![]() |
Cytat:
Trzymanie na siłę niekompetentnego szkoleniowca nie może dać ostatecznie dobrych efektów. Było wcześniej wiele wydarzeń i sytuacji ostrzegających nas przed tym, ale część osób wolała mieć klapki na oczach. |
w ciągu 30 lat na Wiśle widziałem sporo...ale to idzie w annały... :)
|
Co za łysy debil.
|
Radek mistrz! Legenda klubu ale w trenerkę chłopie to Ty się baw i ucz w Wieczystej..
|
Czepianie się Sobola, że jest idiotą i marnym trenerem, to jak czepianie się gówna, że śmierdzi.
Tutaj trzeba winić Królewskiego, że postawił na to trenerskie ZERO. |
Myślałem, że z Brzęczkiem sięgnęliśmy dna , niestety z Sobolewskim zagrzebaliśmy się w mule na dnie. i nie zmeinię zdania nawet jak awansujemy
|
Cytat:
Następna oprawa proponuje „Won” |
co zrobił pseudo trener w przerwie? wpuścił obrońcę za obrońcę. i to nie zdjął najsłabszego Juncę. gramy dalej 3-5-2
|
Trener Sobolewski największym parodystą w historii Wisły. To co zrobił w meczu z Zagłębiem i dziś przejdzie do historii. Od dziś jedyny Jego kontakt z Wisłą to spacer nad brzegiem rzeki.
|
I teraz powiem tak: mówiło to wiele osób na tym forum ze Sobolewskim nie awansujemy to Klub czekał c..j wie na coâŚ.
Hańba i wstyd!! |
4:1 u siebie z puszcza.....
SOBOL WYPIERDALAJ |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ciężko jest być kibicem Wisły⌠|
Sobol Sobolem ale czy jest chociaż jeden piłkarz za którym będziecie tęsknić jak odejdzie? Ja za żadnym...
|
Napisałbym coś ale większość rozumnych ludzi rozumie co tu się wydarzyło, a do dekli takich jak Karherop, FraMat czy luczyk nic i tak nie dotrze.
|
Nie ma o czym gadać. Gra i wynik mówią wszystko. Awans przegrany w pierwszym barażu z Zagłębiem o nic nie grającym, u siebie i w drugim barażu też u siebie z Puszczą. Psycha jak widać nie dojechała na praktycznie żadnej ważny mecz w tym sezonie
|
Z dekli zapomniałem o Jaroo1 :D
@thechris - będzie mi brakowalo Fernandeza, Igbekeme, pewnie Junci i Muli. Tych co umieli grać piłkę. Nie da się awansować bez trenera. |
Luczyk możesz podać xg z dzisiaj?
|
thechris,
Jak podstawowymi piłkarzami będą Żyro o Młyński to szybko zatęsknisz za paroma zawodnikami. |
Cytat:
|
Ja rozumiem, że niektórzy muszą gdzieś wyładować frustrację.
Rozumiem że to pomoże dalszej przyszłości Wisły. Za dużo negatywnych emocji żeby coś sensownego napisać |
A mnie żadengo. A najmniej Lusia, który drugi raz z rzedu zawiódł w końcówce sezonu. Rok temu nie pomógł w utrzymaniu (debilne zachowanie i zawieszenie) i w tym roku nie pomógł awansować (fatalna gra w kluczowych meczach).
|
Cytat:
|
Poziom piłkarski Wisły Kraków to była 3 ,4 liga...i to przez cały sezon....dlatego od przeciętnej druzyny dotalismy zasłużenie 4:1...wszystko sie zgadza
|
wypierdalaj
|
Cytat:
Tu potrzeba stopera, środkowego pomocnika i napastnika na rozpoczęcie sezonu |
Cytat:
Ty też jutro masz szansę być mądrzejszy |
Cytat:
|
Jakim imbecylem trzeba być by dawać na ławkę Mulę i Jamesa? dopiero ich wejście spowodowało powiew gry w drugiej połowie. Sobol naprawdę uważał, że Szotem strzeli bramkę i później na pewniaka wprowadzi swoich asów? To nawet Barcelona tak nie robi gdy gra z Elche...
Co z tego, że zrobił baraże, jak przerżnął najważniejsze mecze i jako trener skompromitował się, udowadniając, że ułożony przeciwnik to nie jest jego rozmiar kapelusza. Jak można było ściągać Rodado przy stanie 1-1 z Zagłębiem? Jak można zaczynać mecz o ese z Jamesem i Mulą na ławce? pytam się kur.. jak... |
Zle emocje? Złe emocje to mogę mieć jak się z zoną kłucę, dzisiaj moj Ukochany Klub został upokorzony, bo nagle trenerowi się zachciało eksperymentów. Ja jestem nieprzeciętnie Wk****ony
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl