![]() |
Cytat:
Wygląda to trochę inaczej. Czy gorzej ? Ciężko ocenić jak na ten moment. Na Bełchatowie z reguły meczów nie oglądało się dobrze. |
To teraz gra Rudnev, a nie Rudnevs? Pozmieniało się coś?
EDIT: Dziękuję Filemon za wyjaśnienie! :-) Tu ruski patryjot. |
Cytat:
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...l?ticaid=1cbfb 4:0, Rudnev(s) |
Cytat:
|
Sprawa lidera po pierwszej kolejce chyba juz w pierwszym meczu zostala wyjasniona
|
Lol hattrick a sędzia ślepy lub drukarz. Można się pokusić nawet o stwierdzenie, że pierwszą bramką sędziowie wypaczyli wynik meczu (nikt nie wie co by się stało, gdyby nie zahamowała ŁKSu)
|
5:0, znów Rudnevs, znów było widać błąd sędziego.
"Ku*wa, ręka była, nie widziałeś?" 1:0 - spalony 2:0 - samobój 3:0 - piękny strzał 4:0 - asysta obrońcy 5:0 - błąd sędziego ładnie, ładnie :D |
wydaje mi sie jednak że za realizacje odpowiada wciąż multiproduction. Ale ilość nie idzie w jakość. Brakuje kamer za bramki ustawionych na ziemiii, kamer w narożnikach siatek, super slow motion i w ogole wydaje mi sie ze wraz z iloscia ttransmisji pojdzie na minus ich jakość.
EDIT: 0:5... Matko Boska... |
Cytat:
A jak będzie zobaczymy na koniec sezonu. Ja nie jestem jednak takim optymistą. |
Hahahaha kolejna fartowna bramka :rotfl:
Cytat:
|
^^ przypomniałem sobie coś. Powtórki spalonych, teraz nie ma linii, jest dramat jak w TVP.
Ale to jest pierwszy mecz, na pewno to się powinno poprawić. Amica 5:o! Łooo na czapi idą jak nic. |
Ale manto na poczatek... :)
|
Lech dostał za friko 4 bramki - 2 po błędach obrony, 2 po błędach sędziego (spalony i na 5:0 nie przeszła całym obwodem). Oj coś słabo sędzia dzisiaj prowadzi grę :)
|
ale lanie...
|
Cytat:
Fakt trzeba napisać chyba petycje z prośbą o przywrócenie tych czarnych zegarów kwadratowych... TO był klimat po .... to zmieniali... .......ona komercha! |
1 gol - spalony (?)
2 gol - samobój 3 gol - "stadiony świata" 4 gol - podanie obrońcy do Rudnevsa 5 gol - piłka nawet nie wpadła do siatki |
Cytat:
|
Chryste...dawno nie widziałem tak katastrofalnego meczu w wykonaniu jakiegokolwiek ekstraklasowego teamu...:lol:
|
Co się dziwicie, w końcu oni idą na czampiona! :D
|
Za chwile wybuch napinki na 90 minut i na onecie ;)
|
ten mecz w ogóle strasznie przypomina mi nasze ostatnie spotkanie na ŁKSie, kiedy to wygralismy 4:0. Wtedy też nie graliśmy nic, a pare bramek wpadło, analogicznie jak dziś lodówie
|
Cytat:
|
Niektórzy przez pryzmat osobistych antypatii będą twierdzić w ogóle, że Lech to kandydad do spadku:)
|
Według mnie cięzko traktować Leha jako faworyta, jeżeli prawie w ogóle sie nie wzmocnił (Tonev), a wręcz osłabił (Bosacki, Gancarczyk). Po poprzednim sezonie tej druzynie niezbednych bylo kilku klasowych zawodnikow, grajac tym samym skladem co sezon temu wróżę im gorszy rezultat niż przed rokiem.
|
na podstawie jednego meczu z pierwszej kolejki oceniacie szanse na cokolwiek? Ludzie prosta sprawa! Amika Legia Śląsk Polonia i może jakaś niespodzianka będą głównymi rywalami, nie ważne co zagrali w pierwszej kolejce. Amika gra jak wyrachowana doswiadczona drużyna z klasą. Pykła leszczy bez wiekszego wkładu sił. Nie wiem jak można na podstawie tego ocenić szanse, ale wiem, ze w Polsce jest 40 mln ekspertów piłkarskich... wiec troszkę patrze z dystansem :)
|
LKS, to glowny faworyt do spadku...patrzac przez pryzmat finansow, kadry, a przede wszystkim gry formacji obronnej. Nie wspominam juz o terminarzu, gdzie po 5 kolejkach moga miec 0 pkt ;).
1 gol Lecha - minimalny spalony, ale ja jestem za tym, zeby puszczac takie stykowe sytuacje(zreszta takie sa zalecenia FIFA i UEFA). 2 gol - spalony, a piaty to gol ktorego nie bylo(bo pilka nie przekroczyla calym obwodem linii). Ogolnie, to zespol o klase lepszy od LKS'u. |
Cytat:
|
Brawo dla kibiców ŁKSu... ładne zachowanie i doping do końca mimo porazki 5:0.
|
Cytat:
|
Boże co to za transmisja?
Chciałem zobaczyć kto strzelił bramki, a tu szare pole :/ |
ŁKS w tym meczu zagrał totalna manianę tak po turecku z meczu z Legii 20' szaleństwa a potem lipa zupełna .
Jedno Amice trzeba zostawić maja skutecznośc taki Pepe Ćwieląg w ataku i mogło być 0:0 :D |
Sygnał teraz produkuje Ekstraklasa a dokładniej firma Live Park w której udziały ma pan Rusko. Canal+ z realizacja nie ma nic wspólnego, dostają gotowy produkt.
A co do meczu to są dwa rozwiązania albo do lecha wróciło szczęście bo meczu wybitnego nie zagrali albo Łks będzie chłopcem do bicia i dostarczania punktów. |
Cytat:
A ten Tonev to widać ma dużą technikę i o ile będą grać ze Stiliciem w 1 składzie to może to być mieszanka wybuchowa... a poza tym na ławce siedzi jeszcze Kiełb (no wlasnie - czemu na ławce?) - który jest wg mnie jednym z najbardziej utalentowanych piłkarzy... jego minusem jest to ze szybko sie meczy i nie jest demonem szybkosci... ale nad tym moze popracowac. LOL - skad Rudnevs umie tak dobrze gadać po polsku? |
Cytat:
|
http://www.lkslodz.pl/pilka,fan-zone,lks-e-scouting jak ktoś chce pomóc ŁKS - owi ;)
|
Cytat:
|
Narazie to Wisła ma MP więc nie wiem po co już myślicie o tym co będzie za rok. Skupcie swoją uwagę lepiej na walce o LM bo co jak co ale gra w LM jest ważniejsza niż MP.
|
Tonev to ciekawy pilkarz, ktory w jakims stopniu moze byc objawieniem sezonu. No ale wtedy mozna sciagnac do Wisly Tom-a i bedzie sprawa załatwionja :rotfl: Wracajac do 1 kolejki ciekawe co teraz wielka Polonia pokaze - oby Lechia pokazala sie z lepszej strony od czarnych koszul. Troche odchodzac od tematu dobrze, ze u Nas nie ma takich ewenementow jak ten:
http://ofsajd.onet.pl/newsy/szalony-...8,artykul.html |
Cytat:
Dla mnie to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy w ekstraklasie... |
Cytat:
Pozatym on tu jest już rok. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl