![]() |
Danny Mwanga
|
Jakieś info o nim? Czy tylko dodałes by coś dodać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie widziałem Adamka i nie potrafię powiedzieć ,czy należy mu się kontrakt na poziomie czołówki ligi ,wiem tylko że już był taki facet co chciał kontrakt na poziomie Pawła B i nie dostał a teraz jest jednym z lepszych napastników w Europie.
|
Cytat:
Uważasz, że zasługuje na takie zarobki jak choćby Genkov czy nawet słabo w porówniu do reszty składu Małecki? |
Cytat:
|
juz nie zwalajmy wszystkiego na Bednarza, jest jaki jest, ale akurat prawdomówność to też raczej nie konik Robercika. To nie jest do końca poważny człowiek(piłkarz tak). Kto śledzi jego kariere, wywiady ten przyzna mi rację. Zawsze gra pod publiczke, dobiera słowa do sytuacji, która jest dla niego wygodna...
|
Cytat:
|
Cytat:
Adamek? Widziałem go tylko w meczu z Wisłą. Harpagan na skrzydło jak znalazł;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ja_cie_prosze
po co transfery jak mamy takich wybitnych zawodników ja się pytam... |
Cytat:
brutto na rękę... takie numery tylko z łysym :D |
Cytat:
|
31 stycznia zakończyło się wypożyczenie 23-letniego napastnika Drzewiarz Jasienica Kamila Adamka do Podbeskidzia Bielsko-Biała. Piłkarz grał w Podbeskidziu przez całą rundę jesienną obecnego sezonu.
Podbeskidzie wyraziło chęć ewentualnego pozostania Adamka w kadrze zespołu, jednak nie udało im się dojść do porozumienia i piłkarz wraca do czwartoligowca. |
Cytat:
Najlepsza oficjalna na świecie. Gra do końca, jak ich pierwowzór z Titanica. |
Cytat:
|
Jest sobie taki piłkarz w Turcji prawy obrońca który do tej pory spisywał się podobno bardzo poprawnie. Od pewnego czasu jest odsunięty od drużyny. Pewnie puścili by go za niewielką kasę a i sam by nie chciał Gargułowych pieniedzy ... od taka luźna propozycja.
|
Cytat:
|
Nie dla Sarkiego i Bieszczada w Wiśle. Bieda w klubie a mamy zamiar utrzymywać 4! bramkarza po Sergeiu, Miśkiewiczu i Milanie...? To samo z selerem, mamy Sobola, Wilka, Bruda, Gułę, Chrapka, Urygę...
|
Milan rozwiązał umowę za porozumieniem stron geniuszu!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem pomysł z przedłużeniem umowy Burligi jest dobry. Mamy zawodnika, który może wystąpić na kilku pozycjach (obie flanki obrony i pomocy), jest wychowankiem i co istotne zapewne nie zarabia fortuny. Spróbowałbym ściągnąć w lecie jeszcze Krzysztofa Mączyńskiego, Trelę i co wyda się kontrowersyjne większości forumowiczów Kokoszkę.
|
Cytat:
|
Tak tak zatrudnijmy od razu 22 zawodników na poziomie sportowym i finansowym Ljuboji. I na same ich pensje wydajmy 10 milionów euro. Zobacz mój podpis i pomyśl trochę
|
Cytat:
|
|
Czterej piłkarze Polonii: Dwaliszwili, Cotra, Kokoszka i Piątek wyjechali ze zgrupowania zespołu w Turcji - poinformowała oficjalna strona klubu. Powodem są zaległości finansowe wobec zawodników ze strony właściciela drużyny.
Oprócz Dwaliszwiliego wszyscy do wyciągnięcia |
Cytat:
Kokosza na R22??..................... |
Bez przesady. Nawet nie poruszajmy takiego tematu.. Ten facet jest tutaj skończony. Niech idzie sobie gdziekolwiek, byle jak najdalej od Wisły. Sprzedawczyk zakichany.
|
Cytat:
Co do pozostałych - pomarzyć zawsze można. Pytanie tylko, po co mieliby do nas przychodzić (patrząc z ich punktu widzena) ?? Żeby teraz Wisła miała względem nich zaległości finansowe ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jedyny ciekawy zawodnik z Polonii czyli Brzyski już został wzięty...
|
Piątek by sie przydał w ...., w koncu byłby defensywny pomocnik który potrafi podać piłke.
|
Dzisiaj Onet pisze, że Wasilewski jest do wyciągnięcia za darmo i że podobno kilka klubów z Polski dopytywało o niego. Ciekawe które :D
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl