![]() |
dobra panowie, trzymajcie do niej numer, tylko nie nerwowo
0708888062 :lol: |
Wujek Google dużo wie o tym numerze :lol:
|
Cytat:
ale to w końcu wy miastowi jesteście:-P |
Cytat:
|
nie moherowy, więc kapelusz :P
|
no to postanowione - to kapelusz :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
gdyby babcia miała pejsy to by została rabinem ;p
co do porannych cumulusów: zwiastują popsucie pogody i zimno, ergo zwiastują śnieg. śnieg jest dobry! tyle, że zimny. nie ma róży bez kolców ;) |
a to w jakimś konkretnym terminie te popsucie pogody nastapi? Bo dziś to raczej miasto słońcem zalane było,,, co mnie wcale nie cieszy bo mam jechac na narty... i fajnie jakby ten śnieg spadł w tych górach chociaż...
|
Cytat:
|
Cytat:
ale w sobotę ma być ładnie. w niedzielę i poniedziałek chyba też :D |
Cytat:
|
Cytat:
ps. jutro zresztą też... (pójdzie ktoś za mnie? :D ) |
Cytat:
|
babcie da sie załatwić. Ale pejsy? ma ktoś wolna parę?? :)
|
Wszyscy szukają pejsów... ;] a przecież po drugiej stronie Błoń jest ich pełno :D
|
Pełno? z sezonu na sezon coraz mniej:lol:
Cytat:
|
Tak właśnie przed chwilą sobie spojrzałem na datę rejestracji, ponad 4 lata na forum,ehhh ale czas zapitala.
Ja mam wolną parę pejsów, ale do piątku wieczora musisz mi oddać:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jeśli dobrze mniemam tenże zakaz obowiązuje na Bytom , Bełchatów i Lecha... hmm.. ;/
|
Chyba fani Lecha Poznań rozpoczęli działania na dużą skalę, ponieważ co sonda każdy ich piłkarz wygrywa. Nawet ten bramkarz słabiutki, Turina.
Ps. Dobry filmik z głównej, Łapu-capu :D |
1:54 - 2:35 ---> mistrzostwo! :)
Nasz coach wymiata. |
ZwŁaSzCzA CrEdItSy ZaJeBiStE w tym filmiku :D
Żeeeenuuuuuuuuaaaaaaa... |
Tadeuszu Ty byś się wreszcie na piwko ze mną ustawił, bom kopę lat Cię nie widział !
|
Ale jak się Głowa w*****il na Diaza na tym filmiku:D Miazga... I nasz coach ładnie zgasił Stefcia :P
A co do zakazów, to poje*ani z tymi wyjazdami.... Powinni nałożyc kare na zakaz wyjazdów w rozgrywkach PE a nie w Ekstraklasie tak logicznie myśląc:P I wszyscy byliby zadowoleni, kibice bo na to nikt nie jeździ i PZPN bo znów zaszaleli i poczuli się mocni:P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl