![]() |
Wie ktoś na czym polega super oferta w STS?
|
Cytat:
|
W super ofercie takie same zdarzenia co w 'normalnej' mają większe kursy,dzisiaj super oferta ma 6 zdarzeń(nie wiem jak poprzednio),pierwsza myśl jaka mi przeszła to taka,że nie można nic odrzucić,czyli trzeba obstawić wszystkie 6 zdarzeń.....
|
na dzis polecam lodowych baronow z Eisbaren i Fenerbahce, nie stawialbym tez Overa na Wiselke w Belchatowie.. tam raczej padnie jeden- dwa gole
|
Polonia-ŁKS-1
Jaga-Legia-2 za 50zł cos takiego?:)co o tym sadzicie? |
Moje typy na sobotę (spędzam dużą część dnia poza domem, więc wrzucam dziś):
Cytat:
Cytat:
Popieram typ na Eisbaren, ale nad overem na mecz Bełchatów- Wisła bym się zastanowił ;) |
Cytat:
Polonia wygra ale Legi sie obawiam .. Uważaj w Jagieloni przeciez Gra Franek :) a za Legia on nie przepada :) |
Cytat:
natomiast w toto-mix jak masz superoerte to tylko z tej oferty wybierasz bez mozliwosci dorzucenia czegos ze zwyklej :P |
Nurnberg-Ahlen 1
Mechelen-Anderlecht 2 Groningen-Roda 1 Lens-Ajaccio 1 Eisbaren-Hamburg(1m.) 1 wklad 10 do wygrania 75.50 barzo wazy kupon prosze o komentowanie :P:D:) |
Cytat:
No właśnie dowiedziałem sie dzisiaj na miejscu :) Nurnberg 1 Groningen 1 Małysz 1-6 |
Na dziś :
Eisbaeren Berlin v Hamburg Freezers 1.50 1 Groningen v Roda 1.50 1 Polonia Warszawa v ŁKS Łódź 1.40 1 Fenerbahce v Kocaelispor 1.20 1 kurs 3,78 Fenerbahce v Kocaelispor 1.20 1 Unirea Urziceni v Pandurii 1.60 1 Zwolle v Omniworld 1.45 1 Lens v Ajaccio 1.45 1 kurs 4,03 |
Cytat:
Trzeba zauważyć , że ostatnio Bayer wygrał z Hertha 3 razy pod rząd, wiadomo że Hertha w gazie w sumie są liderem :) ale 4 razy padał remis, 5 razy Bayer wygrywał, Hertha tylko 2 :) Karlsruhe-Bielefeld tu naprawdę pachnie remisem :D 8 meczy i w tym 4 remisy, po za tym Arminia ostatnie 3 mecze zremisowała, Karlsruhe też nie zachwyca. Choć jeżeli Arminia nie zacznie wygrywać to podzieli los Karlsruhe :) KUPON I : Wolfsburg-Schalke X Mechelen-Anderlecht 2 Sturm Graz-Ried 1 Kurs: 9,05 Stawka: 20 zł Wygrana: 163,3 Po wczorajszej wpadce PSG i Ajaxu mam nadzieję na odrobienie strat :D |
Jaga - Legia DW1-2
Bełchatów - Wisła DW 1-2 za 2 zł. ew.wygrana 100- Bełchatów - Wisła 1\2 - 0 PSG - Marseille 1\2 - 0 Lyon - Auxerre 1\2 - 0 Bytom - Ruch 1\2 - 0 Sparta P. - Brno 1\2 - 0 ManU - Liverpool -0 stawka 5 Wiem, ryzyko spore ale 750 pln można wyjąć. Oby. :D |
Wszyscy stawiają na Polonię w tym i ja 2 kupony mam nadzieję że się nie przejedziemy na tym :D
|
Zwierze mam nadzieje ze będzie ok bo ja też stawiam na Polonie :D
Od wtorku postawiłem 6 kuponów w każdy dzień dwa i w każdym dniu nie siadły mi 2 spotkania , 1 kupon - 1 mecz jak dziś będzie to samo to zaczynam stawiać single albo double góra :) pozdrawiam A co myślicie na taki wariant : Real 2 , Juventus 1 , Śląsk 2 , da radę czy kiepsko za jakieś 70zł ? |
Cytat:
|
Za 70 zł to ja bym gral jedynaka gornik-lech 2 kurs 2.0 :)
|
Bochum - Bayern 1,60
Wynik meczu ze Sportingiem zachęcił mnie do postawienia na Bawarczyków. Prawdopodobnie mają teraz apogeum formy. Trzeba to wykorzystać. Pewna 2 Zagłębie L. - Górnik Łęczna 1,55 Otwarcie nowego stadionu, dodatkowo zespół otrzyma pieniądze jedynie w wypadku awansu (2 mln do podziału, nie ma premii za poszczególne wygrane) więc trzeba zbierać punkty. Z kim jak nie ze średniakiem u siebie w meczu rozpoczynającym rundę? Bełchatów - Wisła Kraków 2,15 Bardzo zachęcający kurs, rozpisywać się o meczu na Naszym forum chyba akurat nie muszę. Wodzisław - Śląsk Wrocław 2,30 Również zachęcił mnie bardzo duży kurs. Wystarczy spojrzeć w tabele ile pozycji dzieli obie drużyny oraz na ich styl gry w poprzedniej kolejce. Dla mnie pewna 2. Almeria - FC Barcelona 1,65 Real goni Barcę, która powinna nabrać trochę pewności siebie po wyeliminowaniu Lyonu. Cieszy bardzo dobra forma Henry'ego oraz Messiego. Nie powinno być tu niespodzianki. Kurs ogólny: 20,23 Stawka: 10 zł |
No to ładnie Polonia Warszawa (pewniak) załatwiła forumowiczą kupony :) to tylko utwierdza w przekonaniu, że piłka nożna jest nie obliczalna :) nawet najlepsza analiza nic nie da.
WiślakNH oczywiście chodzi o pewniaka pod względem stawki:P hehe |
VFL Wolfsburg - FC Schalke 04 (Typ) 1
Jagiellonia Bialystok - Legia Warszawa (Podwójna szansa) 1x Kurs:3.93 |
A polonia u siebie 1-3,masakra;/
|
Cytat:
Jak można uważać,że w Polskiej lidze są pewniaki?! :-p |
Cytat:
Przyznaję się zasugerowałem się typami tutaj. Ostatnio zrobiłem podobnie i z 2 kuponów hokeja umieszczonych tutaj "złożyłem" jeden i weszło... |
ale mi Polonia zawaliła kupon !! a obstawiłem w sts nawet 1x !! masakra. Nie zmienia to oczywiscie faktu, że porażka Polonii cieszy !
|
zagrałem też rozpis 2z5
Wolfsburg-schalke X Nurnberg-Ahlen 1 Groningen-Roda 1 Sturm Graz - Ried 1 Bohemians - Derry City 1 |
pozwólcie że się pochwale...
wygrałem 1169zł.!!!! oł jeeee stawka 55zł. betclick liv manU bayern Barca Werder ManCity pozdro!!:] |
Nurnberg-Ahlen 1
Lens-Ajaccio 1 Mechelen-Anderlecht 2 Groningen-Roda 1 Eisbaren-Hamburg(1m.) 1 |
Cytat:
** Kto postawił na ŁKS?:D |
Cytat:
|
Zobaczymy co jeszcze Legia dzis zrobi :) x2 postawione ,wiec moze tak zle nie bedzie :)
|
Lens0 - 1Ajaccio ja sie bardziej boje o Lens...;/ czysta 1...
widac ze jest 13 piatek ;/ |
Jaki farciuch. Postawiłem w 10. minucie meczu Wolfsburg - Schalke, że do przerwy gospodarze będą prowadzić... a z minutę później Szalke jebnęło gola i wygrywali 1-0. No, ale fenks gad Wolfsburgowi udało się wyrównać w 25. i strzelić na 2-1 w 44.
Brawo Jaga! Dobrze, że nie postawiłem dziś na ligę polską, bo bym pięknie płynął. :D |
|
Cytat:
|
francowate lens............ jakim cudem te barany zajmując 1 miejsce w tabeli przegrywaja u siebie z 17 drużyną........ strasznie mnie to wkurza ...........
|
dzięki i gratulacje. poprosiłem o screena bo niektórzy lubią sobie po fakcie napisać że mi wszedł fajny kupon.
naprawdę świetna sprawa co zrobiłeś. chyba jeden z najlepszych kuponów jakie ostatnio widziałem. Żeby nie było OT: Orlando -9 vs Washington @2.00 -> za dużo PLNów :) |
Cytat:
To była dobra analiza :) |
Jaga mi nie weszła, ŁKS mnie "okradł", :D , nasza prowincjonalna liga robi się trudniejsza do typowania niż angielska .Strach się bać co będzie jutro..
Juve - Bologna 1 Lazio - Fiorentina 1 PSG - Marseille 1 Inter - Fiorentina 1 Valencia - R.Huelva 1 i może choćby z 70 wpadło to już będzie na pokrycie strat. |
|
Cytat:
Swoją drogą mój kupon też nie wszedł szlak by to trafił.... :evil: |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl