![]() |
Cytat:
przecietni? i grali ciagle w podstawowym skadzie.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja mam, taką trochę spiskową, teorię. Może to wszystko były tylko ruchy pozorowane ze strony Wisły? Może wyrażali zainteresowanie Kasprzikiem po to, aby Piast mógł jak najwięcej kasy za niego wyciągnąć od Lecha, a tym samym mieć mniej na kolejne transfery? Może to brzmi trochę niewiarygodnie, ale przecież sporo się pisało o dobrych stosunkach, które łączą naszych działaczy z tymi z Gliwic. 800 000 pln za bramkarza, to całkiem sporo pieniędzy co by nie mówić. Poza tym- od jakiegoś czasu już pisano, że Kasprzik dla Wisły, to najwyżej kandydat numer 2. Mi osobiście nie jest go żal, bo nie uważam go za wzmocnienie. Chciałbym zobaczyć w Wiśle bramkarza, do którego poziomu Pawełek by musiał równać, a nie z którym miałby konkurować jak równy z równym.
|
5 osób już odpoczywa przez tydzień od forum. Jeśli dalej będziecie tu pisali swoje przekonania, kogo Wisła ma kupić to też zapewnicie sobie odpoczynek
|
Jak zwykle Wisła robi wszystko i Nic z tego nie wyjdzie . Patrzą tylko żeby sprzedać a co do zakupów to jest jak co roku,Czyli co roku coraz słabsza Drużyna !!!
|
Cala sprawa z Kasprzikiem troche "smierdzi" i wg mnie to jakas zagrywka Bednarza,
Niby walczymy o Kasprzika ,a rownoczenie mamy kogos upatrzonego za granicą.Bednarz glupi nie jest,jakby mu tak bardzo zalezało ,to by dawno byl w Gliwicach i targowal cene,a tak spokojnie dopuscil do negocjacji Piasta z Amiką. Amika spokojnie wiedzac ze jest bez bramkarza sróbuje kwote,tak zebysmy nie mogli jej przebic.Wie ze pewnie nie damy za niego wiecj niz oni,choc byc moze nigdy nawet nie bylo to w planach. :) Taki byc moze byl zamysl,aby Kuchenki wywiesc w pole,a byc moze jest inaczej,ale to juz mozna sie tylko domyslac.Bo to nie jest w stylu naszego dyrektora zeby bawic sie w jakies oficjalne daty spotkan ,jak to niby mial byc w przypadku tego transferu. Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Radomski? Raczej to fantazje dziennikarzy, ale brałbym w ciemno takiego gracza. Z powodzeniem może grać w środku pomocy i obrony. Co do Bozoka i Carlinhosa - wszystko wyjdzie w praniu. Jeśli Słowak będzie grał porównywalnie do Małego, to już będzie bardzo dobrze. Może Carlinhos okaże się strzałem w 10 jak Marcelo? |
Kolejnym faktem niezbyt dobrze świadczącym o Carlinhosie jest to, że podpisał on kontrakt z jego ostatnim klubem Nautico do 10 grudnia 2009 roku. W kwietniu klub Nauitico zrezygnował z niego i rozwiązał z nim kontrakt.
|
Na weszło znalazłem coś takiego:
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Nie ma co gdybać, trzeba poczekać do sparingów i wtedy przekonamy się czego można się po nich+/- spodziewać.
|
Cytat:
|
do gdybania jest inny temat :)
|
Nie, wątek o piłkarzach jakich byś widział w Wiśle, nazywa się Gdybym był Bednarzem...ten jest tylko o konkretnych ruchach transferowych
|
Radomski w Wiśle? Na co on nam? W środku nie pogra bo zbyt podobny do Sobola i słabszy, a w obronie jak na trzeciego stopera to a)za drogi jak na ławke B) na tej pozycji grywał tylko z konieczności.
|
Cytat:
U nas większość pomocników to jakiś żart jest, więc nasz(miejmy nadzieje że nasz;) , brazyliano nie powinien mieć większych problemów z grą w destrukcji a jeśli będzie choć średnio uzdolniony(jak na ligę brazylijską) do gry ofensywnej, to może być na prawdę bardzo dobrze. |
Ale oceniając Carlinhosa zapominacie o jednym fakcie. Ktoś kto jest przeciętny, a nawet słaby na zachodze(w tym przypadku na odległym zachdzie) w naszej lidze jest conajmniej ponadprzecięnty a na ogół jest gwiazdą.
|
Cytat:
Zobaczymy, co czas przyniesie w kwestii innych potencjalnych ruchów - tak na marginesie klasowego napastnika czy bramkarza za 100 tys euro nie da się kupić, mam taką nadzieję że klub odłożył coś na transfery gotówkowe, oczywiście ktoś może powiedzieć że za te pieniądze można znaleść jakiś talent, tyle tylko że trzeba szukać a Bednarz woli mieć zawodnika podanego na tacy przez różnej maści menadżerów, stąd te niezliczone testy na ogół marnej jakości zawodników... |
Cytat:
|
Beto to inny przypadek. On tak naprawdę nigdzie nie grał(rezerwy Palmeiras umówmy się, że się nie liczą). W dorosłych rozgrywkach trafił chyba 2 bramki. Tutaj jest inaczej. Obrońca jest ograny i doświadczony. Ja nie mówię że na 100% on będzie wzmocnieniem, ale ryzyko na pewno jest mniejsze niż w przypadku Beto.
|
Cytat:
Podsumowując : Ten Carlinho poprostu musi być dobry na naszą ligę. Bo jaka jest nasza liga ,każdy widzi .... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ocenianie jakichkolwiek zawodników na podstawie Transfermarkt, Youtube czy Football Managera to kompletna bzdura i nic nie warte dywagacje. Jeśli jakiegoś zawodnika nie widzieliście w co najmniej kilku(nastu) meczach na żywo to nie podejmujcie się jego oceny, bo to nie ma żadnego sensu. |
Cytat:
|
Cytat:
ps dlatego ja z oceną okienka poczekam do meczów o punkty, bo kupić to dopiero połowa sukcesu. |
Cytat:
75% tego forum gdy tylko usłyszało ze Beto do nas przychodzi odrazu podniecała się z zachwytu bo przecież: "Beto był uznany za wielki talent w Brazylii" " Beto gral w młodzierzowych reprezentacjach" ''Beto jwest mlody" Beto achh Beto och.... cytaty: Cytat:
Cytat:
Cytat:
o Beto: Cytat:
Tak wiec sami widzicie ze ocenianie pilkarza jeszcze przed przyjsciem do Wisły nie ma jakiego kolwiek pokrycia.. i sensu. Od orgazmu gdy Beto przychodzil do skrajnej rozpaczy teraz po ocenieniu jego kilku meczy... Moze warto poczekac z ocenami Bożoka, Carlinhosa, Chiacu, Belotte i innch ktorzy w przyszlosci beda grali dla Wisly albo beda przymierzani? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl