![]() |
Cytat:
oni na razie 0pkt 0:4 w bramkach ;-) |
Cytat:
Ciekawe tylko ile my bysmy mieli gdybysmy grali z Polonia i Craxa. |
Legia gra straszna padakę :O Tyle co fajnego, że doping wrócił i na tym stadionie naprawdę dobrze się niesie.
|
Troche mi sie teraz chce smiac z Legii i Polonii :D
Po pierwsze caly blok defensywny Legii wykluczony przez kontuzje... cos mi to przypomina Po drugie Skorza. Fajny z niego chlop, wydawalo mi sie ze i trener jeden z lepszych ale kurde cos ostatni rok to nie jest dla niego dobry okres (oczywiscie mowie to w trakcie meczu Legia-Cracovia, jest 0:1 a moze sie skonczyc 5:1) ale ta gra Legii nie powala. Wiadomo musza sie zgrac, znalezc jakis styl, przeciez tam obecnie bez tych 4 podstawowych stoperow to z 80% wyjsciowej 11 to nowi pilkarze. No i ogolnie szla taka napinka ze strony Legionistow a ja widze ze jest u nich tak samo jak w tamtym sezonie i tak jak teraz u nas :D A z Polonii mi sie chce smiac bo tez juz poszla napinka ze jacy oni mocni, ze z taka Legia wygrali a jak tak dalej pojdzie to sie okaze ze wygrali ze slaba Legia i mysle ze z jednym ze slabszych zepsolow w lidze- Gornikiem. hehe naprawde ta liga jest smieszna a my tymi napinkami tez jej dodajemy tego smiesznego uroku :) EDIT I jeszcze co do poiomu meczu. Wiadomo do ligi hiszpanskiej czy angielskiej to nam brakuje i pewnie zawsze bedzie brakowac ale... jest stadion jest impreza :P Na tych nowoczesnych stadionach, niekoniecznie wielkich te mecze naprawde jakos wygladaja. Nie wiem co sprawia ze mecze sa lepsze, moze atmosfera, moze sam stadion ale naprawde mozna taki mecz poogladac. |
A mnie ciekawi jedno a mianowicie co powie Maciuś jeśli Legia dzisiaj przegra
|
nie ma się co kiedykolwiek z kogokolwiek śmiać. Ale cieszyć się z niektórych wyników zawsze można :)
|
Cytat:
|
Cytat:
b) Liga będzie ciekawsza. Ale ja tam wolę, aby Legia wygrała - Skorża to były pracownik Wisły w końcu, zrobił dla nas wiele dobrego. Takie zwycięstwo wyjazdowe nad renomowanym rywalem doda judkom skrzydeł i może nie być tak fajnie, poza tym mogą wyprzedzić nas w tabeli. Cóż, gol z karnego może jeszcze Legii się uda. |
Cytat:
Ja się boję, że nasze panienki jak trafią na taki kocioł, to pampersy trzeba będzie zmieniać już w szatni... |
Legia chyba ma z nami jakąś nieformalną sztamę... Oni 0:3 z Polonią - my 0:2 z Ruchem. Na początku gramy kaszanę ze słabą Arką - oni w zaległej kolejce kaleczą z pasiastymi. A po cichu do układu włącza się chyba Amica :D Nie do wiary, co się dzieję :lol: Trzy bandy rozkapryszonych pseudo-gwiazdorów, najemników, marzących o ligach niemieckich, włoskich, francuskich... Bez komentarza.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^^ To go znajdź
Te bukety marnują 3 sam na sam... mogli by juz zalatwic mecz... ale to są matoły i pewnie przegrają jak na wiosne |
C+ może te mecze pokazywać w 3d matrix, ale piłkarze jak słabi byli tak słabi są. Opakowanie ładne, a w środku g...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak na nasza liga całkiem dobry mecz pare ładnych składnych akcji Legii, Manu w pełnym biegu - każde dośrodkowanie dokładne Cabral niezły Mezenga tez, w Cracovii Jarabica, do tego sa dobrze szybkosciowo przygotowani bez zmian jedynie Pączuś i Rybus - nadal są beznadziejni |
Cytat:
Natomiast tu chodzi o coś innego. Narzekania w sprawie murawy to jedno, lekceważące wypowiedzi o Stingu - to drugie. On po prostu myśli, że jest większą gwiazdą od Stinga. :lol: |
Cytat:
|
Ślusarski + szybkość Dudzica = zagrożenie pod bramką Legii.
Manu gra dobrze w Legii. Mezenga coś usiłuje ale niewiele z tego wynika. Zobaczymy co po przerwie. |
Cytat:
Na Ł3 doping wrócił, choć wujcio Walter za te j***ć pzpn, na swoim stadionie, to chyba tak symbolicznie strzeli sobie setke...zakazów;-) Wynik jak narazie piękny, choć do zachwytów jeszcze za daleko, o jakieś 45min. |
Legia tego nie zremisuje. Cracovia gra bardzo dobrze.
Żal mi trochę Skorży, ale cóż. :) |
Cytat:
I problem polega na tym, że na koncert "jakiegoś Stinga" nie ma już biletów. Mimo, że najtańsze bilety były po 95 zł. Na Amikę najdroższe bilety kosztują 50 złotych. Peszko nie rozumie, że tak właśnie działa rynek. Jak na Amikę będą walić drzwiami i oknami, bo Poznaniacy będą ogrywać Real i Barcelonę - nikt nie ośmieli się podnajmować stadionu na koncerty przed ważnymi meczami. Na razie niech się cieszy, że mają nowy stadion - i tak ponad stan. Tak kiepscy piłkarze powinni grać w szczerym polu. |
czy nam się to podoba czy nie Craxa dobrze ułożona jest i tylko skuteczność mają zbliżoną do tej naszej z poprzedniej rundy.
Ulatowski, Probierz, Fornalik - coś mają w swoich umiejętnościach, że ich grajkom się chce. |
rany ale ten Slusarski to jest łamaga - fajnie by wygladal w jednym teamie z Łobo czy Boguskim, a komentatorzy jeszcze go tak chwalili w przerwie
|
Cytat:
Ale imho oni są tak mentalnie zrąbani, że już nic im nie pomoże. Cytat:
|
Cytat:
wie ktoś w jakiej liczbie są dziewczyny pojechały na Łazienkowską? |
Cytując klasyka 'piłkarscy debile' :D
|
Alez meki strasznie przezywa Skorza. Pewnie myslal ze sobie odbije po przegranej z Polonia a tu moze wyjsc podwojna siara...
|
@flamengista, ależ oczywiście, że miasto może robić co chce, chodzi mi tylko o oburzenie wszystkich, że Peszko stwierdził "jakiś" i każdy twierdził, że Peszko myśli, że jest kimś ważniejszym,a tu chodziło, że Peszko ma go po prostu gdzieś (jak wielu). A że Peszko trochę niefortunnie to powiedział, zamiast stwierdzić "tak ,gramy chu***o" kombinuje coś z dziwnymi wypowiedziami. Zaczynam żałować, że nie odszedł do Wolsfburga.
|
Matko, ale by nas teraz Cracovia pojechała:shock:
|
i bramka dla Legii... oby się remis utrzymał :)
|
Cytat:
No chyba, że optymistycznie założymy, że przyszły trener nie da sobie wejść na łeb a panowie kopacze chociaż w derbach zewrą poślady. Ale akurat na ich instynkt samozachowawczy bym już nie liczył |
no i bukiety jak sie mozna bylo spodziewać robią swoje, skonczy sie pewnie jak na bukietów przystało...
|
Acha, Wasiluk jest jednak lepszy niż Bunoza:shock:
|
Cabaj jest jak Pawełek w jednym meczu gra mecz życia by w następnym puścić klopsa :D
|
Ale jaja.....
|
Ale sędzia dał do pieca:shock:
Skandal. Widać, że kasa poszła nie tylko na piłkarzy... |
złodzieje...
|
Tyle gwiazd nakupionych za miliony, a siedzenie Skorży ratuje Pączek:lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl