![]() |
Arka dostała kare i za Lechie i za Ślask.w sumie 50 tys i 3 mecze. a robili to co my 2x czyli itu i tu było piro, awantury z ochrona, demolka stadionu, spalili tez dywan i kibic wbiegł na murawe.
wg mnie nieporównywalnie mniej dostali biorac pod uwage ten sam argument ze "kara za poprzedni mecz nic nie nauczyła" Lechia dostała 5tys za mecz w Gdyni |
A wiadomo na co ta kasa idzie? Maja na tyle jaj zeby przeznaczyc to chociaz na jakis szczytny cel?
|
Cytat:
Jak to na co idzie kasa na loze i panienki w czerwcu i lipcu w RPA :) |
zgodnie z hasłem z Pewnej oprawy na rozwój młodziezowej piłki
|
no to chyba za małe kary nakładają ( ;) ) bo postępów nie widać:/
|
Cytat:
|
Co to za fana na sektorze Krecików?
Vikings of South... Hasło debilne więc w sumie do nich pasuje, ale barwy nie te... |
Odra Opole
|
Chciałeś powiedzieć Oderka? :lol:
|
Nawiązując do oprawy Korony o mediach: Dziś się komentatorzy C+ zachwycają oprawą meczową w Lubinie, we wtorek pewnie PZPN przywali im karę za piro a gazety napiszą, że chuligani, bydło i swołocz.
|
Do tego ITI z GW zgłosi zażalenie, że "kibole z Warszawy" weszli na stadion w Lubinie...
edit; relacja na LegiaLive Cytat:
|
W Lubinie małe spięcie Zagłębia z ochroną o transparent "www.koniecITI.pl"
wg. strony legialive.pl Legii coś koło 700. |
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego niektórzy kibice za przeproszeniem wchodzą w d... Legii? Wywieszanie transparentu takiego jak na meczu Zagłębia z Legią, albo przyśpiewki ITI spier....? To samo niestety tyczy się naszych kibiców, którzy również to kiedyś śpiewali. Co nas interesują wewnętrzne sprzeczki Legii? Co nam ma to dać, że niby się z nimi solidaryzujemy? Ja myślę, że ich to nie obchodzi.
|
Cytat:
Jak to jeden z klubów spiewał: "Nie dla Legii i Warszawy lecz dla naszej wspólnej sprawy" |
matt1906 myślę, że to akurat są całkiem inne sprawy, dotyczące również innych kibiców z całej Polski. Sprawa z ITI to według mnie jest ich wewnętrzne sprawa. Myślisz że kibice Legii wspieraliby nas, jakbyśmy mieli konflikt z Cupiałem?
|
Cytat:
|
Cytat:
Pamietaj kibic kibicowi zawsze powienien pomagac! Bo nie wiadomo czy my nie bedziemy miec podobnej sytuacji na swym "podworku"(oby nie!). |
Cytat:
ITI to jeden z wielu raków, które toczą polską piłkę, obok "Gazety" i jej podobnym mediom, policji, PZPNu i polityków, którzy zamiast zająć się konkretnymi sprawami serwują społeczeństwu kolejne bezsensowne ustawy mające na celu uszczęśliwić UEFA i Platiniego i zrobić z Polski Anglię. Zresztą oni (politycy rządzący i ci co ustąpili) są naprawdę mocno pojebani - czego oni żądają od polskiego kibica? Żeby na krzesełku oglądał jak jakieś kaleki odpierdalają manianę na boisku? Debile powinni zacząc od siebie te zmiany i naprawdę zdrowym okiem popatrzeć na sprawy związane z korupcją i ogólną degrengoladą władzy. Nie powie mi szmata co nakradła kilkaset tysięcy złotych , że jestem bandytą bo na stadionie odpaliłem racę, jebłem z buta kozaczącego skorpiona czy zwyzywałem rywala. |
licoo moze lepiej sie juz nie wypowiadaj w tym temacie bo nic z niego nie rozumiesz ok?
Chyba ze walniesz sobie w podpisie gigantycznymi literami "TO MOJE PRYWATNE ZDANIE, MAM NIEWIELE WSPOLNEGO Z WISLA KRAKOW I KIBICOWANIEM. NIE LUBIE LEGII". Wtedy prosze bardzo. Ale jesli juz taki podpis sobie zrobisz to sie zastanow co robisz na tym forum skoro nie masz z nim nic wspolnego. |
Cytat:
Pewnie tak samo nie rozumiałeś czemu wychodziliśmy w meczu z Widzewem w sezonie 2007/08. I idąc dalej Twoim tokiem rozumowania, po co wpuszczać gości na swój sektor (np. Odra Wodzisław nas czy GKS Bełchatów Legie) skoro to oni dostali kare a nie my. |
Cytat:
|
Dzięki Kris54, po twoim poście spojrzałem na to z trochę innej strony i chyba mnie przekonałeś. Masz rację, najpierw oni, potem możemy to być my. Oby nie.
orzeu dlaczego miałbym się nie wypowiadać? właśnie forum jest od tego, i to co tu piszę ,,TO JEST MOJE PRYWANE ZDANIE", jeśli koś ma inne, to może mnie przekonać swoimi argumentami lub nie matt1906 chyba właśnie nie idziesz moim tokiem rozumowania. Ta kara ugodziła akurat w naszą polskość. I także byłem w 100% jej przeciwny. Bo przecież jakby to chodziło o inny transparent to nikt na żadnym stadionie nie robiłby protesu (czy ktoś zrobił protest za nasz transparent który kazano zdjąć w trakcie naszego ostatniego meczu? no chyba nie). |
Cytat:
|
Nowa flaga Polonii: http://images36.fotosik.pl/122/7f8ddcab5b674bcemed.jpg
no comment... |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jednak myślę, że zadanie sobie trudu zrobienia takiej flagi zasługuje na specjalne wyróżnienie :P
|
Cytat:
wystarczy że trzymają z żydami ,którzy wspomogli ich na tym meczu w oszałamiającej liczbie 4 sztuk ... |
Nie no ta nowa przyspiewka Cracovii na melodie Ruchu "naszym klubem HKS"...
ich wielka mobilizacja i podziekawania za derby ,jak i ta przyspiewaka :lol: |
http://www.sport.pl/pilka/1,65029,73...bia_Lubin.html I znowu mendy się dosrały. Dla mnie to jakiś absurd , że jak Zagłebie wpuszcza Legie, albo Odra nas to odrazu jestesmy zorganizowana grupą. Skoro nie tworzy sie listy wyjadowej, skoro nie zajmuje się osobnego sektora, skoro ochrona nie musi nikogo ochraniać bo nie ma zamieszek na stadionie to sie pytam jakim cudem fajans pt,.Szadkowski twoierdzi ze grup apodlega pod jakąs ustawę? Bo wyczytał to na ich stronie? Po prostu denerwuje ich to , że prawo jest tak głupie w tym zakresie , że można przy odrobinie inwecji je ominąć. A ominąć nei równa się złamać.
|
Cytat:
jak przechodziłem to czapki zgodowe oglądali :D |
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...___Zydow_.html
No to mamy dalej jazde. Swoja droga rozwala mnie szantaż: albo rozpatrzycie ponownie (i dopatrzycie sie tego co chcemy w domysle) albo my oskarżenie prywatne wniesiemy. Przeciwko komu? Pilkarzom?Tłumowi? A może sfilmowali jakiegos kibica co śpiewa i postawia go niczym Józefa K. przed sądem kapturowym.... Od pewnego czasu zauważyłem , że demokracja zjechała na tory pod nazwą demokratyczna dyktatura. |
Przecież my żyjemy w Izraelu, to wiadomo od dawna:evil:
EDIT: komenatrze pod tym g.wnem: Cytat:
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,73...zestepcy_.html
Coś pięknego: Cytat:
Tutaj mamy znowu piękny dopisek wyborczej: Cytat:
Chciałbym widzieć 700 osób idących z maczugami i tasakami, w asyście policji, grzecznie warszawskimi uliczkami. :D Jeszcze jedno, jaka to zadyma była ostatnio na stadionie Zagłębia, bo nie kojarze? |
Podczas meczu Zaglebie-Legia: Walka z ochrona o transparent konieciti, nastepnie starcia przed i pod trybuna.
|
tonący brzytwy się chwyta, a Tusk plecie coś o kolegiach, o Jezusie co za głąby
|
Najlepsze jest to,że tak niedawno wielu gremialnie na niego i jego partię głosowało, a teraz obudziło się z ręką w nocniku. W dodatku trwa opluwanie kibiców nie tylko przez niego ale i wspierających go i jego partię tuby propagandowe, wielkie koncerny medialne oraz prasowe. Tu już raczej nie da się powiedzeć, ze deszcz pada.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl