Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w mediach (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=2620)

adamd303 18.05.2011 15:08

Mam zapytanko, czy ktoś wie, ile aktualnie waży Boukhari? Moim zdaniem między 75 a 80 kg (zaznaczam, mogę się mylić). Wzrostu ma 190, więc o jakich problemach z wagą Ty piszesz?

Coolpick 18.05.2011 16:15

Stary, jakby on przy 1,90 miał 75 kg, to zostałaby z niego skóra i kości. Na oko waży ok. 90 kg

Titto 18.05.2011 16:20

Cytat:

Zresztą, gdy już kończyłem pisać artykuł, znalazłem informację, że specjaliści od czytania z ruchu ust jednoznacznie stwierdzili, że Małecki "nie użył rasistowskiego wulgaryzmu!".
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/3...ione-zjawisko/

adamd303 18.05.2011 19:36

Hej Mischau i Coolpick. Na fotkach z fety po meczu z Cracovią na murawie Boukhari ma kurtkę albo jakąś grubsza bluze założoną pod koszulkę. Zrobiłem w internecie krótkie rozeznanie co do warunków fizycznych Nourdina. Jedne źródła podają wzrost 190 a inne 184, nie wiem skąd biorą sie takie rozbieżności, w przypadku wagi widełki wahają się od 78 do 84 kg. Więc gdyby przyjąć średnią arytmetyczną wychodzi 187/81, i to mniej więcej by sie zgadzało, gość stał ode mnie w odległości "trzech przyszniców", nie ma mowy o żadnej nadwadze.

Coolpick 18.05.2011 23:52

przy 1,90m i 90 kg to nie jest na piłkarza jakaś straszna nadwaga (jeśli by miał oczywiście te kilogramy w odpowiednim miejscu, czytaj nie na brzuchu), chodziło mi bardziej o Twoją wypowiedz z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!

Przybyszewski 19.05.2011 18:48

Musze przyznac ze ZAJEBISCIE mi sie podoba ta akcja z odwiedzaniem przez pilkarzy szkol. Widac ze ktos mysli nie tylko o dniu jutrzejszym. Tak trzymac ...

DoniooTSW14 19.05.2011 19:08

http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/

Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła .

spinna 20.05.2011 14:45

Robert Maaskant przed meczem z Legią [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-skor...brym-trenerem/

filemon 20.05.2011 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coolpick (Post 1095902)
z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!

Bez przesady. Kumpel (swoją drogą w Wiśle gra) ma 1,90 i waży 65 kg a nijak jest kościotrupem ;)

coolpick: 19latkiem?

Coolpick 20.05.2011 18:55

Jest różnica miedzy 15-latkiem a 30 latkiem :)

blanco 20.05.2011 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DoniooTSW14 (Post 1096221)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/

Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła .

Czyli jesteś z Porąbki Uszewskiej ? :p Pewnie grałeś w niejakiej Victorii , prawda ? ;)
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków :)

Bialix 20.05.2011 21:16

W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/

miles 20.05.2011 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bialix (Post 1096668)
W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/

No to jest normalne...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie.

saklak1906 20.05.2011 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1096638)
Czyli jesteś z Porąbki Uszewskiej ? :p Pewnie grałeś w niejakiej Victorii , prawda ? ;)
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków :)

Nie raz tam jezdzilem grac mecze w A klasie. W okolicach Tarnowa, Brzeska po wioskach jest ogromna ilosc Wislakow.
I pewnie w innych rejonach jest podobnie.

gianbuffon 20.05.2011 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miles (Post 1096679)
No to jest normalne...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie.

Długo Cię chyba na forum nie było :) O tym "niestety" Wieszczyckiego było dość gorąco w meczowym wątku. Także już nie ma co wracać do tej sprawy ;)

Kryniu 21.05.2011 17:51

Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać

crazykaro 21.05.2011 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1097341)
Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać

Nie wrogiem nr jeden tylko lechu jest zespolem nr 1 na wp i tyle w temacie

mitmichael 21.05.2011 17:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1097341)

Najlepsza rada - nie czytac po porazkach co o Wisle gadają.

CH. 21.05.2011 17:58

Kilka miesięcy temu wp.pl podpisało umowę z Lechem i jest ich patronem medialnym.
Naszym jest interia.pl , Legii onet.pl yak jakby kogoś to ciekawiło. Nawet sobie przypominam jak o coś pytałem oficjalną Wisły na gg ,chodziło mi o jakiś nius na wp.pl i odpowiedzieli "że ich strona wp.pl nie interesuje i żadnych odnośników do wp.pl nigdy nie będą wrzucane"

michal 21.05.2011 20:36

Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.

Blaszczu16 21.05.2011 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michal (Post 1097512)
Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.

Iple masz? Jak masz to w poniedziałek będzie można obejrzeć.

88seba88 21.05.2011 20:42

Przeciez Valcx jutro będzie w lidze plus ekstra to jak ma byc w cafe futbol

MMMMM 21.05.2011 20:46

Albo idzie do obu programów albo chodzi po prostu o LPE

michal 21.05.2011 20:47

w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol
niestety nie mam iply wiec jakby ktos dal rade nagrac to bylbym wdzieczny

sportnh 21.05.2011 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 88seba88 (Post 1097519)

lol

a czemu mialby nie byc w obu programach? to jakis problem?

Karherop 21.05.2011 20:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michal (Post 1097526)
w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol

to samo mowili tydzień temu w lidze plus ekstra , tzn ze będzie ich gościem w niedziele 22.05.

miasto to samo , godziny sie nie pokrywają

dwie pieczenie na jednym ogniu , miejmy chociaz nadzieję że nie będzie się powtarzał :P

mitmichael 21.05.2011 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 88seba88 (Post 1097519)

A tydzien temu Zewlakow był w Cafe Futbol a potem w Lidze+Extra

kot 22.05.2011 12:14

Może by tak ktoś z klubu, przetłumaczył Maaskantowi słowa komentatora Canal + z meczu Legia-Wisła Np. prezes Basałaj ??

W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi.

Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne.

Jeśli ktoś może zacytować tą wypowiedź Laskowskiego to bardzo proszę, gdyż ja akurat nie nagrywałem tego meczu. Facet poszedł po bandzie totalnie, dorabiając swoje kłamstwa do uwag Maaskanta pod adresem sędziego. Mniej więcej, między innymi - rzucił na antenie ogólnopolskiej hasło takie " Robercik, to niech uważa na to co mówi w przyszłości, bo może skończyć w Polsce gorzej od Leo, za słowa o drewnianych chatkach" itd.itp. Kompletna nadinterpretacja i pomawianie kogoś o czyny i słowa przez niego niedokonane i na dodatek, kierowane groźby karalne pod jego adresem. Jak dla mnie francuskie szefostwo Canal+ musi przywrócić u siebie porządek i powstrzymać nietykalność swoich, niektórych pracowników w Polsce, gdyż ich arogancja sięga obecnie zenitu i we Francji byłaby powodem wymiany wielu nieodpowiedzialnych lub obnoszących się ze swoimi przynależnosciami klubowymi, pracownikami.

Widoczna ostatnio, niechęć tej stacji do Wisły Kraków, powinna być powodem, do naszej szczególnej reakcji na każdy jej objaw ze strony Canal+. Z tym, że swoje niezadowolenie, powinniśmy kierować na adres głównej siedziby Canal+ we Francji.

sanderuss 22.05.2011 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 1097854)
W/g mnie Stan Valckx, jeśli weźmie udział w programie Liga + Extra, znowu ma pretekst żądać przeprosin od Canal + za pomawianie i ubliżanie, tym razem Maaskantowi.

Niejaki Laskowski powinien być natychmiast usunięty z Canal+ a sam Maaskant, powinien go podać do sądu, tak, jak podał Piechniczka. Przy czym Jacek Laskowski, pokusił się nawet o formę bliżej niesprecyzowanych gróźb pod adresem Maaskanta, co już powinno zainteresować prokuraturę z urzędu, gdyż samo już tylko podpuszczanie innych na antenie ogólnokrajowej, jest karalne.

Ludzie, nie popadajmy w paranoje i nie wietrzmy wszedzie anty Wislackiego spisku. Co do komentatorow z Canal+ to sa normalni ludzie i maja swoje upodobanie. Jedni sa proLegijni inni proWislaccy. Koniec, kropka. A niektorzy w tym temacie zaczynaja mi przypominac swoim wypowiedziami syndrom oblezonej twierdzy. Pierwszy krok do paranjii

Cytat:

Pierwotnie napisane przez miles (Post 1096679)
...Całe C+ warszawskie jest anty-TSW. W ogóle zastanawiam się czy też słyszycie w tym filmiku niestety? http://www.youtube.com/watch?v=-FHAyNqQOCI

W 0:51 slychac strzaly...

Zwitter 22.05.2011 12:56

Zgadzam się z sanderuss, niektórzy z Was to już w paranoję popadają. Chcielibyście aby w każdym programie, gazecie, portalu mówiono o Wiśle pozytywnie i w samych superlatywach ale to niemożliwe. Ja tam do komentatorów i redaktorów z C+ nic nie mam. Wiadomo, czasami przesadzają ale nie dopatruje się w tym jakiś teorii spiskowych.

Yossarian 22.05.2011 12:58

To nie jest spisek.To brak profesjonalizmu i fachowosci.Beavis i Butthead z C+to moze i normalni ludzie i maja swoje upodobania ,ale jako komentatorzy platnej stacji nie moga sobie pozwolic na stronnicze komentarze.Nie mam na mysli ujawniania swoich sympatii ,ale niustanne i celowe deprecjonowanie druzyny ,ktorej akurat tymi sympatiami nie darza.
Laskowski to odrebna historia.To juz nie brak profesjonalizmu.W jego przypadku to brak mozgu.Wydaje mi sie ,ze ani Maaskant ani Wisla nie powinna sie znizac do poziomu tego kretyna.Zignorowanie go wydaje sie najlepszym rozwiazaniem.

kot 22.05.2011 12:59

sanderuss

Cieszę się, że Holendrzy nie boją się oddawać sprawy pomówień na ich temat do Sądu. Nie boją się, jak każdy KOWALSKI, żądać przeprosin, za jawne kłamstwa dziennikarskie, gdyż czują się europejczykami i nie są skazani na łaskę lub nie łaskę , chorej praworządności w Polsce.

Ps. godzina 12:59 - skończyłem pisać :rotfl:

rozarian 22.05.2011 13:11

Gdzieś przed dwoma laty czytałem wypowiedź jakiegoś pracownika canal plus,który określił prawie całą ekipę tej stacji jako pro-legijną.Z tym,że ponoć chłopaki się starają być obiektywni.Ta legijność najmocniejsza jest chyba u kierownictwa.Stąd może te dusery Kaza Węgrzyna wobec Legii(najbardziej chwalona przez niego drużyna w sezonie).Niektórzy dobrze wiedzą gdzie jest miód,albo od kogo zależy ten miód.Generalnie,to jednak dynda mi to kogo oni tam kochają.

sanderuss 22.05.2011 13:16

Co do Laskowskiego - to sam nie wiem jakim cudem koles z tak mizerna wiedza uchowal sie w platnej TV. Przypuszczam, ze ma dobre plecy i niezly ciag na koryto. Od czasow jego pracy w publicznej uwazalem go za klona Szaranowicza czy Szpakowskiego. Takie cos brzeczace co jest dolanczane do wizji razem z meczami. Gadanie dla gadania.
Co do pomowien- Jesli RM albo SV uznaja to za takowe i skieruja sprawe do sadu -OK. Mysle jednak, ze sa troche ponadto i zdaja sobie sprawe ze to tylko bajdurzenie osoby nie bardzo wiedzacej o czym mowi i co mowi.

allon 22.05.2011 15:53

Gdzie można znaleźć jakieś linki do dzisiejszego Cafe Futbol ze Stanem i Ligi+Ekstra

Z góry dziękuje za odpowiedź

michal 22.05.2011 17:02

http://www.speedway-video.com/topic/7247-cafe-futbol/ tutaj jest link do dzisiejszego cafe futbol

polska.mysl.szkoleniowa 22.05.2011 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Yossarian (Post 1097889)
Beavis i Butthead z C+to moze i normalni ludzie i maja swoje upodobania ,ale jako komentatorzy platnej stacji nie moga sobie pozwolic na stronnicze komentarze.Nie mam na mysli ujawniania swoich sympatii ,ale niustanne i celowe deprecjonowanie druzyny ,ktorej akurat tymi sympatiami nie darza.

Dlaczego nie? Skoro właściciel to akceptuje, a wszystko dzieje się na granicy nagięć etyki dziennikarskiej, to Wam wszystkim wsio do tego. Nie podoba się, to nie oglądajcie transmisji w c+. Wypowiedzcie umowy.

focusik09 22.05.2011 18:20

Stan jest w lidze+

TOMEK 11 22.05.2011 18:23

jest gdzieś liga+ online?

focusik09 22.05.2011 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TOMEK 11 (Post 1098085)
jest gdzieś liga+ online?

http://transmisje.info/index.php?opt...=106&Itemid=49

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl