![]() |
Cytat:
jego decyzja jest dorosły on poniesie konsekwencje nie ma o czym dyskutować bo jak widzę "gadał dziad do obrazu..." przekręcanie nazwiska itp. prymitywne pogrywki jak widzę cieszą Was niewymownie co pokazuje jak wielkie macie kompleksy ps. a teraz niech popracuje wyobraźnia... to Twoje nazwisko jest przekręcane, wyśmiewane... wiem wiem Ty nigdy itp... :haha: |
kolego manson777 - dobra rada : nie brnij dalej w ten temat bo sie coraz bardziej pograzasz, a jesli wychowanie i uksztaltowanie pilkarskie ( od dziecka) w barwach Wisly - gre w tym klubie i przywiazanie do barw klubowych porownujesz ze zmiana pracy czy zmiana miejsca zamieszkania to ja nie mam wiecej nic do napisania ...
|
Cytat:
Się nie: zeszmaciłes, sprzedałes, s....iles, zaprzedałes, s.......iles, zhanbiłes..itp |
Cytat:
Ja kompleksów nie mam żadnych. Kopię sobie rekreacyjnie i to mi wystarcza. Z resztą, co ja się będę tłumaczył... Widzę że nie zrozumiesz niektórych wartości. Pojęcie honoru i szacunku do własnej osoby widać jest Ci obce. Zakładam że jak ktoś zaoferowałby Ci tysiąc złotych za zrobienie gały to miałbyś teraz pełne usta roboty. No cóż, nie brnijmy dalej w ten temat. Poszerzyłeś właśnie moją wąską listę ignorowanych. Gratuluję. @Dariook: Jak się rzadko z Tobą zgadzam to teraz uderzyłeś w sedno. Podpisuję się obiema rękoma. |
Taka ciekawostka jeszcze - cytat:
Cytat:
Przepadnij judaszu! edit. po studiach z doświadczeniem - nie od razu po obronie ;) |
Cytat:
brną panowie o ksywkach których nie chce mi się powtarzać i spamiętywać :alleluja: z godnościom osobistom i honorem :lol: |
Cytat:
|
9k zaraz po studiach? Chyba doktoranckich :D Większość znajomych po studiach, mgr. inż. z 2-3 letnim doświadczeniem w branży dostaje 3-3,5k na rękę max :D młodemu się w dupie poprzewracało, miał na wyciągnięcie ręki b. dobry kontrakt z perspektywami na rozwój w najbliższych latach i trenera, który chciał na niego stawiać. W zamian za to poszedł po kasę. Zwykły zdrajca i tu nie ma chyba żadnych wątpliwości.
|
Cytat:
|
poza tym uczciwiej z jego strony byloby powiedzenei,ze chodzi o kasę.a nie jakas ściema o szansie na rozwój.gdyby powiedział "ide tam bo mi więcej zapłacą" to przynajmneij jasno postawilby sprawe i pewnei mneijsze byloby ciśneinei na nia niego.
|
Jankowski na oficjalnej stronie Piasta
http://www.piast-gliwice.eu/aktualno...liwice-pl.html "- Nie będę ukrywał, że sporą rolę odgrywa miejsce, jakie zajmują gliwiczanie. Dołączam do zespołu, który jest obecnie liderem Ekstraklasy i wiosną na pewno będzie walczył o jak najwyższe cele, a to jest zawsze ważne dla piłkarza - dodaje nowy pomocnik Niebiesko-Czerwonych." Jak przychodzil do Wisly: http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...go,nId,1444997 "Cieszę się, że podpisałem kontrakt, mam nadzieję, że będziemy walczyć o najwyższe cele i nasza gra będzie się podobała kibicom." Coś tak na razie nie wychodzi mu gra o te najwyższe cel |
Cytat:
|
|
Cytat:
Cytat:
|
A Smuda oczywiście na siłę go na bramce wystawiał. Przez to chłopak swój talent zmarnował.
|
Cytat:
Kibice mają prawo do skomentowania tego, bo też i Handzlik nie zmieniał szkoły z jednej na drugą, tylko pokazał jak pięknie olać klub, w którym się wychował. Wobec czego każdy kibic tego klubu może to skomentować i finito, Tobie może się to nie podobać, ale Twoje tyrady obronne na forum Wisły w obronie Handzlika są delikatnie nie na miejscu. |
Cytat:
|
Fragment biografii Grzegorza Króla nt Darka Dudki:
Usiadłem na swoim miejscu i, jak pozostali, zacząłem wpatrywać się w brudne kafelki. Siedzieliśmy tak przez godzinę i nie mogliśmy uwierzyć w to, co się stało. Darek Dudka z promilami we krwi potrącił faceta, a ten zmarł. Chłop też nie był trzeźwy, przechodził na czerwonym świetle. „Dudziu” miał tendencję spadkową, czyli wypił coś wcześniej i myślał, że już może jechać. Każdemu mogło się to przydarzyć. Zrobiliśmy składkę na adwokata i rodzinę ofiary: udało się zebrać prawie dwieście tysięcy. Byłem już wówczas golasem, więc żeby się dołożyć, musiałem pożyczyć kasę od lichwy. Ale kumpel był na pierwszym miejscu. Wszyscy stanęliśmy za Darkiem murem, a on obiecał, że przystopuje z piciem. Słowa nie dotrzymał. Już na następnej wspólnej imprezie moja żona serwowała „Dudziowi” wódkę. Ciekawe, ja nie wiedziałem a Wy ? |
Cytat:
|
Ale czego nie wiedziałeś? Że Dudka gościa na pasach przewiózł czy że żona Króla mu wódę lała?
|
Tutaj o Dudce i jego wypadku artykuł z roku 2008 a wypadek miał miejsce w roku 2003
Cytat:
|
|
Odnośnie Dudki przypominają mi się słowa kolegi który miał czasem okazje potrenować we Wronkach razem z Darkiem. Mówił wtedy, że jeśli go sprzedadzą to będzie rekordowy transfer ligi. Niestety chyba złe prowadzenie nie pozwoliło na to. W każdym razie kolejny przykład, że talent to nie wszystko.
|
Marcelo ma podpisać kontrakt z Besiktasem Stambuł
|
http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-n...ktasie-stambul przydało by się żeby wrócił heh
|
Ciekawe czy coś nam wpadnie z tytułu tej jego przeprowadzki. Pytanie czy był taki zapis?
|
Cytat:
|
Cos tam wpadnie z Solidarity Cotribiution. Tak ok 1% bo gram u nas dwa sezony
http://blog.fieldoo.com/2014/04/what...n-in-football/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl