![]() |
Cytat:
|
Jak tam, kupiliście już bilet na mecz? :-)
|
Cytat:
NA CO WY KU.WA CZEKACIE? NA TO CZY TEN KLUB W KOŃCU ZBANKRUTUJE? |
Można już nabywać bilety na mecz ze Śląskiem Wrocław (8 listopada, 20:30)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/ |
Czemu im dali tylko 1 tysiąc biletów? Można bym dać jeszcze sektor B
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ibicow_slaska/ |
Może dlatego:
"Przed sobotnim meczem klub z Wrocławia zwrócił się do Wisły Kraków z prośbą o możliwość zakupu 1000 biletów" |
może teraz by ktoś liczył jak idą bilety? Chociaż na C?
Co jest z Wami? Sobota, 20:30, ma być ponad 10 stopni, a tutaj na C połowa biletów która poszła jest dla Śląska? Zmobilizujmy się, bo zostało ponad 2500 biletow na młyn, a termin, przeciwnik i pogoda idealne. Dodatkowo jest taka rzecz, że gdyby np. na 4 dni do meczu zostalo 1000 biletów to ludzie by się rzucili, bo by wiedzieli że może dla nich braknąć. A tak to wszyscy wiedzą ze i tak kupią, co powoduje że pewnie co 10 osoba rezygnuje bo jej coś wypada albo ma coś ważniejszego do roboty. A jakby miala bilet to prawdopodobnie by przyszła, więc prawda jest taka że im szybciej kupimy bilet tym jeszcze więcej ludzi może przyjść! |
Cytat:
|
A obowiązuje jeszcze te promocja, że na pierwsze wejście na kartę bilet za 5zł? I czy jest nadzieja, że bilety będę jeszcze w dniu meczu? Kumpel chce przyjechać z dość daleka, a na meczu jeszcze nigdy nie był.
|
Szukać, czytać...
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ze_slaskiem/ Co do tego czy zdąży to na 99% tak, nie wiem co by musiało się zdarzyć, żeby do soboty wykupiono ok. 28 tys. wejściówek, zwłaszcza, że jeszcze klub nie podawał żadnego progu sprzedażowego (a jak szybko schodzą to podaje, że np. tam 15 tys. biletów jest już wykupionych). Pewnie nas nawet 20 tys. nie będzie, ale chciałbym się mylić! |
Ja miałem jechac, pieprzona NC+ jak TVP zrezygnowało z pokazywania tego meczu wjebała mecz z 15:30 na 20:30 i juz nie jade. Takich osob jak ja na pewno jest wiecej. Przy takim postepowaniu nigdy na R22 nie bedzie dobrej frekwencji.
|
Na razie poszło 10 000 bez Vip
Godziny meczów naprawdę są zajebiste... może o 23 niech zrobią... |
Choćby pół godziny wcześniej, bo po prostu dla kogoś bez auta powrót z takiego meczu pociągiem to dramat. Najpóźniejsze pociągi to ok. 22:30-23:00, a do niektórych miejsc nawet wcześniej...
|
W piątek nie pauje bo o 18 praca, o 20:30 nei ma jak wrócić. W sobote o 13 czy 15:30 źle bo trzeba posrzpątać, niektórzy pracują zresztą jak to robić w południe mecze? O 18 trzeba do babci pojechać, o 20:30 nie ma jak wrócić. W niedziele źle, bo to dzień na spędzenie czasu z rodziną, a w poniedziałek trzeba myśleć nad pracą.
Wiem, że są sprawy których sie nei da przeskoczyć, ale jak tutaj sie czyta to zawsze komuś coś nie pasuje i niektórzy to chyba szukają wymówke żeby nie iść na mecz. |
Legia byłaby o 3:30 bądź o świcie to rozstawiane byłyby namioty na Błoniach jak na przyjazd papieża.
|
Z moich BARDZO szacunkowych wyliczeń wynika, że do tej pory sprzedano jakieś 11 500 biletów, razem ze Śląskiem + przeniesionymi z G na E.
Odliczone od sprzedaży są 1/3 sektora E, całe B i G, jakieś 40% F oraz 60% H. ;) Przekroczenie progu 15 tysięcy trzeba będzie uznać za sukces. |
a na C zostało 2500...
|
- Na koniec - mój osobisty apel do kibiców Wisły, żeby w tej trudnej sytuacji w jakiej klub się znalazł i mając w pamięci te dobre chwile i lata - nie odwracali się od Wisły, a wręcz przeciwnie, aby masowym udziałem w meczach, które nas czekają, potwierdzili swoje przywiązanie i tożsamość z klubem - powiedział prezes.
Nie wiem na co niektórzy czekają z zakupem biletu na mecz ze Śląskiem ... Wiadomo, Szpilka walczy z Adamkiem, ale to pewnie koło północy także spokojnie zdążycie a poza tym są rzeczy ważne i ważniejsze a w tym przypadku WISŁA ! :-) |
Końcówka biletów na E 15, E 14 E 22, D 12, D 21
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale bilet kupić możecie ;) |
dokładnie, każdy dla kogo problemem byłoby pojawienie się na meczu z tytułu problemów z powrotem do domu po nim, niech jak faktycznie nie może, nie idzie, ale niech kupi bilet !
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
niekoniecznie - od jakiegoś czasu klub podaje faktycznie ile osób jest na meczu i ile zostało sprzedanych biletów. Jak frekwencja faktyczna będzie strzelam - 15 tys, a podadzą że bilety kupiło 16 tys. to będzie dla nas znak, że te ok. 1000 osób jakoś klub wsparły, nie będąc na meczu. Niech będzie to nawet i 500 os. 500 x 30 = 15 tys. więcej w klubowej kasie. Wyznaczajmy sobie małe cele, krótkoterminowe, ale realne do spełnienia. |
Mialem nie jechac na mecz bo fundusze nie pozwalaja ale jak widze ze Wisla jest jeszcze w gorszej sytuacji to nie mam wyjscia bede jutro na meczu nawet jakbym mial wydac ostatnia zlotowke. Jestem z Lubelszczyzny ale Wisla jest w moim sercu od kiedy pamietam. Kupywac bilety i widzimy sie wszyscy na R22!
|
Klub podaje ilość sprzedanych biletów na mecz i frekwencje. Chyba kolego dawno na meczu cię nie było ;)
|
Cytat:
|
Ale co się przejmujesz narzekaniem? Nie było mnie, ale bilet kupiłem. Wsparłem swój klub finansowo. W razie czego możesz poprosić danego marudę by ten wstawił skana z biletu lub print screena.
Może zaistnieć sytuacja, gdzie okaże się, że dany użytkownik nie ma drukarki, nie umie się nią posługiwać, nie wie jak print screena zrobić itd. itd. Deja vu? |
pozwole sobie jeszcze tutaj umieścić
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl