na Wiśle rykną jednemu i drugiemu z nazwiska i na ..... imię, tak jak ubliżają inne trybuny Małeckiemu, lecz Smokowski i Twarowski, są wtedy głusi i ślepi, jak na wiernych "ormoców" przystało, których oczywiście nie stać nawet na słowo - przepraszamy- za kłamliwe i obrzydliwe pomówienie Małeckiego i Wisły na całą Poskę o rasizm. :rotfl:
|
Jak Traore pokazuje fucka liniowemu to nic sie nie dzieje,przeciez czarny moze sobie obrazac bialego,nic sie nie dzieje.
A takie sytuacje z wyzwiskami ,gdyby chcieli karac dobitnie,to 3/4 pilkarzy byla by zawiszona ":lol: przeciez w trakcie meczu sama lacina z dominujacym ,najpoplularniejszym polskim slowem leci. |
Cytat:
|
Pozytywnie zaskoczyła mnie informacja, że Małecki będzie mógł zagrać z Legią.
Dobrze, że chociaż tym razem zdrowy rozsądek i obiektywizm był na pierwszym miejscu. |
Cytat:
Dawno mi tak ... w naszej piłce i na forum ciśnienia nie podniosły. |
Cytat:
|
jakby krzyknął Maly do np klicha to by nic nie było,w lidze belgijskiej murzyn omal by piłkarza nie zabił a dostał żółtą
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl