![]() |
Cytat:
Mam nadzieję, że spędzałeś z Maaskantem wiele godzin na treningach, wiesz jaka była jego forma i widziałeś dokładnie jak się prezentuje. Jeśli nie to nie mamy o czym gadać. Robert widział go na treningach i to on podejmował decyzje. |
Dobrze się dzieje - po meczu który teraz oglądam widze ze poziom ligi się podniósł... to nie jest jakaś kopanina tylko naprawdę inteligentna gra... nie rózni się to wcale od Bundesligi.
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=YcEgwzv3AqI |
Bruno fajnie pogrywa i to tyle.
|
Cytat:
|
Widać skok jakościowy jeśli chodzi o transmisje, lepsze ujęcia i lepiej ustawione kamery. Fajnie to wygląda na takim kurniku. Ciekawe jak będzie wyglądać na porządnym stadionie.
|
Wracając do Lecha, nie można zagrać z nimi otwartej piłki, dzisiaj próbował ŁKS i skończyło sie jak skończyło.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg |
Mnie poraża Grzegorz Mielcarski. Od lat tak samo infantylny a ciągle się w tym C+ utrzymuje. Pomyśleć że gość mógł być nawet naszym dyrektorem sportowym...
|
matko, ten stadion to straszny syf...(Polonii W)
|
Cytat:
Wyżej już było pisane, że większość bramek strzelone na farcie (spalony, samobój, asysta piłkarza ŁKS-u przy 4 bramce i nieprawidłowy gol). Gdyby zamiast Nowaka rozgrywał Melikson, a zamiast Smolińskiego i Pruchnika biegali po skrzydłach Iliev, Małecki. To wynik mógł być w drugą stroną. |
Cytat:
A co! ŁKS to są paralityki do spadku. A i tak Lech mial duże problemy. Wynik mocno mylący. Te bramki to więcej błędów niż celowego zagrania. |
Cytat:
Kij ze stadionem ! Patrz jakich oni mają 'fanatycznych' kibiców ! :rotfl: |
Cytat:
Mielcarski nie mógł być naszym dyrektorem tylko nim był. To jest całkiem inteligenty gość. Stał między innymi za sprowadzaniem Dana Petrescu. Za jego kadencji trafił do nas także Kuba Błaszczykowski. Taki drobny off topic. |
Cytat:
Pomyśleć że ktoś taki mógł być naszym dyrektorem- to sformułowanie nie wyłącza tego że nim był. Pomyśleć że ktoś taki mógł być takim bucem. Nie znaczy że bucem nie był! Bez pozdrowień. |
Duma Stolicy coś stanęła, zaraz Traore coś wyczaruje i będzie po balu :lol:
|
Cytat:
|
Trzeba szczerze powiedziec, ze jak na start sezonu to mecze nawet ciekawe - oby były takie do konca.
|
Cytat:
EDIT Przypomne, ze w ostatnich latach kilka pierwszych kolejek Ekstraklasy wyglada fajnie. Niezla gra, tempo, pilkarze gryza trawe, sporo bramek a pozniej tak jakby cytujac Łobo "sa zajebani". Takze ja juz nauczony przeszloscia sie nie podniecam. |
Cytat:
|
Dla mnie Polonia - Lechia to mecz poziomem nieodbiegający od Premier Lague...
|
Dobry mecz Lechii, Polonia nie pokazuje, że walczy o mistrzostwo.
Zieliński może już się żegnać z posadą.:D Ładnie klepie Lechia, na jeden kontakt brakuje tylko wykończenia. |
Albo mi się wydaje, albo Mielcarskiemu cały czas podoba się gra Legii(sic!)
|
Polonia też gra ładnie... w 1 połowie miała bardzo dużo sytuacji (i słupek i poprzeczka).
Ogólnie szybkie tempo, dużo sytuacji podbramkowych, długie piłki w miare dokładne, szybkie przeniesienie akcji z jedną pod drugą bramkę bez dzid - z użyciem piłkarzy środka pola. Bardzo fajny mecz. |
''Prawa ma do tramwaju ''
do czego ku**a ?! Kim jest ten '' expert'' ? |
Tego Bruno to bym widział u nas w Wisełce.. ciekawy zawodnik, prawa i lewa noga, uderzyć z czego ma, bardzo wyraźna postać dzisiejszego meczu :]
|
Cytat:
Wyjdź z domu a nie tylko patrzeć na monitor krzywo i wyglądać jak warzywo. Czy Ty oglądałeś kiedyś mecz ligi angielskiej? Można pisać, że poziom ligi wzrasta to racja, ale pisać, że jak w Premiership grają, to już sugeruję, że z tym co pisze nie jest wszystko dobrze. |
Niestety..
|
I niestety pierwsza brama dla Dumy Stolnicy, średnio im się należało, ale cóż, Lechii brakuje ostatniego podania...
edit: Surma to kompletny kretyn, nie dość, że jego drużyna przegrywa to on jeszcze świadomie osłabia zespół . |
No i mamy pierwszą bramkę, niestety dla Polonii..
|
Cytat:
Zmień dilera :shock:. No i jednak. Polonia dopięła swego, a Lechia miała swoje okazje. Szkoda.. No i czerwień O.o |
Cytat:
A oglądasz ten mecz? Było takich kilka które wyglądały jak mecze Premiership - między innymi ten, czy mecz Cracovii z Legią z zeszłego sezonu... Nie mówię ze grają tak jak Chelsea z Arsenalem tylko jak średniaki z ligi angielksiej. |
Cytat:
|
Czerwona dla Surmy.. przesadzona zdecydowanie
|
Surma powinien zachowac wiecej zimnej krwi - to juz raczej jest po meczu
Edit: Surma łokciem trafił rywala wiec o jakim wejsciu mowa? |
Czy możecie proszę Hanysa nie cytować? Nie po to mam go w ignorowanych, żeby i tak czytać jego posty!
Jak dla mnie wejście Surmy nie było na czerwoną... |
Cytat:
Coś czuję że za jakiś czas będę musiał zmienić konto ;-) Pewnie i tak nie przeczytasz więc się nie wkurzysz że znów się natkniesz na moje alterkonta. |
ehh... oglądać mecz 70 pare minut, wyjść na szluga i przegapić prawdopodobnie jedyną bramkę spotkania - pech, po prostu pech...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl