![]() |
Mi się jednak wydaje, że bardziej ten kciuk Ci się podoba - zobaczyła kawałek męskiego ciała i od razu wariacje... :lol:
|
Cytat:
sergio pewnie sie leczy jeszcze po wczorajszym, panowie jak tam przygotowania do pastoralki? wodka sie juz mrozi?:D |
Cytat:
|
To jest żenujące jak panowie redaktorzy cenzurują komentarze na TWSD. Jak za komuny. I jeszcze to wszechobecne uwielbienie i lizanie dupy Frankowskiemu - za dużo słodkiego przed świętami i mi niedobrze.
|
Cytat:
Nie miało być Pasterki? :rotfl: |
Franek Frankiem, ale taka http://www.wislakrakow.com/www/pictu...62405f6fbc.jpg fotka może dopiero zdenerwować :)
|
gola strzelił, może to on dał nam miszcza? skąd wiecie co by było, gdyby RadoMatu nie było :rotfl:
idę robić sałatkę. rozmywajcie pozytywnie beze mnie. |
Efekt Motyla
|
Cytat:
najlepsze jest to, ze nick z dwoma błedami skopiowałem od ...pio który "łączy się w bólu" teraz wychodzi prawdziwe "ja" niektórych osób :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
DrewniaQ niskie ukłony :D. Pieczeń godna Wiślaka :D.
Cytat:
|
Cytat:
Nie dowiary, ale się natychmiast poprawiam i idę do sklepu po dębowe dugo war-zone :) |
Cytat:
No widzisz tak kopiowales, ze Ci sie pomyliła rubryka pozytywny z negatywnym :P |
Cytat:
Ale dzisiaj ujowy dzień... ukradli mi telefon w pracy,a jak pojechałem kupic nowy... dostałem mandat 35 funtów:evil: I jak tu sie nie wku....ć:lol: No to prezent pod choinke jak znalazł! |
W sensie mandat? Daj małżonce/kochance :D
|
Cytat:
Wracam a tu już sie drukuje mandacik.:-/ Cóz z tego ze dam jak i tak nie zapłaci a samochód jest na brata:lol: Najwyzej on sie wkurzy:-D |
Cytat:
Cytat:
piękny placek: jedna jaskółka co na dodatek wiosny nie czyni.... piękny kciuk - kawałek męskiego ciała... Boże co za ludzie, i to przed świętami.... :>:lol::-p |
Olłejs koka kola :]
Znalazłem prezent dla mnie dzisiaj:| Podniecony byłem jedynie do momentu gdy zobaczyłem jego rozmiary:D Idealnie pasowały do świeżutkiego Xboxa360:D Zaglądnąłem, a tu Sandwichnik:/ Czy jak to tam się zwie:/ Kurna może to nie dla mnie:> Trza wypić pianę. |
Albo wszyscy na pianę poszli, albo na m jak miłość :D
Straszliwy przestuj |
albo robią w kuchni :D
|
dżem dobry :)
|
Cytat:
|
Pytanie z innej beczki: jest jakiś sposób na tę DENERWUJĄCĄ reklamę z łysolem na górze, tę co gada?
|
sprawdz w temacie o moderatorach :D w hyde parku przyklejony wisi.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
6 browar idzie w obrót;| Kurde nuda straszna... Tiramisu a szto e to w avatarze?
|
Cytat:
|
ja dopiero 2... ale tym razem w puszce zakupiłam..
|
Ja w puszce dalej moje ukochane Dębowe sącze:D
P.S. Tiramisu toż to Ty? jak tak to gratulacje:) Bo brunetki rządzą! Anty Blondi Front! |
Cytat:
aaaałaaaaaaaaaaaaa........:foch: |
Po dobie abstynencji i silnym postanowieniu... złamałem się na kurewsk... tzn królewskie:-D później padło tyskie, a teraz corlsberg z lodóweczki:-)
|
ja na dębowo ten wieczór rozmiękczam...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
nie oczy tylko oczodoły :D
|
Ok, no blondynki czasami bywają w miarę:D
Ale mam złe wspomnienia co do Nich. P.S. Kefir Ty miałeś nie pić:> A tak btw to wszystkiego dobrego, zdrowych i spokojnych świat bracie. |
To nie jest Kefir... Toć to Maślana... x.X
|
Cytat:
Los Kefiros browaros! |
EJ!! BEZ KSYWEK:D
Kamyk tez miałes nie pić;P odnośnie tematu... brunetki, blondynki, ja wszystkie Was, aha jeszcze szatynki i rude:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl