![]() |
Ja rozwazam:
Kopenhaga 1x Juve - Real bts City -1,-1,5 azjan Olimpiakos - benfica bts bayern -1,5 psg -1,5 sociedad - MU x2,bts shakhtar - bayer x2 cos tam sobie z tego pewnie jutro wybiore i zrobie dubelka ale to jakies 10 minut przed meczami bo po ostatnich doswiadczeniach wole znac wyjsciowe 11tki, sprawdzic na co ida masowki i zobaczyc reakcje bukmacherow czyli spadki i wzrosty kursow:) edit: sam z tego wybralem tylko bts w Turynie 1,5 kurs i dolozylem bts w Manchesterze kurs 2,2 |
Na dzisiaj jedyne co wydaje sie pewne to Borussia - Arsenal bts po kursie 1,53 wiec grubo w to wchodze singlem.
Za drobne: Chelsea - Schalke x2 2,75 Napoli - Marsylia x 5 ako:13,75 beka |
hej taka cisza pomagajmy sobie :)
|
Hej, na dziś daję tripelka: Villareal, Willem II, Miami - AKO 3,03.
Zastanawiam się jeszcze nad: Villareal (-1) po kursie 2,40:) |
jako, ze raczkuje pytam o porade czy bawić sie w taki kupon ??
Korona - Widzew 1 1.9 Piast - Górnik 2 2.3 Herta - Augsburg 1 2.0 Celta - Almeria 2 4.0 Granada - Sevilla 2 2.4 |
Cytat:
ja też dopiero zaczyna ale za jakieś 5-10zł możesz sporóbować |
Poszło:
Korona 1 Zawisza x2 Wisła 1 Lech 1 AKO: 8.70 |
Marseille - Montpellier 1 @ 1.85
Villareal - Malaga 1 @ 1.50 Roda - Twente 2 @ 1.70 Ako 4.71 Stawka 10 zł |
Marsylia-Montpellier 02 1.83
Wisła-Śląsk 0 3.10 Pogoń-Zawisza 2 2.85 Everton-Stoke over 2,5 1.92 THSV ESENACH-Magdeburg 2 1.40 Ako 43.46 |
Witam typerów;)
Podbeskidzie -Legia 2 kurs 1.68 Chelsea-Southampton 1 kurs 1.5 Mainz-Dortmund 2 kurs 1.55 |
hej :)
lech - zagłębie 1 legia - podbeskidzie 1 gliwice górnik X |
Monaco
Dortmund Schalke QPR Blackpool Ako 13.80 |
Piątek jeden..
Marsylia WisłaPogoń x Getafe Nottingham Sobota jeden.. Monaco Dortmund Schalke Blackpool QPR 5 stów przeszło bokiem.. - dziś czas na odkucie :) Inter Legia Man.U PSG Barcelona |
Na dzisiaj
Catania - AC Milan Atalanta - AS Roma --- Feyenoord Rotterdam - PSV Eindhoven Vitesse Arnhem - Cambuur (h0:1) Sporting Lizbona - Pacos Ferreira (h0:1) |
To ja wrzucę swoje, rozpisowy.
Betis - Rayo X FC Arouca - Maritimo Funchal X KV Kortrijk - SV Zulte Waregem X Odense BK - Aarhus GF X |
Cytat:
Moja propozycja na dziś: PSG Man Utd Feyenoord Galatasaray kurs: 17,17 |
Co ludzie mają z tym Feyenoordem? Rozumiem, PSV ostatnio gra słabo, ale ich dzisiejszy rywal też potęgą nie jest w tym sezonie. Ja gram w tym meczu X2
|
Zastanawiałem się między remisem do przerwy albo na koniec, ale górę wzięły informacje, że PSV zagra bez 3 podstawowych piłkarzy. Są w kryzysie, oby się nie przełamali.
|
Tego akurat nie wyczytałem, chociaż nieobecność piłkarzy, którzy zawodzą, może pomóc. Cóż, zobaczymy co z tego wyjdzie, żałuję, że w ogóle zabrałem się za ligę holenderską bo już nie raz się na niej przejechałem.
|
Ja żałuję, że wczoraj nie postawiłem na Everton. Są w gazie i to były niemal pewne pieniądze. Dziś chciałem postawić remis do przerwy albo na koniec TT z Manchesterem ale się rozmyslilem. Tak to już jest.
|
Podbeskidzie - Legia 1 DNB 4.30
Chelsea - Southampton 1.60 William - Hill Polecam :) Edit: Szkoda, że nie za większa stawkę :( |
Ruch + o 2.5 w meczu 4.33
grałbym jeszcze Zienia jako strzelca, ale nie mogłem nigdzie znaleźć takiego zakładu. Jedziemy dalej: Valencia-Osasuna BTS 2.0 PSG-Lyon o 2.5 1.60 Barcelona + o 2.5 w meczu 2.30 ako 7.35 |
Cytat:
|
Cytat:
Rekreacyjnie zagrałem jeszcze PSG - Lyon (hadnicap -1) 1 Sporting 1 Genk 1 |
Cytat:
|
WKS-Pogoń X2 (1.8)
Bari-Ternana 1 (2) Lazio-Napoli X (3.25) ako 11,70 _________________________________ Jaga-Wisła połowa/cały Wisła/remis (14) |
Lille-Marseille 1 (1.95)
Nice-Monaco 2 (1.80) Odessa-Szachtar 2 (1.45) Ako 5,10 |
Gracie na zakłady dwustronne?
To jest np. stawiacie remis w meczu Manchesteru United z Evertonem, jeśli gospodarze wygrają to stawka jest zwracana z powrotem, jeśli goście wygrają przegrywamy kupon. Opłaca się w niektórych przypadkach. Tak myślę. |
WBA-City 2
MU-Everton X2 Stoke-Cardiff 2-3 bramki Swansea-Newcastle X2 AKO: 10,72 |
Lech poznań - wisła kraków 2x
piast gliwice- korona kielce 1 man united - newcastle 1 liverpoll - west ham 1 southampton - city 2x ako 8.04 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl