![]() |
|
Umówmy się, gość w swojej 15 letniej karierze przerobił 16(!) klubów, w tym takie tuzy jak Cracovia, Korona, Amica, ławka Lecha... Większe prawdopodobieństwo jest na to, że miał.jedną udaną rundę w życiu, niż że nagle w wieku 30+ lat został super bramkarzem, a wcześniej nikt się.na nim nie poznał ;)
Także niedługo Radziu zaprezentuje swoje umiejętności i okaże się że Malarz jest lepszy ;] |
Podzielam zdanie poprzednika.
Nie mniej jednak, jak wygląda sprawa odwołania? Odwołujemy się gdzieś tam i przyznają nam rację, i co wtedy? |
Jedynie odszkodowanie.
|
Cytat:
|
Kiedyś jak go wpuszczą na mecz Wisła - Legia to oby skończył jak Emilian Dolha.
|
|
hahaha :D
Dg77 wygral bezapleacyjnie :D |
mam nadzieję, że żydzi go upokorzą parę razy w najbliższy weekend
|
Czekamy na ciebie przy R 22 poczujesz co to znaczy fanatyzm , Dolha juz sie przekonał
|
A co tam słychać u Piotr Brożka całkowicie skończył z piłką?
|
hahah
lol XD ten komentarz Guerriera to tam serio ? haha jak tak to Mistrzostwo Swiata XD A Cierzniakowi na nowa drogę życia długi,czarny murzyński h.uj w dupę .dgguerrier77 nie spi tylko czuwa :) |
Cytat:
|
przecież ten komentarz Dzikiego to fejk z sytuacją ze zdjęciem panamery na instagramie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ja przecież o tym mówię. O jego zdjęciu z Porsche. No bo chyba nie o tym z Cierzniakiem?
|
dokładnie, ja też pisałem o zdjęciu z Cierzniakiem, że to fejk. Sytuacja z Panamerą była prawdziwa.
|
Cytat:
Cytat:
|
btw. Cierzniak w Legii będzie odzyskiwał formę grając w rezerwach ...
to jak to ....a w końcu jest? u nas przesuneliśmy go do rezerw z powodu słabej formy, a tam w rezerwach bedzie ją odzyskiwał? |
Bo w (L) musi ją odzyskać z naszej winy ;(
|
Kurcze to znów będzie rozwiązywał umowę z winy klubu i tym razem pójdzie do Lecha ...
|
Ze słów Czerczesowa wynika, że będzie normalnie trenował z Iszą drużyną, a w rezerwach grał mecze. U nas był całkowicie przesunięty do rezerw.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
|
Wisła Kraków SA informuje, że za porozumieniem stron rozwiązano umowę z dotychczasowym trenerem przygotowania fizycznego Jakubem Sage.
Hmmm jeszcze niedawno wiązano z nim długofalową przyszłość, miał wprowadzać zachodnie wzorce... Słowo długofalowe w odniesieniu do zarządzania naszym klubem średnio pasuje i nie powinno się go wymawiać. Znaleziono kozła ofiarnego czy nie dało sie pogodzić współpracy z Wdowczykiem. Pozostaną domysły. |
Ja słyszałem z różnych źródeł, że to Sage chciał odejść....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl