![]() |
@petred zauważył dość ciekawą rzecz. Wyciek w sumie nie wiadomo skąd dzień przed przyjściem mitycznego przelewu, zapowiedzi że nowi właściciele idą na noże z tą bandą złodziei, czyżby przepowiednie Filipskiego znów się sprawdziły, a wojna o której pisał zaczęła się już dziś rano?
|
|
Weź idź Panie z tym pajacem. Jak się okazuje 30k nie 300, a zastraszanie inwestorów to rozumiem te bluzgi na murach na Włodarskiego?
|
@El'kabat
jakie Wy? Jesteś normalny. Dla mnie screen jest autentyczny i tyle. A kasa jak była kradziona tak jest. Już za moją opinię o TS i podmiocie SKWK dostałem tu raz bana. Od 2016 roku nie byłem na ani 1 meczu Wisły, przestałem korzystać z infrastruktury klubu. Dla kogoś będę żydem, zdrajca (taki poziom małoletnich kibiców) a dla mnie to jedyne rozsądne wyjście aby nie wspierać bandytów. To co teraz można zrobić rozsądnie to czekać na ruch nowych inwestorów. I wyciągnąć wnioski na przyszłość. |
Żadnego przelewu nie będzie to jest ekipa sprzątająca. Posprząta i zgasi światło.
|
Przysłowie chińskie na dziś:
Dobre przypadki zdarzają się zwykle tym, którzy mają wiele optymizmu Dziękuję. |
Cytat:
pokaż mi takich piłkarzy w innych ligach, gdzie wypłaty to setki euro. Żaden piłkarz nie byłby tak związany z Klubem jak nasi Piłkarze. co do przelewu to uważam, że p. Mats jak i Pietrowski czekają na informacje od Ly Vanny bo do końca sami nie wiedzą o co chodzi. Gość może faktycznie myślał, że przelew dojdzie szybciej lub nie bez powodu został, aż do Wigilii w Krakowie by zweryfikować dokładniej informacje o Wiśle i jej otoczeniu. Ly na pewno ma jeszcze innych doradców niż pozostałą ,,dwójkę" którą poznaliśmy. 3 mln EURO to na prawdę nie jest dużo, aby kupić Klub i jego piłkarzy. Dziennikarzom radzę, aby zmienili swoich informatorów w TS i w Krakowie. |
Najważniejsze że marzenka pozałatwiała najpilniejsze przelewy, a drużyna ch... z drużyną, w IV lidze pod przykrywką troski znowu się położy swoje brudne łapska.....
Złotówka od biletu , a to co haracz? czemu tylko 1 zł a nie 10 zł?? to jest patologia i złodziejstwo w białych rękawiczkach nigdzie tak nie ma. |
Cytat:
Na razie wszystko wskazuje na poniższy scenariusz: https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1...857.1487749943 |
I jeszcze jedno przysłowie chińskie, specjalnie dla Was:
Gdy wieją wichry zmian, jedni budują mury, inni budują wiatraki. |
Wtedy wiekszosc dala sie nabrac na bojkot, ze niby chodzi o cos innego nie wplywy patologii na Wisle.
teraz ta patologia polozyla klub |
Cytat:
|
Cytat:
|
screeny od skwk tylko pokazują "transparentność" tej organizacji. wpłaty keszowe głównie oczywiscie bez opisów i poniżej limitu 15k, zrzut ekranu z rachunku pomocniczego a nie podstawowego/głównego... panowie, chcecie się bronić fejkami to się wysilcie trochę, macie czas kasa się zgadza, przyjemna niedziela.
|
Cytat:
|
Cytat:
Powinieneś każdy dzień na forum od takiego jednego zaczynać. Może by przystopowało wybranych użytkowników. Weszliśmy na poziom polowania na czarownice. Każdy strzela do każdego. Póki co w przenośni... |
@cinekw
w poniedziałek się przekonasz, że żadnego przelewu nie będzie. Wiem boli. Mnie też ale ja nic nie poradzę. |
Cytat:
|
ta zł w założeniach była ok szczytne cele a jak było i jest naprawdę tego nie wiem może wszystko ok .kasa poszła na oprawy itp . Fakt SKWK powinno się rozliczyć z tych pieniędzy a tu wchodzi kilka lat takich opłat po 1 zł .
http://skwk.pl/index.php/skwk/4-stow...od-biletu.html |
Cytat:
Ale jak Bednarz chciał zrobić porządek to bojkoty wymyślili, a teraz siedzą cicho... Wstyd mi za Ciebie. |
W obecnej sytuacji, czy to faktycznie 30k czy 300k to i tak nie zmienia odbioru postawy SKWK!!!
Ludzie zbierają na piłkarzy a te [*] przytulają kasę z biletów ... W języku kulturalnych ludzi brak słów po prostu ... [*] tu niech każdy sobie wstawi dowolny wulgaryzm |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kule latają wszędzie. Strzelec wyborowy też już jest ale na razie tylko obserwuje przez lunetę. |
Cytat:
Tylko w waszym Wiślackim przypadku to i tak źle i tak niedobrze, bo albo będzie ekstraklasa i dalej cyrk na kółkach, albo zaczniecie od IV ligi gdzie kibole będą sobie przypisywać zasługi za odbudowanie klubu na nowo, że nigdy się nie poddali itp. |
Wlasnie się dowiedziałem, że umowa TS i nowych właścicieli została oddana częściowo regulacjom prawa szwajcarskiego i jurysdykcji sądów szwajcarskich.
Nie chce mi się pisać o konsekwencjach tego, bo za dużo tego, jak ktoś chce niech mnie wyręczy :D PS. To było mistrzowskie zagranie po stronie Marzeny jeśli chodzi o jej odpowiedzialność |
Jadczak to człowiek który zasługuje na najwyższe słowa uznania, zdemaskował cały ten syf, mimo, że ryzykuje życiem nadal się tym syfem zajmuje.
Szacunek i 1906% poparcia, OBY TAK DALEJ |
zgadzam się sedonh, za cały syf w Wiśle w ostatnich latach JEDYNYMI odpowiedzialnymi są Sharksi na czele z Michalskim, sam początkowo jebałem po Jadczaku(aż mnie zablokował na twitterze hehe) ale przejrzałem na oczy i wam też to polecam
|
Czym on nie ryzykuje jeszcze ...
|
Cytat:
W ciągu roku mam 30 meczy (weźmy scenariusz prostszy, bez uwzgledniania 7 meczów), licząc że około połowa jest u nas policzymy że przychody z jednego meczu w celu uśrednienia mnożymy razy 15. Jeden mecz to średnio około 11 tysięcy + pare meczów gdzie kibiców jest więcej, pare gdzie jest ich mniej. Dla uśrednienia możemy policzyć że jest to około 12 tysięcy w skali roku. 12 000 * 15 daje nam 180 000, pomnóżmy to razy 3 (policzmy lata 2014-2017) i wychodzi nam... 540 000 A teraz patrząc na manifest SKWK, powiedzcie mi co z tych punktów zostało spełnione? https://i.imgur.com/K0OOAHV.png |
Nie lubię typa ale tak, ma jaja ze się tym nadal zajmuje. Oby Marzenka zapłaciła za swoje grzechy tak jak całe SKWK.
Dzień dobry. Witam wszystkich |
No właśnie, tak jeszcze apropos dziennikarzy i innych "persona non grata". Jak na razie okazuje się, że każdy z nich mial rację, Jadczak którego opluwano i wyszydzano od agentów legii warszawa, Bednarz którego pozbylismy sie niestety po czesci my sami dajac się omamić SKWK czy chociażby Iwan który sprzedajac pewne info był wyzywany od alkoholików przez tych "najkumatszych". Dość już bronienia bandytów pod przykrywką "walczą o to żeby cracovia nie wyrywała szalików pod kasami"...
|
[QUOTE=Portowiec48;1525819]U nas w Szczecinie na Pogoni też złotówka z biletu na strefe 2 (sektory za bramką) idzie na "oprawy". No i nie tylko u nas więc tutaj nie masz co się dziwić. Powiem tak, nie myślałem, że ktoś po naszej szczecińskiej przygodzie z Sabrim Bekdasem czy Antonim Ptakiem będzie miał większe cyrki, a jednak.. ekstraklasa super sprawa, IV liga też ciekawa, uwierzcie, że da się z niej szybko awansować, my praktycznie rok po roku awansowaliśmy, teraz Widzew, ŁKS też dają rade.
to że idzie złotówka to mnie nie rusza, rusza mnie kto trzyma brudne łapska na tej złotówce, czy u was też rządzi półświatek? teraz wiem skąd tyle krzyku kupujcie bilety, mieli w tym swój interes. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I pomyśleć ze zakładałem konto na forum w czasie gdy największym problemem dla "kumatych" było to że pikniki kupują lepsze bilety na eliminacje LM i ze nie umieją głośno śpiewać. :)) Ech co to były za czasy... |
Nowi Właściciele Wisły dostali dokumenty od swoich prawników wczoraj odnośnie sytuacji w Wiśle SA. Nie jest ciekawie...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl