![]() |
moga odpuscic ale tylko wtedy kiedy nastepny kandydat okaze sie nie tylko lepszy od niego ale i od Pawelka.
mam cicha nadzieje, ze ten tydzien przyniesie koniec transferowej karuzeli dot. obsady bramki. |
Cytat:
No niby racja,obejrzalem jeszce raz te strzaly i fakt siła ich sama w sobie mocna nie była,ale Nurek popisal sie refleksem i widac ze jest pewny siebie w tych interwencjach. Ja bym go bral,nie ma co kombinowac ,mi tam zaimponowal ,bedzie stanowil konkurencje dla Maria. |
Cytat:
--- Nurek rzucal sie z jakby robil to na ocene to fakt, ale i tak uwazam, ze bedzie niego pozytek:). Zapewni dostanie we wtorkowym sparingu 45minut i wtedy podejma ostateczna decyzje. |
W sumie to oglądając te interwencje to przypomniał mi się Jarosław Tkocz.
|
http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...u_bez_kibicow/ no to pięknie współpracują z kibicami, szkoda
|
Zapłać za ochronę itd potem pojedź na mecz a na końcu napisz na forum coś mądrego pod warunkiem że wcześniej nie dostaniesz bana. Zresztą to Zagłębie ma coś do powiedzenia a nie Wisła no chyba że o nich pisałeś tylko że zły dział i temat
|
jasne, trening zamkniety dla mediow, wiec dalej nie dowiemy sie kto jest tajemnicznym bramkarzem...
|
http://galeria.wislakrakow.com/20090706/rano/06.jpghttp://galeria.wislakrakow.com/20090706/rano/06.jpg
Czyżby kac? ;] |
To już wody nie można pić?
|
Pewnie mu gorąco było i wziął sobie schłodzoną wodę, zdjęcie pewnie było robione tuż przed wyjazdem Rafała do Estonii.
Cytat:
|
KacpiTSW Pan Maciej dopiero ma 37 lat :P więc jeszcze się rusza xDD
|
żadnych przecieków kto tam przyjechał na trening i mkto siedzi na trybunach, panowie redaktorzy?
|
a ktos w ogole przyjechal?
|
podobno jakiś mariano italiano
|
Cytat:
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21317
Tutaj parę słów na ten temat... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
spodobac?;D ale ciekawe w jakim sensie ;DD hehehe
|
do czwartku muszą zgłosić skład zespołu na mecze z Levadią. W tej chwili oprócz Pawełka w zespole jest jedynie 18-letni Filip Kurto.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._czwartku.html |
Łobo testowany na prawej stronie bloku defensywnego. Ciekawa alternatywa, ultraofensywne prawe skrzydło.
|
Potrzebujemy graczy którzy swoim zaangażowaniem nawet nadrobią umiejętnosci, dzisiaj pokazuje to Kirm i Jirsak :-)
nawet Łobo sobie dobrze radzi ! w takim składzie mieciemy 1 i 2 runde :D ale wzmocnien trzeba na następne. |
Było wiadome. Wystawianie Łoba na obronie może go tylko dokońca zdołować. Przecież chłopak ma zero zdolności obronnych i jest mało zwrotny.
Miejmy nadzieje szybką na Braza..:) |
Lubie łoba ale Boze co on robi na obronie? to po prostu tragedia
|
przegrywamy, Diaz na srodku obrony :-P słaby ten piłkarz... taki grajek jak Dudka. Ale ogolnie cos nasza obrona nie działa teraz ;P
|
Zszedł Czekaj i już 2 bramy padły od tego czasu:) Cantoro to lipa.... jak widać nie nadaje się nawet do zmiany.
Heh co tam robi jeszcze ten z brazylijskiej okręgówy?:) |
Fantastycznie, Łobodziński na prawej obronie, Diaz stoperem, Ćwielong/Vinicius w ataku...
Chyba Skorża coś chce tym pokazać (i słusznie, zresztą nie ma innego wyboru bo i tak nie ma tam kogo wstawić), czas mamy do czwartku |
Myślę, że nic nie chce pokazać, to tylko sparing, w którym wynik jest mało znaczący :P
|
Cytat:
Założę się, że trener codziennie rozmawia z Bednarzem na temat wzmocnień i łysy doskonale zna sytuację zespołu, Skorża nic nie musi pokazywać. Co do meczu to w sumie i porażka będzie dla nas dobra. Nasi nie będą zbyt pewni przed Levadią |
Nic nie musi wymuszać, gra tym co ma czyli niczym
Trener z Bednarzem to może i 24/7 rozmawiać a z tego i tak nic nie wyniknie jak nie będzie kasy/zgody RN. |
Cytat:
No to teraz przeczytaj swój poprzedni post i zauważ, że sam sobie przeczysz. Idź i nie pisz głupot więcej. Puk puk |
O ja .......e jaki dramat sie zrobil ze przegralismy mecz SPARINGOWY dodatkowo obie bramki stracilismy grajac w rezerwowym skladzie. No matko kochana Wisla do LM nie wejdzie...
|
1 bramke w podstawowym (az nadto podstawowym bo Czekaja nie bylo), a 1 w rezerwowym.
|
Dramat to kontuzja Singlara ;/
|
Dramat to bedzie jak nie znajdziemy obroncy za Sinlagara! A wynik jak to wynik sparingowy--mogl byc lepszy ale my sprawdzalismy forme wszytskich a nie tylko pierwszej jedenastki.
|
|
Kurde mi szkoda Singlara jako piłkarza, ale też jako człowieka. Sam teraz lecze zerwane więzadła wiem jakie to jest przybijające :// Kiedy ma się usztywnioną nogę traci się około 3/4 masy mięśniowej mięśnia czworogłowego uda. Jedna noga jest trzy razy chudsza od drugiej. Strasznie trudno jest poźniej wrócić do dawnej formy po tym chyba..
|
Robi sie dramatycznie NIEMAMY OBRONY!!!
|
To zapewne spowoduje, że zatrudnimy Jopa i Braza. Zapewne szanse będzie dostawał też Burliga ew. Pi. Brożek będzie czasami grywał na prawej obronie. Nie sądzę żeby zatrudnili Carlinhosa. Myślę, że wiele się tu nie zmieni.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl