![]() |
Cytat:
|
potrzebuje jakąś fajną stronkę gdzie będą przewidywane składy na mecze ligowe na weekend... oraz wykaz którzy zawodnicy nie mogą grac z powodu kartek bądź też kontuzji... potrzebuje do analizowania moich typów buk.:D pozdro
|
Cytat:
Polecam: http://www.pilkarskiefakty.pl/podstr...ntuzje,50.html |
Czemu nie ma dzisiaj meczów US OPEN na żywo ??
|
Bo pada deszcz i są przełożone na jutro
|
Cytat:
|
Poszukuje jakiegos programu do ZMNIEJSZANIA bitrate w mp3. Szukalem w guglu ale wyskakuja programy z przed ~5lat.
|
1. czy jak biore bilety do kina za punkty profit z orange , to czy ja muszę je odebrać czy ktoś inny może??
2. potrzebuje jazkiś w miarę dobry telewizor 32cale do 2tysiecy, z telegazeta, najlepiej FullHD, nie SAMSUNG, zastanawiam się nad LG 32LF2510 i musi miec taki bajer jak: Zintegrowany tuner naziemnej telewizji cyfrowej DVB-T (MPEG-4) umożliwiający odbiór audycji naziemnych i kablowych w standardzie HD. |
Zna ktoś na terenie Krakowa jakieś antykwariaty lub sklepy gdzie można tanio dostać kasety płyty z przed lat? I jakiś sklep "orientalny" ?
|
zna ktos tytul nutki, ktora teraz leci w Mam talent? ;>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam i polecam Nie wiem czy jest poniezej 2 tys bo kupowalem na promocji ale bardzo fajny i godny polecenia... |
szukam arbeit`u w Krk. Po maturze, mężczyzna. Może być praca fizyczna. Może być na czarno.
kontakt priv |
Hej :) chcialbym wyrobic sobie karte platnicza (studencka) w jakims banku. moglibyscie cos polecic? gdzie sie najlepiej oplaca? koniecznie musi to byc visa albo master card, bo chcialbym uzywac jej do zakupow w Playstation Store
co sadzicie o tym? http://www.skokstefczyka.pl/karty/12...a_mlodych.html powaznie nic sie za to nie placi, czy gdzies jest haczyk? |
Cytat:
|
Cytat:
|
a mozecie cos wiecej o tym napisac? czy cos za to sie placi, sa jakies haczyki? i czy na pewno bedzie dzialac na PS3?
|
1. Gdzie w Krakowie jest salon zegarków Bisset'a?
2. Lampa mi nie świeci przy drodze, gdzie mam zadzwonic żeby to zgłosic? |
a na PS3 nie jest potrzebna kredytowka? W Mbanku za karte PŁATNICZĄ nic sie nie płaci. Za prowadzenie konta również. Przelewy za darmo, założyć można konto w mkisoku w Galerii Kazimierz lub w Realu na Bora.
|
nie, chyba nie. jeszcze sie dokladnie dowiem na forum ps3. dobra to jak sie nic nie placi, to sie zdecyduje na mbank :)
to ma byc eKONTO, tak? sama karta, czy z rachunkiem? czym to sie rozni? dzieki za pomoc! |
Jeśli ktokolwiek zakładałby sobie konto w mBanku (polecam, zajebiste, całkowicie za darmo) to mam wielką prośbę, niech zgłosi się do mnie na priv. Chodzi o pewną sprawę, w której TY NIC NIE STRACISZ, a ja będę mieć malutki bonusik :)
PS. jakby coś, to odpisze dopiero po weekendzie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Szukam jakiegos sprawdzonego serwisu GSM gdzie byliby w stanie dobrze polutowac zlamana karte SIM tak, zeby chociaz moc odzyskac z niej czesc danych.
|
Cytat:
myślę, że koszt zlutowania takiej karty sim będzie porównywalny z wyrobieniem nowej. |
Cytat:
|
Gdy mamy konto rapidshare premium jest możliwośc tworzenia foldery/podfoldery?
|
http://allegro.pl/item737119894_tele...szkodzony.html
czy taki TV wogole działa? czy jest mozliwosc go naprawić? prosze kumatych o odpowiedz eh ten nowe tv. W stary pęknięty mogl śmigac i śmigać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl