![]() |
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że jestem za tym aby Kazia na razie nie zwalniać. |
Kazek 1906 % poparcia dla zwolnienia
|
Trudno to będziemy grac o utrzymanie co widąc niektórych mocno boli...
A jak ktoś mysli ze przyjdzie nowy trener i gra będzie wygladac od razu inaczej,swietnie a i trener będzie posiadal czarodziejska rozdzke to takim wlsnie polecam poszukać najbliższego drzewa... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Time to say good bye. O kilka miesięcy za późno.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla Moskala Wisła to niestety za wysokie progi, który raz to już wchodzi do tego klubu i się mu nie udaje- może mi ktoś przypomnieć ?
|
Wszystkich zwolenników zwolnienia Moskala zapraszam do ściepy na nowego trenera, dla którego Wisła to nie będą"za wysokie progi", bo z tymi pieniędzmi jakie mamy, może nas trenować ewentualnie Mietek z okręgówki
|
Od Moskala akurat nie trudno znaleźć lepszego trenera, może mi przypomnisz jego trenerskie osiągnięcia w Niecieczy czy Katowicach bo jakoś nie pamiętam jego sukcesów z tymi klubami ?
|
Cytat:
|
Wierzysz w to że Moskal ma kontrakt który nie pozwała na zerwanie w każdej chwili?.
|
Musiałby być bezmózgiem, żeby taki kontrakt podpisać.
|
Cytat:
Sponsora koszulkowego nie ma, na trybunach 11 tysięcy, TF nie płaci, nie sprzedaliśmy nikogo nawet za 100 tys zł. i mimo tego stać nas na nowego magicznego trenera. To ja poproszę jeszcze napastnika i skrzydłowego. |
Z pewnoscia Cupial czyta te forum i z pewnosciq podejmie decyzje opierajac sie na tych komentarzach. Prawda jest taka, ze przyszlosc Wisly zalezy tylko od 1 osoby.
|
....a skończczcie .......ić o jakimkolwiek zwolnieniu!
Pamiętajcie, że za Moskalem poleci Gaszyński. Chyba dla niektórych za długo było w tym klubie normalnie co ? I druga sprawa nikt sensowny tu nie przyjedzie pracować w takich warunkach. Z kadrą gdzie nie ma napastnika, a trenera się wypierdala po 6 meczach mimo niezłego stylu gry z trudnymi rywalami. 1906% poparcia dla Kazimierza Moskala! Nie można ....a zwalniać trenera, który nie zanotował porażki - to jest chore i nieprzyzwoite. Dajcie mu chociaż mecz przegrać. |
Cytat:
Remis remisem, ale Wisła zaprezentowała się dzisiaj momentami bardzo fatalnie. Gdyby nie Cierzniak poleglibyśmy z kretesem, a i już nie wspominając, że jedyny wygrany mecz w tej rundzie nam facet wybronił. Jeśli schemat spotkań się powtarza, czyli strzelamy bramkę, cofamy się i tracimy prowadzenie w końcówce to wnioski są tylko jedne. Drużyna ma problem, nad którym nasz trener nie potrafi zapanować. I skandowanie nie rusz Kazika bo zginiesz nic tu nie zmieni. |
Oczywiście, przecież łatwiej jest wymienić trenera niż paru zawodników.
Porównujecie nas do pasów, ale porównajcie też w kwestii transferów, organizacji i wypłat. Sąsiadka na brak kasy nie narzeka, my owszem. |
Cytat:
|
Krótko: 1906% dla Kazimierza Moskala.
W chwili obecnej zwolnienie trenera byłoby kolejnym już strzałem w to i tak już dziurawe kolano. |
Cytat:
Przykłady bezsensowanego trzymania trenera na ławce w naszej lidze to chocby: Kasperczak w Górniku Rumak w Lechu .... |
Cytat:
|
Cytat:
Ale oczywiście zgadzam się.Moskal to trener a 'oni' potrzebują magika więc jego los jest raczej przesądzony. |
Mam wrażenie, że ludzie którzy tak strasznie chcą aby pozostał na naszej ławce trenerskiej kierują się przede wszystkim tym, że Moskal jest prawdziwym Wiślakiem. Okej, 1906% poparcia dla Moskala jako dla zasłużonego Wiślaka i świetnego piłkarza, ale 0% poparcia dla Moskala jako trenera Wisły. Seedorf i Inzaghi też byli świetnymi piłkarzami i legendami Milanu, a jakoś się na ławce nie sprawdzili, więc samo przywiązanie do klubu i bycie jego legendą nie gwarantuje sukcesu. Śmieszy mnie jeszcze doszukiwanie się winy absolutnie wszędzie tylko nie w przygotowaniu mentalnym i taktycznym czyli w winie trenera. Albo, że sędzia spieprzył albo, że pilkarze złe decyzje podejmowali, analizujemy konkretne pojedyncze zagrania w meczu mówiąc "gdyby tutaj podał lepiej to bylby gol, wiec to wina pilkarza a nie Moskala" co jest absolutną paranoją, bo problem nie leży w umiejętnościach piłkarzy a w taktyce przede wszystkim. Jeśli n-ty mecz z rzędu wygląda tak, że nie wiemy kompletnie jak się zachować po strzeleniu bramki, to wina tylko i wyłącznie złej taktyki. Jakoś z tego co pamiętam za smudy potrafilismy przycisnąć i wygrać, gralismy o wiele pewniej, nie cofalismy się panicznie przed pole karne i mielismy jedną z lepszych obron w lidze (w sezonie 2013/14 z tego co pamietam to pierwszą bramkę przy R22 stracilismy dopiero w lutym). Moskal ewidentnie nie potrafi ich zmobilizować, mają luzy w szatni co widać na boisku. A przykladu tego co dobry trener potrafi zrobić z miernymi pilkarzami nie trzeba szukać daleko...
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl