![]() |
Takiej bramki to ja jeszcze nie widzialem :shock:
Stilic to jest nieprawdopodobnie nieslychany farciarz. W lidze przynajmniej dwukrotnie strzelil bramke nabijajac przeciwnika (Wisla, Jaga) W pucharach tez juz raz tak strzelil nabijajac typka z Grasshoppers. No i teraz... Stilic + rykoszet = Bankowy Gol |
Obrońcy lecha pierwszy raz są na boisku??? Tragedia i ruina w obronie
|
fart, fart, fart.. kiedy się skończy
jak nie losowanie z dupy, to fart z Austrią, teraz z Nancy..szkoda że to nie to Nancy z którą Wisła grała bo by Lech był upokorzony. go go Nancy! |
dymku.pl nie ma sensu wałkować ponownie kto komu kibicuje w pucharach, przypomnij sobie tylko jak nasze flagi wisiały na tamtym stadione do góry kołami.
|
Jak to mowia w Polsce ...Szczęście sprzyja lepszym ;-).
Lech gra swietnie do momentu jak ma pilke. Jak ja traci to jest palpitacja serca u kibicow Lecha :D |
boisko.info/ranking-uefa.php - 31k
|
Errata: obie druzyny graja strasznie w obronie:D
|
Cytat:
|
W kwestii rankingu i punktów napiszę tyle, że były tu kiedyś prezentowane stosowne analizy i by "zrobić coś dla polskiej piłki" Lech musiałby dojść daleko poza grupę. Kibicujcie sobie komu chcecie, ale róbcie, to świadomie, a nie dlatego, że to trendy, poprawne politycznie, "Polacy to rodzina", "że polska piłka na tym zyska", "że ja nie mam kompleksów". Co do samego meczu, to Lech ma niesamowitego farta choć w końcówce osiągnął przewagę i mógł nawet zdobyć bramkę.
|
Lech ma farta. jestem na forum niedługo. Raning jest 5 letni jak nie teraz to później punkty sie przydadzą.
|
Biorąc pod uwagę że będziemy grać w europejskich pucharach ,lepiej grajmy dla siebie ,a oni dla siebie,nie potrzeba nam żeby Lech dostał jakiś zastrzyk kasy po tym PU
dlatego kibicuje Nancy... |
Farta przy 2 bramce mieli niezłego,chociaż myślę,że zasłużyli na prowadzenie Ale Francuzi mają szybkich tych skrzydłowych.A tak wogóle to coś się chyba w przerwie pyrom pomyliło i puścili hymn Ligi Mistrzów:)
W sprawie komu kibicuje,to w sumie wali mnie to,chociaż taki wynik mnie wkurza:) |
A ja tam jestem za Lechem, przynajmniej jest jakiś Polski klub w pucharach europejskich. To, że Wiśle się nie udało nie znaczy, że mam źle życzyć Lechowi.
Mecz dobry, sporo sytuacji. O to chodzi. Mówicie, że Lech ma farta, no ale szczęscie sprzyja lepszym... |
A w meczu z ŁKS-em będziesz za Wisłą? choć bardziej mnie zastanawia za kim będziesz w meczu Lech - Wisła :D
|
Jeśli graja do przodu to ładnie wszystko wyglada ale w obronie to popłoch sieją skrzydłowi Nancy .
|
Tak sie zastanawiam czy istnieja wieksi KSEROBOYE niz kibice lecha....
|
No i remis :)
|
koniec szczęścia :D
|
jak w masełko wchodzą w obronę Lecha.. może i ofensywę mają dobro ale obrona to żywcem szwajcarski serek
:rotfl: 2-2 :rotfl::rotfl: |
"Tak ciężko piłkarze Lecha pracowali na to zwycięstwo" a Wy się tu cieszycie... ;)
dokładnie koniec szczęścia |
znając fart lecha strzelą w doliczonym czasie gry
|
Biegaja jak owieczki bez pasterza
|
kużwa.. centymetry.
Lech a'la fart strzeli w 94 po jakimś zamieszaniu w polu karnym |
Lech dominował w przeciagu meczu. Hahah ja cos innego ogladam chyba
|
UFFFffff, co za ulga :D
|
To co polskie kluby graja w pucharach to jest frajerstwo przez duze F. Zeby ograc kogos z czlowej ligi to przeciwnik musialby chyba lezec na boisku. To musialo sie tak skonczyc. Lech nie wykorzystal swoich szans na 3:1 i w miare upywu czasu cofnal sie jak robi kazda druzyna prowadzaca w koncowce. A jak gra Lech cofniety to pokazaly pierwsze minuty. Z ilosci sytuacji jednak wynik sparwiedliwy. Z taka obrona to z CSKA bedzie dramat.
|
No nie co za dzieci pralki. Dobrze jest wśród nich renifer :D pfu łoś :D
|
No cud normalnie, Lechowi jak zwykle sprezentowano w doliczonym czasie gry 100% sytuację, tymczasem Rengifo jej nie wykorzystał. Niesamowite :)
|
co za ulga, no szkoda tych niewykorzystanych sytuacji Nancy.
szkoda tez że teraz wychodzą aż 3 drużyny z grupy, i fart Lech może wyjść.. choć wtedy i tak dostaną w dupsko, to i tak nie mogą wyjść i ja w to wierze!!! CSKA im pokaże miejsce w szeregu :D |
Arboleda- jedyny obrońca Lecha, który gra na dobrym poziomie. Bez niego Lech mógłby nieźle po czapie dostać.
|
ten bramkarz Nancy jest jeszcze lepszy niż Pawełek :)
|
Może i dobry ale czy musi płakać po każdym meczu ? troche to denerwujące,takie chłopisko a ryczy jak laska
|
czy znajdzie się ktoś, kto powie teraz prasie i pouczy Pana Smudę:
Jakby tak doskoczyć do Francuzów w Poznaniu, to i trójką można było ich powieźć. Lechowi zabrakło jednak agresji i determinacji, to nie był zespół, który chce zagryźć rywala. |
Cytat:
Kogo oni tam mają? Deportivo - nie będzie łatwo. I na wyjeździe CSKA - liczę na wysoką porażkę i Feyenoord - może remis. Na awans chyba nie ma szans. Uffff.... |
Lech zdech Kolejorz!
A co do tych europejskich rankingów to jedna wielka bzdura. Wisla przez ostatnie kilka lat pokazała sie w Europie, a Lech ostatnie dobre występy zaliczył prawie 20 lat temu. I co?? I my graliśmy z Tottenhamem, a oni z Austrią Wiedeń. Gdzie tu sprawiedliwość??!!?? |
Lech i Nancy to druzyna z dobrym atakiem i beznadziejna obrona (Arboleda ratuje Lecha)
Remis zasluzony . Jak sie patrze na technike graczy szkolonych we Francji a technike Polakow to jestesmy 100 lat w du*ie za murzynami (doslownie: Malonga ,N'Diaye i Issar Dia masakra technika) Man of the match : Dia W Lechu Stilic to pilkarz o klase przewyzszajacy reszte ,ciekawe czy go sprzedadza w zimie czy po sezonie |
po pierwszej połowie Feye 1-2 CSKA
|
A Wisła kiedy grała dobrze w Pucharach? wtedy kiedy odpadliśmy z Lazio. A Tottenham to nie potęga widać po początku rundy w Anglii mogliśmy wygrać sędzia nas przerobił
|
Michalek8906 za mały byłeś żeby pamiętać
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl