![]() |
z Iraklisem Saloniki w III rundzie
wcześniej w II z Mattersburgiem |
Cytat:
Mattersburg - II runda eliminacyjna Iraklis - I runda Później jest faza grupowa a po niej następnie III runda. |
a zgadza się, źle nazwałem rundy !
Ale kolejność jest prawidłowa - najpierw mieliśmy dwumecz z Austriakami, potem Grekami, potem grupę (kolejno Blackburn, Nancy, Basel, Feyenoord). Dzięki za sprostowanie |
Wie ktoś ile poszło karnetów??
kądzikowski: na giełdzie powinieneś dostać |
Mam problem z kierownicą do gier. Na nowym kompie nie ma takiego wejścia, aby ją wpiąć. Czy można kupić jakąś "przejściówkę" z USB na to gniazdo albo wmontować takie gniazdo czy raczej kierownica mi się do niczego już nie zda?
|
Szukam taniego noclegu w Krakowie dla jednej- dwóch osób. Prosiłbym o jakieś propozycje, z góry dziękuje:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
Tutaj jest artykuł o jotstickach na wikipedii, ale ma obszerny akapit o gameporcie i przejściówkach na USB. |
jest takowa przejściówka ale kosztuje ok 50zl rożne są ceny. pewnie w mm będzie albo w jakimś typu saturn to jest gameport to co masz i na bank są przejścia na usb
Orientuje się ktoś gdzie mogę dobrze przerobić konsole chodzi mi dokładnie o Xbox 360 oczywiście w KRK |
Czyli jak kupię taką przejściowke, to i tak to nie będzie dzialalo tak?
|
Cytat:
Stara płyta główna miała Game Port, teraz weszła technologia USB i właśnie na USB jest coraz więcej akcesoriów. Spróbuj z przejściówką, nie masz nic do stracenia. Jak nie pójdzie, to będziesz musiał zaopatrzyć się w kierownicę pod USB. |
możliwe że paczka z Białegostoku idzie od 26 lipca i jeszcze nie dotarła??
|
Precel z makiem - bardzo możliwe, ja zamówiłem koszulkę przez internet. Idzie 3 tydzień. Poczta po prostu przeszła samą siebie w waleniu w ch**** :[
|
Lublin - Kraków, paczka 400g, szła dokładnie 29dni!
Jeśli możecie, wysyłajcie albo proście sprzedawców o przesyłkę inPostem - można śldzić przesyłkę gdzie jest, a do tego jest tańszy. |
Mam pytanie...
Kupilem dzisiaj bilet na mecz z Barcelona od znajomego, on kupowal na swoj karnet i na tym bilecie widnieje jego nazwisko. Czy np. po przejsciu przez kolowrotek ochroniarz ktory przeszukuje czy ktos inny moze kazac mi sie wylegitymowac i przez to nie wpuscic mnie na mecz ? Z gory dzieki za odpowiedz. |
Nikt nie bedzie cie wylegitymował. Normalnie wchodzisz nikomu nie pokazujesz swoich danych.
|
OK, wielkie dzieki :)
|
wie ktos moze dlaczego wlaczam kompa normalnie chodzi natomiast monitor pozostaje w stanie przyciemnienia i dopero po ok. 20 minutach wyskakuje obraz jak windows sie laduje czyscilem wtyczki kable od montora nic nie pomaga
z gory dzieki |
Czym mogę dojechać do Rybnika zamiast PKS-em, w ten piątek [święto]? Kursują może jakieś busy z Krakowa?
|
Cytat:
|
Sprawa jest dość poważna. Mianowicie zalałem laptopa wódką (mniejsza o okoliczności) przestały mi działać obydwa shifty gdy próbuję dać dużą literę dla rzędu z literami "a, s,d, h, j, k, l oraz ze średnikiem.Llitery f i g działają, sprawny jest także - " - cudzysłów. Co najlepsze, gdy mam włączone klawisze trwałe to wszystko działa bez zarzutu. Druga sprawa że laptop nie chce się zahibernować, włączam hibernacje i wyłączy się na moment ale po chwilce włącza sie okno logowania i za każdym razem muszę go wyłączać na amen.
Ktoś wie jak temu zaradzić ? czy wystarczy zwykłe wyczyszczenie środka czy jednak doszło do zwarcia (choć nie powinno bo z tego co pamiętam wóda nie przewodzi prądu :p) ? pozdro |
Jakie są wymiary murawy na Camp Nou?
Cytat:
Cytat:
[qoute]105x71[/quote]http://www.fcbarca.com/main.php?goto=poddzial&action=4 Rożnie piszą, a chciałbym wiedzieć. |
Byłbym przekonany, ze 120x80, ale rzeczywiscie podaja mniejsze wymiary często. Dziwne.
|
Nie wiem na ile to wiarygodne... ale grając w FM'a trzeba dostosować boisko do wymogów europejskich i wymiary boiska nie mogą być 120x80 muszą być mniejsze... więc skłaniałbym się do 105x71
|
Czy jest gdzieś stronka, na której są podane takie informacje jak liczba medali z tej olimiapdy oraz dyscypliny, w których je zdobyto? Tylko tak, żeby to była jakoś razem i przejrzyście?
|
Cytat:
10 znakow |
z serii gdzie jutro oglądać mecz - do "u Wiślaków" będzie zapewne ciężko wogóle wejść, tak wiec jakie są inne dobre miejsca?
np czy w Jamie w duzej sali jest jakas rezerwacja miejsc?? |
Cytat:
|
Kiedy zaczynaja sie mecze pucharu Polski i pucharu ekstraklasy, w ktorych udzial bedzie brala Wisła?
|
A wie ktoś co z Yakuzą... będzie można obejrzeć?
|
Cos mi pierdyklo i nie moge pisac Polskimi literami.. tzn gdy chce np. o z kreska to jest taki sygnal gdzies tam pod obudowa komputera
i na pulpicie wszystkie pliki caly czas sa tak jakby zaznaczone ( tak jakbym je objal myszka..nie wiem jak to wytlumaczyc hehe) i to chyba ma jakis zwiazek cos musialem kliknac bedac na pulpicie albo cos takiego.. tak mi sie cos przypomina da to rady jakos naprawic? |
Mam pewien problem Łacze sie z neostrada i wyskakuja mi nastepujace błedy 621 680 734 wie ktos moze co sie dzieje ?? Prosze o pomoc z gory dzięki...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam prośbę do kogoś kto mieszka w Stanach (najlepiej stan Alabama).
Chciałbym sprowadzić sobie przez kumpla iPhone'a 3G 8GB, ale czytałem, ze trudno go kupić bez podpisywania umowy. Jeśli ktoś wie coś na temat ceny, pomijając koszty przesyłki i cło, to proszę priv albo tutaj. |
Nie wiem jak wygląda sytuacja z telefonami. Wiem natomiast że jak znajomy sprowadzał laptopa z USA przez swojego kuzyna, to bez pudełka i zapchanym dyskiem różnymi plikami. Laptop był oczywiście nowy, ale żeby nie płacić cła, ten kuzyn, upozorował "używanie" komputera. Musiałbyś popytać, może z telefonami też się tak da.
Co do samego iPhona to raczej taka szpanerska zabawka. Lepiej wypada np. LG KU990 Viewty albo LG KE850 Prada ewentualnie NOKIA N95 8GB |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl