![]() |
Cytat:
|
Powinniśmy grać dwoma ustawieniami: 4-4-2 i 4-5-1
W 4-4-2 skład powinien wyglądać tak: Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki, Brożek-Błaszczykowski,Dudka(Murawski),Garguła(Majewski ), R.Grzelak-Lewandowski, Brożek W 4-5-1 skład powinien wyglądać tak: Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki,Brożek-Błaszczykowski, Dudka, Murawsk i(Bandrowski), Garguła (Majewski), Grzelak-Brożek(Lewandowski) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mexico 0 - 3 Polska
Polska:Boruc-Baszczyński,Dudka,Jop,Lewandowski-Murawski,Boguski,Kosowski,Cantoro-Brożek,Smolarek Mexico: |
Kadra na mecz z Irlandią (19 listopada w Dublinie):
bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Łukasz Załuska (Dundee United) obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa) pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Tomasz Bandrowski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Roger Guerreiro (Legia Warszawa), Radosław Majewski (Polonia Warszawa) napastnicy: Paweł Brożek (Wisła Kraków), Robert Lewandowski (Lech Poznań), Sławomir Peszko (Lech Poznań) Jak dla mnie dziwne ze szansy nie dostal Iwanski, a jest np Majewski (czy nawet Roger ktory jest obecnie bez formy). |
Fabiański - Wasilewski, Bosacki, Dudka, Wawrzyniak - Błaszczykowski, M. Lewandowski, Garguła, Krzynówek, Boguski - Paweł Brożek
Skład, mam nadzieje że Boguski się dobrze zaprezentuje :) |
dla mnie w tym meczu najważniejsze, by jakaś durna kontuzja się Brożkowi czy Boguskiemu nie przyplątała.
W dalszej kolejności wynik czy gra. I też bez specjalnych podniet, no nie mogę sobie przypomnieć żadnego meczu sparingowego repry, by poziom gry zachwycał. To i dzisiaj cudów nie będzie. |
to Ciekawe czy dziś Leo pocałuje Brożka ;)
|
Cytat:
Wszyscy moglibyśmy się uczyć od niego kultury osobistej, której wyraz dał na przykład w zachowaniu się wobec Brożka. Odwrócenie się do niego plecami i niepodanie mu ręki było w końcu zastosowaniem w praktyce podstawowych technik/zasad savior-vivru. Uczmy się więc moi drodzy, dzięki Leeeoooo |
****y hymnu nie umieją naszego zagrać dobrze. Jak był Listek to chociaż hymn był w normalnym tempie :D
|
A czy mi sie tylko zdaje że nasz hymn troszku wolno grany był?
|
Fałszowali strasznie..
|
haha gol szybciutko :)
|
też tak umiem :) Nie No teraz to powinni za ciosem pójść
|
gdzieś to na necie można zobaczyć, bo jestem za granicą....?
|
Cytat:
|
dzięki - jesteś zbawcą
|
Polscy kibice znów udowadniają kto rządzi. :)
|
ilu tam jest polakow? przeciez trybuny bialo czerwone !!!
ogladaj tu - http://atdhe.net/live-tv-635.html |
mało akcji / dokładniejszych podań do Brożka, szkoda tej ostatniej jego sytuacji.. w sumie już uderzał i nagle obrońca od tylca się pojawił szkoda mi Pawła, bo chce, stara się ... a nie może, mam nadzieje że go Leo nie zmieni i jeszcze pokaże na co go stać
|
Irlandia zmusza do szybkiej gry, czasem nie nadążamy, albo tracimy głupio piłki.
Mi też szkoda Pawła, widać to zaangażowanie i wolę walki, oby mu się w końcu udało strzelić! ale będzie dobrze bo z tego co słychać .. GRAMY U SIEBIE :p |
Mam nadzieję że zmiana Pawła nie była spowodowana żadną kontuzją.
|
Roker Perejro proszę państwa ! :D PDP!
|
no i 0-2. :)
|
Cytat:
|
sa tam jacys Irish'e na tym ich stadioniku?
|
Nieprawdopodobny super mega supersnajper Robert Lewandowski przestrzelił! jak to możliwe? Pół Ojropy w błędzie ?:lol:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl