![]() |
@proud
Bierz tak jak pisze Wisłazwe bet365. Wpłata przez skrilla natychmiast,wypłata do godz na skrillu. Karta Skrill to odległy temat,ale też ułatwia życie ;) A nie zdarzyło mi się ,żeby mnie na czymkolwiek uwalili. Na tenis i inne sporty,typu zimowe,snooker czy F1 to przyda sie pinnacle i williamhill. Omijaj BAH i bwin. I omijaj wszystkie durne bonusy-jak ktoś chce się bawić w X wymuszonego obrotu i zysk 20 zł to ok. Ale jak masz pomysł i grasz swoje to tego sie trzymaj. |
Cytat:
|
Dobra pompa ostatni raz jakies typy tutaj podalem :D choc i tak nic nie przebije mojego ostatniego tutaj podanego dla beki typu z NBA po kursie 1,1 bodajze, ktory tez nie wszedl:D
|
Żeby jeszcze bardziej to potwierdzić:
Mlada 1 Wisła X |
Leicester (remis=brak kuponu)
Bayern Monachium Barcelona Viktoria Plzen |
Basel DNB
Juventus Benfica Sevilla DNB |
Halifax
Euroliga: Bayern - Maccabi under 153,5 Sevilla lub remis Valencia |
Jakieś typy na weekend ?
|
Lechia 1
Aston Villa 1 |
over 2.5 w Gdańsku
over 1.5 Amiki |
Real Sociedad - Real Madryt (-1), 2 ( Wysoki kurs okolo 2)
|
Co do Realu to ja bym sie wstrzymal z jakimkolwiek hc.Graja bez Ronaldo,do tego Sociedad u siebie lubi postrzelac.Wygrac pewnie wygraja,ale ciezko powiedziec ile.
Ja bym tu sie sklanial do Bts 1.57 Over 2.5 1.47 Over 3 azjan 1.72 bet365 |
Jakiego internetowego buka polecacie mi w tym momencie? Nie gram wysokimi stawkami.
Swojego czasu miałem konto na bwin, ale irytował mnie niezbyt przejrzysty układ, stosunkowo niskie kursy oraz wysoka(?) kwota którą pobierano przy wypłacie pieniędzy (10 zł). |
Cytat:
Cytat:
Jeśli kolega gra niskimi kwotami i przeszkadza mu kwota 10 zł przy wypłacie , to bardziej proponowałbym betsafe. W bet365 wypłata jest możliwa ( o ile się nie mylę ) na konto bankowe bez prowizji skrilla jedynie od 200zł. |
BTS we Wrocławiu
Cambridge United strzeli w obydwu połowach |
do usuniecia
|
Witam ! typy na dziś :
GKS Bełchatów 2 Torino 2 Karlsruher 1 w ostatniej sekundzie Lazio zremisowało i w miare fajny kupon za 5zł . poszedł sie ...ć :D jeszcze dodałem Austrie Wiedeń |
Liga Mistrzów: Real Madryt - FC Bayern Monachium - Real Madryt lub X
1,45 zł UEFA Liga Europejska: FC Sevilla - Valencia CF Ile padnie goli? Więcej niż 2,5 1,90 zł Kurs całkowity: 2.76 Za mniejsze zaskórniaki: Primera Division (Liga BBVA) Atletico Madryt - Elche Atletico Madryt 1.20 Serie A AC Milan - AS Livorno AC Milan 1.28 Bundesliga Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 Borussia Dortmund 1.34 Premier League West Ham United - Crystal Palace X lub C.Palace 1.65 Premier League Norwich City - Liverpool FC Liverpool 1.36 Premier League Hull City - Arsenal FC Arsenal 1.75 Primera Division (Liga BBVA) FC Sevilla - Granada CF FC Sevilla 1.40 Kurs całkowity: 11.32 |
Witam,
podaje pewniaczki na dziś. Nic tylko (nie)grać. Yelovil - Huddersfield 1 Gospodarze okupują ostatnią pozycję w tabeli. Ich strata do bezpiecznej pozycji wynosi 5 oczek, więc żeby jeszcze myśleć o utrzymaniu dzisiejszy mecz trzeba wygrać. Goście to aktualnie zespół zajmujący 17 lokatę, w sumie bezpieczna pozycji i 5 punktów przewagi na spadkowiczami. Statystyki nie przemawiają jednak na korzyść gospodarzy. Jednak liczę na to, że widmo spadku zaglądające im w oczy wyzwoli w nich dodatkową energię i zapewnią sobie dziś trzy punkty a grającym niezłą kasę. Zobaczymy. Kurs: 2,7 Club Brugge - St. Liege 1 Mecz na szczycie belgijskiej ligi. Gospodarze po dwóch porażkach w końcu wygrali. Teraz czeka ich ważne spotkanie z będącym w kryzysie liderem tabeli - Standardem Liege, który ostatni raz wygrał 30 marca. A od tamtego meczu dwa razy remisował i raz przegrywał trwoniąc praktycznie całą przewagę nad rywalami. Gospodarze, moim zdaniem powinni wbić gwóźdź do trumny Standardu i zepchnąć ich na dalsze miejsce w tabeli. Na ostatnie dziewięć spotkań pomiędzy oboma klubami - Club Brugge wygrał 6 spotkań, 2 razy zremisował i poniósł 1 porażkę. Kurs: 2,2 |
Manchester City-West Brom 1
FC Porto-Rio Ave 1 FC Koln-Bochum 1 |
Cytat:
poprosimy kolejne typy :-D |
Cytat:
Cytat:
|
MECZYK GODNY POLECENIA Z FAJNYM KURSEM !
Doxa-AEK Larnaca 2 |
Cytat:
|
Ekstraklasa
Lech Poznań - Wisła Kraków Handicap 0:1 Lech Poznań 2.70 Śląsk Wrocław - Zagłębie Lubin 1 lub X 1.30 |
Co za wałek kręcą w meczu Dallas - San Antonio ? w 3 kwarcie przez 3 minuty praktycznie bez punktu a w pierwszych 2 kwartach punkt za punktem,nie do wiary.
|
typy na dziś :D TORINO 1
ANZY 2 LIVERPOOL 1 |
do usuniecia
|
Kupon grany na sporym ryzyku (Barcelona). Getafe gra o utrzymanie i w tym upatruje szansy.
Puchar Polski Zagłębie Lubin - Zawisza Bydgoszcz (Teren neutralny) Ile padnie goli? Więcej niż 1,5 1.42 Bundesliga Borussia Dortmund - 1899 Hoffenheim 1X2 Borussia Dortmund 1.36 Primera Division (Liga BBVA) FC Barcelona - Getafe Handicap 0:3 Getafe 2.25 Premier League Arsenal FC - West Bromwich 1X2 Arsenal FC 1.28 Kurs całkowity 5.56. |
To u mnie leci taki kupon. Dla czystej zabawy.
La Liga Rayo Vallecano - Athletic Bilbao 2 1,90 Serie B Spezia - Reggina 1 1,48 Gambrinus liga Slavia Praga - Pribram do przerwy: remis, cały mecz: Slavia 4,80 Irlandia 1. liga Athlone - Bray 2 2,00 Kurs całkowity: 27.00 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl