![]() |
Czy wie ktoś jak nazywa się czcionka jak na smyczkach ABG? I skąd ją mogę ściągnąć?
http://i45.tinypic.com/35kok60.jpg |
Czemu na stronie TWSD są reklamy firm bukmacherskich? Nie zebym cos do tego miał, tylko tak pytam z czystej ciekawości?
|
Cytat:
|
Dzięki :)
(10 znaków) |
Cytat:
|
Cytat:
|
macie jakiś sposób na tą zajebistą reklame Bet-at-home? pół strony zakrywa, przesadzili..
|
Cytat:
|
pytanie jakim autobusem z Borku Fałęckiego dojadę do Viamot ul. Zakopiańska 288 i na jakim przystanku muszę wysiąść ?
znaczy autobusy już mam 235, 245, 275 , 285 ale jaki przystanek ? |
Skręciłem kolano.napuchło w chuu.. czym to smarowac? jakies sprawdzone sposoby? :)
|
Cytat:
|
obstawiłem mecz koszykówki... po 4 kwartach był remis... ale po dogrywce drużyna którą obstawiłem wygrała... czyli ten mecz mi wszedł czy nie??;]
|
A dałeś na końcowy rezultat czy na mecz? bo jeżeli na regulaminowy czas gry to niestety nie trafiłeś.
|
Wie ktoś może za co czerwoną kartkę dostał czerwoną kartkę piłkarz Valencji podczas spotkania z Werderem Brema w Lidze Europejskiej??
|
czytałem gdzies komentarze po meczu - wszyscy sie zastanawiali - ale podobno za gadanie
|
Czytałem kilka dni temu o zarobkach w polskim sporcie w rznych dyscyplinach i różnych ligach! chyba to bylo na interii. Coś było o tym ile zarabiaja piłkarze chyba w warcie poznan, w lechu itp. Wiem że bylo że kobieta tóra trzyma tablice z numerem rundy w walce bokserskiej zarabia 150zl.
podesle ktoś linka, bo nie moge znaleźć ? z góry dziękuje. |
Będą podstawiane autobusy pod stadion Wisły przed meczem na stadionie Hunika? Czy każdy sam dojeżdża?
|
Kazdy sam dojeżdża.
Podstawione autobusy(mpk) były na mecz Hutnik - Unia, ale to ze względów bezpieczeństwa. Na stadionie HKS'u to my będziemy gospodarzami, więc nie każdy w miarę spokojnie dojedzie na stadion. Pozdrawiam:) |
KAMIL mchw ;Jeśli obstawiłeś mecz to był remis i ci nie siadło ,jeśli obstawiłes jakiś awans to ci siadło!
|
Mam takie pytanie - na meczu z Judaszami na SS wchodzimy na sektor gości w 300 osób? Czy coś wymyślili, żeby nie było sektora gości?
|
Znacie jakiś program, który zczytuje dane wprowadzone z klawiatury i zapisuje je do pliku ?
|
kultura i normy zachowań na stadionach. Na taki temat muszę zrobic prezentację. Ma ktoś może coś o podobnej tematyce? Byłbym wdzięczny. Priv
|
Cytat:
|
Jest ktoś może posiadaczem koszulki Pitbull justice?
http://pitbull.hoolsheaven.pl/tshirt-4826.html Jak się trzyma ta prasowanka po kilka praniach? Łamie się czy ładnie trzyma? |
czym różni się oferta Play od Play Fresh? opłaca się przejść do Play Fresh?
|
ma ktoś ekonto w mbanku? opłaca się? czy jednak millenium lub lukas lepsze?
|
Jo mam Kamilu, 3 konta. Opłaca się w uj ;P
|
Potrzebuje kupić drukarkę tanią w eksploatacji, najlepiej żeby można było regenerować tusze czy tonery. Bez jakiś blokad jak np po 2000 stron wymienić głowice czy coś co kosztuje tyle ile drukarka. Najlepiej jakby miała wif i koniecznie musi działać pod Windows 7 64 bit (dlatego zmieniam bo stara nie chodzi). Cena do 450zł. Polecacie coś? Może być urządzenie wielofunkcyjne ale nie koniecznie. Może być również laserowa bo interesuje mnie druk tylko czarno biały
|
jakie są ceny alkoholu w balicach na strefie bezcłowej, i jak to wyglada: tzn jak gdzies wylatuje to wtedy moge kupic na balicach, czy dopiero jak wracam z powrotem
|
Cytat:
|
Mam pytanie: gdzie kupię taką: http://www.lovell-rugby.co.uk/products/5134.jpg koszulkę?
Jeśli ktoś by wiedział to będę wdzięczna za pomoc. Oczywiście w grę wchodzi internet ewentualnie jeśli jest możliwość to gdzieś w Krakowie. |
Mam pytanie:
Czy zna ktoś sposób na zidentyfikowanie komputera po adresie IP. Dokładnie chodzi mi o to żeby odszukać komputer po jego IP, może być tylko miasto! Dość pilne! |
Cytat:
|
jak naprawić zalany telefon ? ewentualnie jakie są koszta w komisach ?
|
Cytat:
edit,znaczy probowales wlaczyc go?;) edit2: ee to moze jednak da sie uratowac go, ale musisz isc do komisu, zeby sprawdzili co sie dokladnie zepsulo, bo na to wychodzi ze nie ma dramatu |
Cytat:
|
Czy na stadion Polonii w Warszawie wpuszczani są kibice gości ?
Z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
300 osób |
Cytat:
|
Witam wie ktoś może jak odczytać plik tekstowy z takimi znakami?
1. Ńęîďčđîâŕňü ńîäĺđćčěîĺ ŕđőčâŕ â ďŕďęó ń čăđîé 2. Çŕďóńňčňü Wings_Of_Prey_Crack.exe, ďđîďŕň÷čňü protect.dll 3. Čăđŕňü, âűáčđŕ˙ ďđč çŕďóńęĺ "Äĺěî-đĺćčě" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl