![]() |
Cytat:
|
do usunięcia
|
A jak myślicie, czy w temacie "postać lekarza w literaturze i filmie" oprócz lektur mogą zadań inne pytania? Bo spoza lektur mam tylko jeszcze o przysiędze Hipokratesa.
|
yeeeah..od jutro zaczynam matury na serio - biola fiza i chemia + oba ustne . :D
Życzę powodzenia piszącym w tym tyg. matury . Powodzenia ;) i dobranoc :P |
A jutro ustny polski. Prezentacja napisana i można poniekąd rzec- nauczona :-)
Wierzę że się wszystko powiedzie. |
Cytat:
ja dopiero skończyłem pisac, teraz sie musze jej naumiać :D ten plus ze od 13 moja grupa ma ustne :) takze no stres jest czas, i w ogole, cala noc i rano przedemną :D |
Cały cyrk zaczyna się o 8:15, ja jestem drugi na liście.
Z prezentacji (na chwilę obecną, bo rano może być różnie) pamiętam wszystko. Nie słowo w słowo ale pamiętam :-) |
Cytat:
Kciuki przydadzą się jutro baaaaardzo :) powodzenia na ustnych! Naprawdę nie jest tak źle:D |
16/20. Zadowolony.
|
Jakie miałeś pytania? :)
|
i jak po biologii rozszerzonej :D ?
wg. mnie matura jak najbardziej rutynowa. z tego co udalo mi się wyczaić to straciłem pkt. na schemacie wirusów (napisałem tylko DNA i RNA wirusy resztę skresliłęm) ; napisałem ze glukoza zaiast pirogronianu idzie do mitochondrium i zamiat kilich napsiałem okwiat :/ |
Cytat:
2. Jak w mojej prezentacji pomogła mi literatura przedmiotu jaką wybrałem, a w zasadzie to jedna szczególna pozycja. Po odpowiedzi na to pytanie dostałem pytanie poboczne. 3. Nie pamiętam, jak sobie przypomnę to napiszę :-p |
Jak dla mnie biologia bardzo latwa......
|
No to ja poczekam na pytania z tej biologii... ;] standardowo musieli dojebać wosowcom i wyjątkowo geografom, a biologię odpuszczają, pewnie z majcy też będzie łatwiej... ;] oby i jutro historia była ciężka! xD
|
do usunięcia
|
Motyw przemiany wewnetrznej dzis na 17 pkt :D swoja droga mile panie w komisji :D
|
Cytat:
Ile i jakie pytania? |
ustny polski na 30%, smiac sie czy plakac?
|
Smiej sie.
Na **uj Ci więcej, a masz już zaliczone z głowy. Co do oceny to komisja komisji nierówna, znam tak smieszne przypadki że głowa boli |
6 czy 5 pytan pamietam ze:
- 3 sytuacje w ktorych poznajemy historie Soplicy - etapy przemiany Kordiana - jak przebiegala obrona Częstochowy - cos o chorobie romantyzmu - czy moim zdaniem obrona Częstochowy byla wazna - elementy mistyczne, nadprzyrodzone w obronie |
Cytat:
|
Ja miałem 10 pkt, pięć pytań zawartych w trzech, jestem o to w pewien sposób w****iony, ale nie ma się co przejmować. U mnie lepsi uczniowie zdawali gorzej niż teoretycznie słabsi.
|
Zadanie z rudym ojcem daltonistą. Jak mam rude włosy oznaczone jako aa a nie rr to 3 pkt w d**ę ?
Żadna odpowiedź mnie tak nie wkurzyła.Najbanalniejsze zadanie,ale po co nauczyć się wkońcu czytać ze zrozumieniem,przecież to takie nudne :/:/ |
12/20 z angielskiego,18/20 z polaka..i matura 2009 w moim przypadku dobiegła końca,teraz prawo jazdy,zaczynam w srode :D,powodzenia dla wszystkich zdających mature w tym tygodniu:)
|
Rozmowy z Bogiem, prezentacja mówili, że zajebista ale pogubiłem się w dwóch pytaniach. 16/20 tylko. Angielski 18. :D Jeszcze tylko majca rozsz. i niech mnie cała ta szkoła w dupę całuje. :D
|
Mam pytanie do tych co zdali już polaka. Czytaliście wszystkie lektury do prezentacji? Bo ja nie zdążę przeczytać i nie wiem czy streszczenia starczą.
|
Cytat:
ale lepiej przeczytaj najlepiej szczegolowe, i opracowania dotyczace twojego tematu |
Czytaj sobie streszczenia z www.klp.pl.
|
20/20 z anglika w piątek, a dzisiaj 16/20 z polaka... w sumie nieźle. Teraz jeszcze tylko matma w poniedziałek i wakacje... :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl