![]() |
Cytat:
|
Czy jest tu jakiś ortopeda? Jak tak to proszę o kontakt na priv.
|
Czy do karnetow beda wymagane Karty Kibica?
|
Jak nacisnę RAZ lewym przyciskiem myszy to mi wchodzi np. do folderu tak jakbym nacisnął 2 razy! co jest grane i jak to zmienić!
|
fifi1906
Panel sterowania -> Opcje folderów -> Zakładka ogólne -> W ostatniej ramce zaznacz "Dwukrotne kliknięcie..." Pytanie: Czy ktoś się orientuje po ile stoją kwiatki na giełdzie kwiatowej? Chodzi mi o róże i tulipany :D |
Cytat:
|
Wie ktoś jak zrobić w Operze 10.50 żeby pasek adresu nie był przezroczysty?Chodzi o to jak wybieram jakiś adres to jest przezroczyste troszkę mnie to denerwuje.
|
Ja mam pytanie dot. tej najnowszej sutawy antynikotynowej.
Nie można palić na przystankach czy na plażach. A np na chodniku, czy Rynku Głównym gdzie w pobliżu nie ma przystanku ? |
Pytanko komputerowe:
Mianowicie podczas oczyszczania dysku programem Odkurzacz, wynajduje mi pliki/ foldery z Photoshopa, za każdym razem prawie, fakt miałem kiedyś zainstalowany ten program, ale ko już dawno usunąłem i teraz mam pytanie czym to dokładniej usunąć (te pozostałe pliki z tego programu) powiem tyle, że ściągnąłem Remo Unistaller i ten program nie wynajduje tych plików. Już nie wiem czym się tego pozbyć jakieś pomysły?? Aha i jeszcze jedno szukam na nokię 5130 wiślackich motywów jak ktoś ma może wrzucić. |
Najlepsze strony z klubowymi nutami do sciagniecia?
|
Cytat:
|
Cytat:
NIGDY nie mialem przez to problemow, a bywalem na samym rynku bardzo czesto w roznych godzinach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co to za telefon na tym zdjęciu bo mi się spodobał ?
http://img138.imageshack.us/img138/2230/wrongsoft.jpg |
witam ,potrzebuje pomocy tz. mam pc z internetem w UPC,przeciąglem do pokoju dziecka kabelek ,kupiłem router NETGEAR i uzywanego takiego zwykłego laptopa dziecku do pokoju ,potrzebuje to teraz rozdzielić ,może ktoś mógłby mi dac wskazówki krok po kroku ,(popodłączać to wiem jak trzeba, wejścia są opisane) tylko chodzi mi o poustawianie wszystkiego w pc i laptopie zeby to w miare śmigało ,ewentualnie moze ktoś jest z okolic CZYZYN bo tam teraz pomieszkuje i za jakąś rozsądna cene by mi to podłaczył!
|
wiecie jak wgrac gry i aplikacje do noki przez kabel??
|
Cytat:
Cytat:
Jak zalogujesz sie na ruter, to dodajesz mac adresy komputerow i powinno smigac. Moge sie mylic, ale z tego co pamietam, sam tak robilem i działało. |
Mozna reklamować swój własny sklep internetowy w allegro za pomoca Gogle Adwords?
|
http://www.ultrasonline.com/ref/KubaABG/
Wesprzecie Wiślakaa ?? hehe |
Mam Samsunga Avile i przydała by mi się na kilka dni nawigacja w telefonie ale nie wiem jak mogę to zrobić, ile to kosztuje i czy w ogóle jest to możliwe. Pomoże ktoś?
|
Do Szyman 423 : W jaki sposób mogę Cie w tej grze wesprzeć ??:)
|
Zacząłem korzystać z Jdownloadera. Wykupiłem w serwisie rapideo.pl kilka GB transferu, tylko nie wiem jak to teraz połączyć w JDownloaderze. Bo chce sobie wrzucić 40 partów na noc, tylko żeby mi ściagało z tego premium. Szukałem w internecie ale nic nie mogłem znaleźć, a pisze że taka opcja jest.
|
Cytat:
|
Zapytam z ciekawości czy Górnik Zabrze i GKS Katowice mają zgodę? google nic mi nie mówi
dzieki ale i tak mnie to nie obchodzi z ciekawości chciałem wiedzieć :P |
No, w końcu "połączyła ich chuligańska krew" :-)
|
Ja mam pytanie odnośnie lektury Pana Tadeusza: jakie były przedmioty i do kogo one nalezały np. scyzoryk - gerwazy ?
|
ja mam pytanie odnoście Teatru Słowackiego...
jak dotąd chodziłem tylko do Bagateli, gdzie można było się ubierać raczej "luźniej"...teraz wybieram się na "Bliżej" do Słowackiego i nie wiem za bardzo jak mam się ubrać...garnitur jest konieczny? |
Dla mnie elegancki strój jest konieczny w kazdym teatrze ... w Bagateli też. Jak widzę ludzi w sweterkach, dzinsach i adidasach to mi sie nóż w kieszeni otwiera :|
Reasumując - tak do Teatru wypada ubrać się "lepiej". |
Jezeli ktoś zna sie na monetach (chodzi mi o cele kolekcjonerskie) umie stwierdzić ile dana moneta jest warta, to poprosiłbym priva :)
|
Cytat:
Takie coś wyskoczyło mi po 5 sekundach... Portrety: ks I od wersu 56... Scyzoryk (rapier): ks II od wersu 345 ... Tabakiera: ks.IV od wersu 388 ... Serwis: ks XII od wersu 35 ... Księga "kuchaż Doskonały": ks. XI od wersu 117... Róg Wojskiego: ks IV od wesru 660 ... |
Cytat:
ps: z tym krawatem nie zwracam się oczywiście bezpośrednio do Ciebie, Żmijka :)taki przykład tylko :) |
Byłem kilkukrotnie w Słowackim i za każdym razem w garniturze. Tobie to samo proponuję.
|
Cytat:
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam! |
Ja chodząc do Słowackiego też zawsze widziałam dużo ludzi pod krawatem, jednocześnie jednak uważam, że jak ktoś ma wyraźną awersję do tej "instytucji" i ubierze tylko garniak, bez krawata to źle wyglądać nie będzie :) Tylko oczywiście z zapiętą koszulą ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1. Gdzie znajde plan stadionu Hutnika, mianowicie rozmieszczenie sektorów? Na oficjalnej jeszcze Sosnowiec....
Edit: Dziekuję, ciekawe jak tego nie zauwazyłem... 2. Hmm... Gdzie znajde historie meczów Wisły, np. Wisła w 1998 czy 99 grała w PP z Polonia i wygrała 2-1 po bramkach Ola i Żurawia i gdzie znajdę kiedy dokładnie był ten mecz? |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl