Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

eye63 05.11.2008 13:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 619658)
a co z tym Obraniakiem ?

Nic jak na razie. Sprawa czeka na rozpatrzenie przez komisje FIFA i UEFA. Ogółem temat jest dość ciężki, z racji jego występów w młodzieżówkach francuskich i niby braku odpowiednich dokumentów złożonych na czas. Nie wygląda to różowo, szanse są małe, ale dopóki nie ma oficjalnego komunikatu to trzeba żywić nadzieje.

Tasior89 05.11.2008 13:07

Powinniśmy grać dwoma ustawieniami: 4-4-2 i 4-5-1

W 4-4-2 skład powinien wyglądać tak:

Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki, Brożek-Błaszczykowski,Dudka(Murawski),Garguła(Majewski ), R.Grzelak-Lewandowski, Brożek

W 4-5-1 skład powinien wyglądać tak:
Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki,Brożek-Błaszczykowski, Dudka, Murawsk i(Bandrowski), Garguła (Majewski), Grzelak-Brożek(Lewandowski)

kubawislak 05.11.2008 13:47

Cytat:

Holendra rozsierdziło pytanie o to, dlaczego w Bratysławie nie podał ręki Pawłowi Brożkowi, kiedy ten schodził z boiska.

- Tak, to bardzo ważne pytanie. Zapomnijmy o Afganistanie i Iraku, bo Beenhakker nie podał Brożkowi ręki. Bo trener był w tym momencie skoncentrowany na tym, co dzieje się na boisku. Zróbmy z tego wielkie story! Panowie, to tak głupie. Nie traćmy czasu i energii na głupie pytania. To straszne, Jezu Chryste. Następnym razem pocałuję go przed kamerą. Obiecuję - powiedział Beenhakker.
Nie wiedziałem, ze odwracając się tyłem do boiska można się koncentrować na grze:shock: . Pan Leo, naoglądał się chyba za dużo filmów o brytyjskiej piłce.... A skoro tak bardzo się koncentrował na grze to czemu podał rękę pozostałym zawodnikom, nawet jeżeli się nam gra nie układała, bo wiadomo Brozinho schodził przy stanie 1-0 więc pan Leo chyba jak każdy z nas akurat w tym momencie się uspokoił. Bo przy 0-0 podał ręke murawskiemu, a gdy wynik już tragedią i miał prawo być podłamany, zsokowany i nie patrzeć co się dookoła niego dzieje podał ręke Rogerowi:-/. Nie podał ręki przy najlepszym wyniku....:-/

Cytat:

Powinniśmy grać dwoma ustawieniami: 4-4-2 i 4-5-1

W 4-4-2 skład powinien wyglądać tak:

Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki, Brożek-Błaszczykowski,Dudka(Murawski),Garguła(Majewski ), R.Grzelak-Lewandowski, Brożek

W 4-5-1 skład powinien wyglądać tak:
Boruc-Golański,Żewłakow,Głowacki,Brożek-Błaszczykowski, Dudka, Murawsk i(Bandrowski), Garguła (Majewski), Grzelak-Brożek(Lewandowski)
Czemu kolega/zanka nie uwzględnił/a w ataku Artura Wichniarka. Dla mnie atak powinien wyglądać Brożek Paweł - Wichniarek Artur

szczebrzeszcz 05.11.2008 14:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 623966)
Nie wiedziałem, ze odwracając się tyłem do boiska można się koncentrować na grze:shock: . Pan Leo, naoglądał się chyba za dużo filmów o brytyjskiej piłce.... A skoro tak bardzo się koncentrował na grze to czemu podał rękę pozostałym zawodnikom, nawet jeżeli się nam gra nie układała, bo wiadomo Brozinho schodził przy stanie 1-0 więc pan Leo chyba jak każdy z nas akurat w tym momencie się uspokoił. Bo przy 0-0 podał ręke murawskiemu, a gdy wynik już tragedią i miał prawo być podłamany, zsokowany i nie patrzeć co się dookoła niego dzieje podał ręke Rogerowi:-/. Nie podał ręki przy najlepszym wyniku....:-/

może po prostu przypadek, nigdy się nie zapomniałeś? nie pomyliłeś? drążenie tego to tematu to "robienie z igły widły" nawet jeżeli faktycznie jest niezbyt pozytwywnie do Brożka nastawiony :-)

Michalek8906 05.11.2008 14:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubawislak (Post 623966)
Czemu kolega/zanka nie uwzględnił/a w ataku Artura Wichniarka. Dla mnie atak powinien wyglądać Brożek Paweł - Wichniarek Artur

bądzmy realistami Leo nie powoła Artura

kubawislak 05.11.2008 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Michalek8906 (Post 624000)
bądźmy realistami Leo nie powoła Artura

Aaaa chyba, ze piszemy o tym kto mógłby zagrać w Naszej reprezentacji, ale pod warunkiem, że Leo jest co najmniej obojętny.:-P

[email protected] 15.11.2008 20:21

Mexico 0 - 3 Polska

Polska:Boruc-Baszczyński,Dudka,Jop,Lewandowski-Murawski,Boguski,Kosowski,Cantoro-Brożek,Smolarek
Mexico:

nowy_piotrek 17.11.2008 12:02

Kadra na mecz z Irlandią (19 listopada w Dublinie):

bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Łukasz Załuska (Dundee United)

obrońcy: Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Bartosz Bosacki (Lech Poznań), Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa)

pomocnicy: Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Tomasz Bandrowski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Roger Guerreiro (Legia Warszawa), Radosław Majewski (Polonia Warszawa)

napastnicy: Paweł Brożek (Wisła Kraków), Robert Lewandowski (Lech Poznań), Sławomir Peszko (Lech Poznań)

Jak dla mnie dziwne ze szansy nie dostal Iwanski, a jest np Majewski (czy nawet Roger ktory jest obecnie bez formy).

Nehiar 19.11.2008 19:42

Fabiański - Wasilewski, Bosacki, Dudka, Wawrzyniak - Błaszczykowski, M. Lewandowski, Garguła, Krzynówek, Boguski - Paweł Brożek

Skład, mam nadzieje że Boguski się dobrze zaprezentuje :)

harthausen 19.11.2008 20:30

dla mnie w tym meczu najważniejsze, by jakaś durna kontuzja się Brożkowi czy Boguskiemu nie przyplątała.
W dalszej kolejności wynik czy gra. I też bez specjalnych podniet, no nie mogę sobie przypomnieć żadnego meczu sparingowego repry, by poziom gry zachwycał.
To i dzisiaj cudów nie będzie.

zlotowa92gdansk 19.11.2008 20:42

to Ciekawe czy dziś Leo pocałuje Brożka ;)

Illargui 19.11.2008 20:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zlotowa92gdansk (Post 631337)
to Ciekawe czy dziś Leo pocałuje Brożka ;)

no zobaczymy ... w końcu obiecał, a to człowiek z wielką klasą, więc pewnie słowa dotrzyma.
Wszyscy moglibyśmy się uczyć od niego kultury osobistej, której wyraz dał na przykład w zachowaniu się wobec Brożka. Odwrócenie się do niego plecami i niepodanie mu ręki było w końcu zastosowaniem w praktyce podstawowych technik/zasad savior-vivru.
Uczmy się więc moi drodzy, dzięki Leeeoooo

4fan_player 19.11.2008 20:59

****y hymnu nie umieją naszego zagrać dobrze. Jak był Listek to chociaż hymn był w normalnym tempie :D

janko04 19.11.2008 20:59

A czy mi sie tylko zdaje że nasz hymn troszku wolno grany był?

Kibic_1906 19.11.2008 21:04

Fałszowali strasznie..

medyk 19.11.2008 21:06

haha gol szybciutko :)

janko04 19.11.2008 21:09

też tak umiem :) Nie No teraz to powinni za ciosem pójść

FraMat 19.11.2008 21:21

gdzieś to na necie można zobaczyć, bo jestem za granicą....?

Illargui 19.11.2008 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 631381)
gdzieś to na necie można zobaczyć, bo jestem za granicą....?

http://www.meczyki.pl/pilka.php na tej stronie masz linki do meczów

FraMat 19.11.2008 21:31

dzięki - jesteś zbawcą

MagdaTSW 19.11.2008 21:41

Polscy kibice znów udowadniają kto rządzi. :)

Amfre 19.11.2008 21:46

ilu tam jest polakow? przeciez trybuny bialo czerwone !!!

ogladaj tu - http://atdhe.net/live-tv-635.html

TYLKO___WISŁA 19.11.2008 21:49

mało akcji / dokładniejszych podań do Brożka, szkoda tej ostatniej jego sytuacji.. w sumie już uderzał i nagle obrońca od tylca się pojawił szkoda mi Pawła, bo chce, stara się ... a nie może, mam nadzieje że go Leo nie zmieni i jeszcze pokaże na co go stać

Andzia~ŁA 19.11.2008 21:57

Irlandia zmusza do szybkiej gry, czasem nie nadążamy, albo tracimy głupio piłki.
Mi też szkoda Pawła, widać to zaangażowanie i wolę walki, oby mu się w końcu udało strzelić!

ale będzie dobrze bo z tego co słychać ..
GRAMY U SIEBIE :p

4fan_player 19.11.2008 22:05

Mam nadzieję że zmiana Pawła nie była spowodowana żadną kontuzją.

4fan_player 19.11.2008 22:07

Roker Perejro proszę państwa ! :D PDP!

MagdaTSW 19.11.2008 22:08

no i 0-2. :)

fst 19.11.2008 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 4fan_player (Post 631417)
Mam nadzieję że zmiana Pawła nie była spowodowana żadną kontuzją.

Nie sądzę, myślę że Benhaker chciał dać zagrać i Brożkowi i Lewandowskiemu, a w sytuacji kiedy zostało ustalone ze Lewandowski ma zagrać nie więcej niż 45 byłem raczej pewny, że taka zmiana w przerwie będzie. A przy okazji Brozio może będzie mógł chociaż trochę odpocząć, niby tylko 45 minut, ale mimo wszystko połówka meczu bez biegania.

Amfre 19.11.2008 22:15

sa tam jacys Irish'e na tym ich stadioniku?

WILU TS 19.11.2008 22:21

Nieprawdopodobny super mega supersnajper Robert Lewandowski przestrzelił! jak to możliwe? Pół Ojropy w błędzie ?:lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl