![]() |
Tak trochę nie w Temacie ale w Klubowych MŚ. Barca przegrywa 1-0 do przerwy z Argentyńskim Estudiantes :shock:
|
Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/
EDIT: WIEEEEELKIE dzięki psze Pana! ;) |
Cytat:
ENG: sop://sopcast2.soccer-live.com.pl:3912/69070 sop://broker.sopcast.com:3912/81774 |
Taka ciekawostka :) na programie Setanta komentatorami meczu Milan-UTD sa komentatorzy z Fify :) Andy i Mark :D
BTW tu macie link do strony gdzie mozecie ogladnac wszystko co chcecie bez zadnych problemow http://livetv.ru/pl/eventinfo/38297_...anchester_utd/ tu akurat link do meczu Milan-UTD |
jesli ktos ma cyfre to na 207 jest Milan-Manchester !
|
Hahaha widzieliscie jaka bramke strzelil scholes ??:D pilka mu sie odbila od nogi ktora stala na ziemi a druga sie machnal :D ale prawde mowiac UTD gra taka kupe ze szok...
|
I można powiedzieć sensacja, Lyon - Real 1-0.
Ps. Bramka wyjątkowej urody. |
Ja przepraszam, że marudzę ale nic mi nie działa ... na sopcast wyświela mi się na dole: can not access so cast service. Hę ?
Taaaaki miecz, a ja oglądać nie mogę ;( HELP! |
Ja niestety też. Przełączyłem sie na kanał 33595 - ale tu niestety po angielsku.
|
Żmijka
Jeżeli posiadasz program TVUPlayer to jest na kanale 21500 mecz Lyon-Real.Sorki ,że tak późno napisałem. TVUPlayer można pobrać tutaj http://tvunetworks.com/downloads/player.html# |
U mnie działało i przestało. Teraz za każdym razem jak włączę SopCasta, zaczyna mi się ładować, po czym wyskakuje błąd :(
|
dziwne bo mi dziala tylko ze ja ogladam po angielsku...i moim zdaniem brzmi to nawet lepiej niz po Polsku :D Kamson i Zmijka sprobujcie ten link co ja dalem :)
|
No włączyłam ang i działa i ładna jakość. Kanał 81774. Ale mają jakies pół min opóźniania względem enki. Bo chwile działały mi oba i widać było :P Więc nie krzyczeć za szybko jakby co :P
|
Noi UTD wychodzi na swoje...a tak myslalem ze Milan sprawi niespodzianke ;/
|
Są jakieś skróty wieczorem ??
|
a czemu dziś tylko 2 mecze , jutro 2 a 23 i 24 kolejne ??
|
Zmijka : lepiej miec pol minuty opoznienia niz nie miec wogole :D dzisiaj mysle ze skrotow nie bedzie tylko jutro jak bedzie lecial mecz w TV.
Szczepanwislak : UEFA powiedziala ze chce zeby wszystkie mecze lecialy w tv i zeby kibice mogli je wszystkie zobaczyc PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz... |
Cytat:
|
Dzięki Ivory:) a skróty nie szczegółowe są na typ 3 o 23 . 00 jesli kogoś takie interesują
|
Unpredictable_wislaczka : nowlasnie gdyby i Rooney odszedl to UTD by nie istnialo :) Ja tam jakos za Man UTD nie jestem i wolalem zeby Milan wygral :P no ale i tak ze 2-3 sie skonczylo a moglo nawet 3-3 gdyby Inzaghi strzelil :) ciekawy rewanz sie zapowiada :)
Szczepanwislak : nie ma sprawy :) ajj to sobie nie ogladne bo w Cyfrowym polsacie nie mam tego ;P hehe |
Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.
|
Ivory He he ho no tak ;P
a Madryt własnie poległ 1 : 0 po bramce z Jeana Makouna strzałem zza pola karnego w czterdziestej siódmej minucie meczu. Aby awansować, Real Madryt będzie musiał strzelić dziesiątego marca w rewanżu na Santiago Bernabeu przynajmniej dwie bramki, nie tracąc żadnej. Tak właśnie myślałem , iż Real dziś tam polegnie, w końcu to nie pierwszy raz... |
Cytat:
nie wiem ale Manchesterowi to pasuje to powiedzenie jak Niemcom "Wszystcy graja ale na koncu i tak wygra United..." w lidze czesto wygrywaja mecze ktore mogli by zremisowac ,nie graja jakos super a potrafia jakos strzelic zawsze tą bramke wiecej dlatego ich tak nienawidze :D :D |
Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.
|
no w sumie racja. Wystarczy spojrzeć na te nazwiska co tam graja ! ale jakoś te gwiazdy na tyn boisku za bardzo nie mogą się dogadać. Ale czy to trener jest winny ??
|
A kto jest winny ?? Spojrz na Barce i Guardiole. Barca przed jego przyjscie nie grala takiej ladnej pilki i moze nie grala az tak skutecznie...przyszedl Pep ulozyl druzyne i sa efekty. Tylko i wylacznie trener jest odpowiedzialny za to ze druzyna gra slabo, no moze poczesci tez pilkarze ktorzy marnuja sytuacje :D
|
Cytat:
Cytat:
Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są. |
Cytat:
A co do wczorajszego meczu Milanu z Man U to naprawdę cieszę się, że LM wkroczyła już w fazę w której przegrywający dwumecz odpada. To dla mnie jest prawdziwa Liga Mistrzów, a nie to wyrachowane zbieranie i liczenie punktów w grupach. Dziś Porto - Arsenal, w bramce "Kanonierów" prawdopodobnie zagra Fabiański. Almunia kontuzjowany, tak samo jak William Gallas, Alex Song, Andriey Arshavin, Eduardo i od dłuższego czasu van Persie. |
Cytat:
To jest model a la NBA. Taki Golden State Warriors może w ogóle nie grać w Play off ach, może wygrywać 10 spotkań w sezonie, a mimo to przychodzą ludzie na trybuny, kupują bilety i biznes się kręci i jest dochodowy. Liczy się to,że można kupić bilet,zjeść coś,wypić,spędzić czas i mimo woli popatrzeć na jakiegoś gościa co rzuci 30 punktów. A,że to sztuka dla sztuki. Na dłuższą metę widać i tak się to opłaci. To samo Real. Ileż on wydał kasy na transfery, a czy coś w między czasie wygrał? Nie,bo jemu sukces nie jest potrzebny a show. |
Cytat:
|
Jak nie było Rooneya lub ten nie miał swojego dnia to np. ten cały Valencia ładnie ciągnął gre Manchesteru przecież a Park to dośc szybki o dobry technicznie wyrobnik jak dla Mnie. ;)
Co do Scholesa i Giggsa..mają już swoje lata i nie ma co od nich wymagac że będą ciągle grali na niewiadomo jakim poziomie-dlatego Sir Alex ciągle poszukuje następców dla nich m.in. I by byc na czasie-piłkarze MU to nie łyżwiarze figurowi że oceniac będziemy ich na końcu za styl ale tylko i wyłącznie za wyniki a te narazie przemawiają za nimi. |
Cytat:
C. Ronaldo miał ogromny wkład w gre Manchesteru. Zresztą taki Tevez również. A teraz brakuje mi w składzie United gości z charakterem i zarazem z jakimś błyskiem geniuszu. Oczywiście nie licząc Rooneya. :-p |
jakies tam 10 asyst i baaaaardzo duzo bramek na sezon, ok 20-30 co nie ? mało?
|
Cytat:
Jednak tam bardziej się kalkuluje wygrywanie. Więcej zarabia właściciel Lakersów niż Warriorsów. NBA jest o wiele bardziej "sportowe" niż Real Madryt. Ich można bardziej porównywać z Harlem Globetrotters. |
Nie wie może ktoś czy na cyfrze na jakimś kanale będzie mecz Bayern-Fiorentina,lub Porto-Arsenal?
|
Cytat:
A Rooney to jest klasa sama w sobie - wygląd oprycha, niby rozrywkowy tryb życia a koleś jest niesamowicie waleczny na całym boisku i do tego spokojnie 5 lat na topie. |
Już mam jeżeli ktoś ma Cyfre + to na kanale RAI2 numer programu 230 jest mecz Bayern-Fiorentina
|
Na ogol RAI mecze LM koduje i tak pewnie bedzie i teraz.No chyba, ze stanie sie cud...
|
No i proszę, włączyłem transmisję a tu Fabiański w bramce. Zobaczymy, jak mu dzisiaj pójdzie, ale sądząc po pierwszych minutach łatwo miał nie będzie...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl