![]() |
przeterminował mi sie paszport... co robić?? gdzie iść?? jak to załatwić jak najszybciej bo za miesiąc wyjeżdżam za granice...
|
biuro paszportowe - idziesz ze zdjęciami i np dowodem osobostym
skladasz papier odrazu i gościówa w okienku mówi Ci kiedy masz się zgłosić |
Lokal z dobra kawą poszukiwany. Co polecacie?
|
szukam odcinka brudnej roboty jak był inseminatorem indyków!
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja tam założę krawat, nie będzie problemów z guzikami :) Żmijka, Tomo, St@chu, MatMario - jeszcze raz dzięki! |
W mailu dostałem załącznik .eml. Wiem, że to coś właśnie o rozszerzenie email chodzi, ale jak go otworzyć? Czym?
Outlookiem? |
czy mogę typować ekstraklase na forum ? jak w tym sezonie jeszcze nie brałem udziału w zabawie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Tutaj jeszcze poszukaj info dokładnych: http://www.wrotamalopolski.pl/root_B.../Wprowadzenie/ |
Cytat:
Guzik na kołniezyku rozpięty :) |
Czy nadam paczkę na którejś poczcie w Kr przed 8 rano?
|
Zainstalowałem sobie program po czym jego ikonka na pasku narzedzi pojawia mi sie losowo ...raz jest ,raz nie ma ....a chcialbym zeby byla za kazdym razem....(logiczne :))
co robic??jakis programik ktos poleca czy cos? |
co mam zrobic gdy nie mam dzwieku i pokazuje sie komunikat:
Cytat:
Edit i znowu jest :) ale mimo wszystko sie dowiem ocb z tym? |
Panowie sprawa wygląda tak:
Podpisałem umowę kupna w systemie ratalnym na pewną rzecz. Z tym, że obecnie nie posiadam zdolności kredytowej. Odnośnie kredytowania umowa ma być przepisana na kogoś innego. Co jeśli jednak chce się wycofać? Da rade? Osoba, która miałaby to wziąć na siebie jeszcze nic nie podpisała. Mogę się wycofać z tej umowy bez szwanku czy będzie z tym jakiś cyrk? Dość pilne! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
********************** Ci co mieli karnety na poprzednią rundę wchodzą na któryś mecz wiosną w ramach tego karnetu (bo mieliśmy zakaz) - nie mogę znaleźć tego ani tutaj ani na stronach Stowarzyszenia, ktoś pamięta, albo wie gdzie to było? |
Cytat:
Cytat:
|
Na stronie głównej napisano:
"Przypominamy też, że na mecz 1/4 finału Pucharu Polski wpuszczeni będą wszyscy posiadacze karnetów na rundę jesienną." Mam nadzieję, że o to chodziło. :) |
Bóg zapłać Panowie...:-) o to właśnie chodziło, oślepłam, czy co? :-p
|
Cytat:
|
Wam też strasznie wolno ładuje się oficjalna Wisły, czy tylko ja mam takie szczęście?
|
Jak najlepiej (najszybciej <>i najtaniej) dojechac z Krakowa do Bedzina ? Na Olkusz czy A4 i odbic obwodnice GOP ?
Najtaniej to chyba przez Olkusz, najszybciej to przez A4, ale trzeba placic 16zł. Czy oplaca sie ? |
Znacie jakieś sklepy elektroniczne w okolicach Grzegórzek??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
WAŻNE !!
Ile Oktan ma Izomerów? |
18
10 znakow |
Mam pytanko... które pewnie padało tutaj wiele razy... ale coś lenia złapałem i nie chce mi się kopać tematu :P
Jak się zwie ta pieśń\piosenka która szła zawsze przed wejściem piłkarzy na R22 bo zapomniałem sobie tytułu a coś mnie zajawka chwyciła.. ;) |
Cytat:
|
Będzie jakiś mecz LM dzisiaj na którymś z kanałów Cyfry + ?
|
czy isnieje możliwość zapisania się do SKWK przez internet ? np. emailem kasa na konto ... czy też trzeba się zjawić osobiście ?
|
Można zainstalować na kompie nowszą wersje Windowsa?Mam Win XP z 2002 roku,a jak chce zainstalować Office'a 2007 to prosi o nowsza wersje windy :[ .Nie chce mi sie formata robić...
|
Cytat:
|
Pytanie nurtujące mnie od dawien dawna, a teraz mi wpadło do łba:
Jak przetłumaczyć na polski 'Old Trafford'? Co to znaczy to cholerne 'Trafford'? |
Cytat:
|
Cytat:
|
zna ktoś wynik tego meczu??
HC Risuty - HC Vlci Jablonec nad Nisou to jest hokej 2 liga czeska... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl