![]() |
|
|
Mam pytanie o stadion ktory znajduje sie kolo petli tramwajowej na Kurdwanowie.To jest stadion jakiegos klubu? Czasem nie Armatury ?
|
Czy jeżeli mam livebox TP, to za każdym razem mam inny IP?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co do zmiany IP używając liveboxa TP, to należy wejść na stronkę http://192.168.1.1/ użytkownik: admin hasło: admin => dostęp do Internetu => rozłącz => połącz i już jest nowe IP :D
|
Cytat:
|
Do kogo mam pisac w sprawie wyjazdu do Wodzisławia??
|
Witam . Ja mam pytanie w sprawie zapisów na Wodzisław ,jaki dane trzeba podać ? Nie mam ani paszportu ani legitki i dowodu :D mam tylko starą kartę kibica i kartę mpk :D wystarczy to do zapisów ?We wtorek jadę złożyć wniosek o dowód więc to jest za późno bo zapisy są tylko w poniedziałek ? Proszę o jakieś info pewnych osób , żebym się poźniej nie zdziwił , że nie mogę jechać . dzięki z góry za odpowiedź .Oczywiście jeśli wyjazd dojdzie do skutku patrząc na naszą Polską piłkę ;/.
|
Imię, Nazwisko, Pesel, Osiedle/Miejscowość i hajsik na busa xD
|
nie musisz mieć dokumentu. wystarczy że będziesz znał swoje dane na pamięć ;)
dowód musisz mieć przy wejściu na stadion. |
Cytat:
|
Wybiera się ktoś w ten weekend na Kubice na Węgry?był ktoś rok temu? gdzie można dostać wejściówki? i jak sprawa wygląda z przejściem przez granice? potrzebny paszport czy wystarczy jakiś dowód tożsamości(legitka, plastik)?
pozdr |
Otwarty jutro basen ??
|
Gdzie wykonam dzisiaj przeglad rejestracyjny samochodu?
|
Gdzie w okolicach ul.Reymonta jest jakiś punkt dorabiania kluczy ?
|
Gdzie można tanio naprawić Play Station 2? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
W sierpniu będę przebywał w Gdańsku ... Planuje wybrać się na mecz LG ...
- Czy w Gdańsku wszyscy są za Lechią (chodz mi o, to czy można iść z szalikiem przez miasto ;)) - Jakieś rady/sugestie może macie odnośnie wybrania się na taki mecz ... - Gdzie jest można fajnie pobawić w Gdańsku (dyskoteka) Wiem, że pytania śmieszne ale ... ... ... samo życie ;) |
Jak grać stworzoną przez siebie drużyną w trybie menedżerskim w FIFA08??
|
Jest gdzieś w Krakowie wypożyczalnia starych samochodów?
|
Mam pare pytan:
1. Jadąc na Chorwację bardziej opłaca się zakupic kuny czy euro?? 2. Takie głupie pytanie: krewetki w sklepach spożywczych są już "obrane" (bez głów etc.) czy w całości?? 3. Jaki przewodnik/mapę/atlas warto kupic jadąc w rejony Dalmacji?? 4. Ma ktoś jakis program do "Dużego Lotka"?? Bo teraz moda - wszyscy mają kupon mam i ja:D |
w jakich barach w Krakowie mozliwa jest transmisja meczu Beitar - Wisła? jestem spoza Krakowa, ale bede tam akurat i chcialbym sie dowiedziec gdzie ten mecz moge obejrzec?
|
Ma ktoś może zdjecie szalika Polski z wiślackimi akcentami, bo szukam i znaleźć nie mogę
|
Cytat:
Ad. 1. Byłem tam swego czasu na obozie, wtedy bardziej sie opłacało wziąć Euro i na miejscu wymienić na Kuny Ad.2 obrane Ad.3 Ja mam przewodnik Pascala, świetny, ale jest raczej drogi. |
Cytat:
|
Tzn. wiesz, tak naprawde to sam nie wiem bo UW informowalo ze maja jeszcze w sprzedaży, to pewnie chodizło o ten co pisła na nim ,,Jak długo na Wawelu..."
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
najbardziej opłaca Ci się wwieść złotówkę i wymienić w Chorwacji na kuny :) ___ ja mam pytanie z innej beczki. potrzebuje gazetę dziennik polski z czwartku a nie kupiłem jej był tam pewien artykuł,który mnie interesuje. jest jakiś sposób,żeby to zobaczyć np. archiwum na internecie ? |
Będą prowadzone jutro zapisy na wyjazd do Wodzisławia??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl