Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

pepe72 29.12.2018 17:09

https://pbs.twimg.com/media/DvmJggpWwAIoHDc.jpg:small

Jak nie widać to tu jest link: https://twitter.com/maciej_kruk/stat...44806142296065

Brozinho_23 29.12.2018 17:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michal_R22 (Post 1525442)
2 dziennikarzy zaćwierkało, że Wisła dostała kasę.

Jeden z nich to Wołosik, a drugi to kto?

simo23 29.12.2018 17:10

Sinusoida w górę ������

filipski 29.12.2018 17:11

Czyli - zgodnie z prognozą Szanownego Redaktora Stanowskiego - spełnia się najgorszy scenariusz!

pchelas 29.12.2018 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Brozinho_23 (Post 1525472)
Jeden z nich to Wołosik, a drugi to kto?

Tomasz Ćwiąkała.

VanBasten 29.12.2018 17:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1525462)
@filipski
Jesli tak jak ciągle powtarzasz ten TS taki jest zły to skąd wzięli się ci udziałowcy? Jeśli zły TS ich nie zalatwil to kto?
Może TS utrudnia sprawę bo nie jest pewny za te persony? A może to tożsama historia z stecherttem?
Jakoś zeszły rok nikt nie czepiał się TSu dopiero zaczęło się jak miasto robiło szopki że stadionem i naciskało na hajs. Potem wyszło opóźnione (ciekawe z jakiego powodu) śledztwo jadczaka. Majcher też pierwszy powiedział o inwestorach z Kambodży - skąd wiedział?
Nie bronię TSu, wiele spraw poszło nie tak ale nie wmawiaj tutaj że to ludzie od początku oderwani od Wisły i patrzacy tylko na swój czubek nosa i wnętrze portfela.

Błagam nie kompromituj się już bardziej ! Pomijając szopkę jakiej teraz jesteśmy świadkami o działalności TS mówią fakty . I mimo , że nie cierpię Majchra to prawda jest taka , że nie miasto zaczęło robić szopki ze stadionem ale zwyczajnie straciło cierpliwość . 5 mln długu....co mieli czekać aż wzrośnie do 15 ? Przy okazji widząc co się dzieje w klubie ? Dług jaki został po TF został potrojony . W zeszłym roku mało kto miał tego świadomość i dlatego teraz o tym rozwmawiamy .

Jaroo1 29.12.2018 17:12

Cytat:

Jak dla mnie post filipskiego mocno daje do myślenia .Jak się odrzuci uprzedzenia i zakodowane wcześniej w głowie teorię to ten post bardzo wiele wyjaśnia ale trzeba umieć czytać między wierszami . Jak spróbuje się kierować logika a nie emocjami to ten post ma bardzo dużo sensu i wyjaśnia pewne mechanizmy których my zwykli kibice nie widzimy i mamy zwyczaj upraszczania najlepiej w kierunku który popiera nasza tezę . Powiem szczerze , ze robi się ciekawie i mam nadzieję , że w końcu to wszystko pierd.....Ale w tym dobrym tego słowa znaczeniu , czyli wiele rzeczy ujrzy światło dzienne i będziemy wszyscy mądrzejsi . Czekam na oświadczenie Szweda .
A dla mnie ma tyle samo sensu co .......enie od miesiąca o księciu, który przyjedzie na białym koniu i uratuje Wisłę...
Ok, to że się źle dzieje z Wisłą to każdy wie. Zaczęło się od Valcksów i Maaskantów, od meczu z APOELem. Nie udało się i popadliśmy w długi. Później czarne owce w postaci Bednarza mówiły co pół roku, ze juz wychodzimy z długów a jak się okazało, ze gorzej być nie może to trafił się Meresiński. No i ejszcze się okazało, ze można wpaść z deszczu pod rynnę i trafił się TS-WSH i to jebane babsko Sarapata. Kto by wtedy pomyslał, że to zakończy się tragedią dla nas wszystkich? Ludzie z pod znaku Białej Gwiazdy okazali się typami z pod najciemniejszej gwiazdy i oto prosze, długi znowu jak za Bednarza malały co pół roku, co pół roku wychodziliśmy na ostatnią prostą aż stało się i nagle w listopadzie się okazuje, że piłkarze nie mają płacone od lipca. Nagle się okazało, ze długu jest 12-30-40 czy tam 80 mln. W sumie czy to ważne? Ważne, ze Sarapata i WSH się dorobili na Wiśle.
Także do tego momentu chyba się każdy człowiek z IQ powyżej 13 pkt ze mną zgadza...

Natomiast dlaczego wy dalej wierzycie, ze sa jacyś mityczni rycerze w postaci Vanna Li czy Hartlinga, którzy na przekór całemu światu chca pomóc Wisle? I co jest waszym argumentem? Że pan Vanna znał Pana Karoła Wojtyłę, który był z Krakowa albo, że Pan Pietrowski znał Pana Matusiaka czy Bońka?
Jest to tak nielogiczne i głupie, że aż wstyd w to wierzyć. Po prostu za dużo jest tego wiecznego życia nadzieją, najpierw do 1 grudnia, później do 2 grudnia i tak dzień po dniu. Nie widzicie, że znowu ktoś z dnia na dzień chce powiedzieć, ze wszystko się wyjasni "jutro"? I to właśnie w tej układance nie pasuje. Rozumiem gry pozakulisowe, jesteśmy pionkami i o niczym nie wiemy, to jest jasne, wiadomo, że wszystko się toczy za kurtyną ale to się toczy do np 15 czy 28 grudnia i wtedy powazni ludzie dają karty na stół i wypływa oficjalne info co dalej a nie robią cyrk na kolejny dzięń i kolejny i kolejny. Nie dajcie isę już robić w bambuko bo szkoda zdrowia i nerwów. Mniej więcej chronologicznie przedstawie wam w pkt co jest nie tak:
1. Pojawia się inwestor, który chce przejąć Wisłę. Spoko. Wszystko ok tylko dlaczego jest to Pan Vanna, który chce przejąć Wisłę bo znał Pana Karola z Krakowa, który był papieżem. Wow, to jest nawet romantyczne
2. Pojawia się Pan Pietrowski, który zna wszystkich ale nikt nie zna jego. Śmiszne
3. Pojawiają się Panowie Vanna i Hartling, o których naturalnie każdy kto interesuje się Wisłą chce coś się dowiedzieć. Okazuje się, że jedyne informacje na temat tych Panów, które można znaleźć są takie, ze gościu z Kambodży raczej nie jest z Kambodży i nie płynie w nim blekitna krew, że firmy, które mają to jakieś firmy krzaki, z fikcyjnymi adresami, że ludzie, których stać wpłacić 12 mln zł od reki i za chwilę zasilić Wisłę kolejną 100-setką milionów złotych sa na tyle anonimowi, że nigdzie nie można zlokalizować ich bogactwa. No to chyba coś tu już nie gra...
4. Jest termin wpłaty kasy do 28.12.
5. Okazuje się, że kasa albo potwierdzenie będzie. Wszystko jest cacy, mówi to Pietrowski chyba nawet z informacji Pana Vanny to wynika
6. Nagle Pan Vanna leci do Nowego Jorku i jest nieuchwytny. Dzisiaj dalej jest nieuchwytny
7. Kasy jak nie było tak nie ma
8. Dzisiaj już Pan Hartling będzie wydawał oświadczenie i kurde o dziwo sytuacja zmieniła się jak w kalejdoskopie. Już kasa była wysyłana, wszystko potwierdzone w dniu 28 grudnia, ze wyjdzie ta kasa z banku a nagle się obudzili Panowie i będa ujawniać co jest nie tak w TS czy w S.A czy powiedza o klauzulach, których nie spełniła S.A a miały być warunkiem do przelewu. Ja rozumiem, że święta, ze wszystko, każdy chce posiedzieć z rodziną, pewnie nawet w Kambodży ale ....a to rozumiem, że S.A miała spełnic pewne klauzule do np 28.12 do godziny 11:59 i Pan Vanna na to czekał aż dostanie info smsem i o 12:00 był umówiony z bankowcem z Luksemburga (bo on też dłużej nie mógł czekac bo jest okres poświąteczny i on wczoraj robił tylko do 13:00- ten bankowiec, bo na 14:00 miał już być w Auchanie w Lichtenstein żeby kupić fajerwerki na sylwestra). Do chuja, ludzie, miał być przelew, nawet jak były klauzule to to na serio było dograne tak, że klauzula ma być spełniona do 28 i przelew też 28 i może co jeszcze? To sa dorośli ludzie i takie cyrki robią? A jak się mylę to po co jakiś Pietrowski czy Vanna .......ą, ze przelew wyjdzie 28.12 i będzie cacy, ze będzie potwierdzenie przelewu. To wtedy nie było klauzuli czy zostały one spełnione? To tacy powazni inwestorzy najpierw mówią B a za chwilę mówią, ze było jeszcze A?
9. Minał termin i są podawane kolejne obietnice, zapewnienia i terminy. Ile jeszcze czasu będziecie w to wierzyć?

I tak na logikę. Komu niby zależy na Wiśle? Jakiemuś no name Pietrowskiemu, jakiemuś Szwedowi i KAMBODŻAŃCZYKOWI z krwi i kości? W imię czego? Niesienia posługi Wiśle? Rozumiem gdyby to byli jacyś wolontariusze, dobroczyńcy, którzy chcą oddać krew albo wyprowadzić psa w schronisku ale nie ....a biznesmani, którzy chca niby zarobić ale mówią, że moga wpompowac w tego trupa 12 mln zł zaraz dopompują kolejne 100 mln i wszystko po to aby zarobić. Tylko pytanie, co zarobić? Co można zarobić w piłce nożnej, na klubie, w Polsce? Jak w to się tylko kase wkłada a nie wyjmuje bo niestety świat się rozwija, idzie do przodu, wszystko jest droższe, kontakty, transfery, wszystko jest większe, wyższe, wszystko kosztuje, trzeba opłacać, nawet wyjmując 50 mln z transferów w sezonie bo się trafiły dobre grajki to trzeba to inwestować, i to mądrze bo jak źłe zainwestujesz to tylko utopisz te 50 mln, a jak nie zainwestujesz i na lewo wyniesiesz to już CI się fartownie kolejna zlota generacja kopaczy, których sprzedaz za 50 mln zł nie trafi. i to spotkało własnie Wislę, w która Cupiał włożył kasy 20 lat temu, później coś wyjmował albo źle inwestował, nie rozwinął ani akademii ani normalnie ten stadion też nie został zbudowany i zagospodarowany, ceny wszystkiego poszły w górę, pensji, kopaczy, skończyło się kupowanie najlepszych Polaków za grosze i mamy to co mamy.
Ale oczywiście Panowie z Kambodży i Szwecji to są takie mózgi, że kupią klub z problemami, jeszcze wiedzą, ze TS i zarząd S.A. jest taki zjebany ale specjalnie się tu pchają, pospłacają te długi, dadza Wislę kase na rozwój, uporają się z tymi diabłami z TSu i S.A. i jeszcze na tym wszystkim zarobią. Tak, ci sami ludzie, którzy są gołodupcami i nie ma nigdzie info aby srali kasą a srać musza skoro oferują w ciągu roku 130 mln zlotych na Wisłę.
Z kim lub z czym wy się na łby zamieniliście jeśli w to wierzycie? Były swięta, można nadal okłamywać dzieci, ze Mikołaj istnieje ale ....a nie okłamujmy się, ze istnieje ta ułuda, która opisałem wyżej.
I ok, może to się zacznie spełniać, może oni potrafią jakiś wałek zrobić bo nie mówię, że nie, już nie takie rzeczy człowiek widział. Ale jeśli oni przejmą jakoś Wisłę to to będzie kolejne trafienie z deszczu pod rynnę po Meresińskim i WSH i Sarapacie. W cuda już nie wierzę a tutaj by był potrzebny cud, żeby nagle ktoś zechciał uratować Wisłę z tego szamba, zupełnie bezinteresownie albo na zasadzie "ja wam dam 300 mln zł, ustabilizuję klub i jeszcze sobie zarobię na tym kolejne 300 mln". Bo się nie da żeby tak było, bo nikt na klubie nie zrobi.

JacekFan 29.12.2018 17:13

Uratowanie :) o słodka Panienko dziękujemy... przynajmniej do następnego twita na ten temat ;)

pozowski 29.12.2018 17:14

Jak faktycznie jest ten przelew na koncie to czas zmienić temat na TS byłym właścicielem Wisły i założyć nowy Ly Vanna - Harting właścicielami Wisły.
Czuje że nowy też nudny nie będzie i także dobije do 500 stron.

brylant17 29.12.2018 17:15

Czekam na oficjalne info,ale płacz parchów Jadczaka i Stanowskiego bezcenny

Ogryzek 29.12.2018 17:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pozowski (Post 1525479)
Jak faktycznie jest ten przelew na koncie to czas zmienić temat na TS byłym właścicielem Wisły i założyć nowy Ly Vanna - Harting właścicielami Wisły.
Czuje że nowy też nudny nie będzie i także dobije do 500 stron.

Jeszcze nie, jak bedzie dopiero wpis w KRS z nowymi włascicielami. Nie wiadomo co jeszcze może sie zdarzyć.

zozo 29.12.2018 17:16

Marek Balawajder dyrektor indornacji RMF FM potwierdza że kasa jest na kontach miasta i piłkarzy. Za RMF FM.

sedonh 29.12.2018 17:16

A może poczekajcie na oficjalke zanim się pospuszczacie?

Bene Nati 29.12.2018 17:18

A ja się pytam jak można od lata narobic tyle długów? Narobic w takim sensie, żeby obejść wszystko prawnie?

Może mi to ktos wytłumaczyć?

I łudze się, że SKWK jakos oficjalnie ustosunkuje się do rządów ludzi w SA.

Jak juz będzie po burzy... ale to takie nawine myślenie.

Podobno przelew poszedł?

Rollercoaster!

Rience 29.12.2018 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zozo (Post 1525482)
Marek Balawajder dyrektor indornacji RMF FM potwierdza że kasa jest na kontach miasta i piłkarzy. Za RMF FM.

Źródło? Bo na razie piszą że dopiero na koncie S.A., gdzie masz o tym że na kontach piłkarzy i miasta?

kacpaw91 29.12.2018 17:24

Zwróciliście uwagę na treść tego oświadczenia Hartingsa? Pietrowski też jest akcjonariuszem? :shock:

VanBasten 29.12.2018 17:24

Jaroo1 na Twój długi post wcześniej odpowiedział filipinski .Mam wrażenie jakbyś nie czytał tego tekstu albo czytał bez zrozumienia bo to o co pytasz już tam wyjaśnił . Nikt nie wierzył w zbawiciela na białym koniu i autor tamtego postu jasno to opisał a Ty teraz używasz tego jako zarzuty ....

pepe72 29.12.2018 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1525477)
A ...
Natomiast dlaczego wy dalej wierzycie, ze sa jacyś mityczni rycerze w postaci Vanna Li czy Hartlinga, którzy na przekór całemu światu chca pomóc Wisle? I co jest waszym argumentem? ....

właśnie przelali 12M więc wierzymy :)

Martineq 29.12.2018 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1525486)
Zwróciliście uwagę na treść tego oświadczenia Hartingsa? Pietrowski też jest akcjonariuszem? :shock:

Wspólnik w tym kontekście to po prostu partner , nie akcjonariusz. Robią ten deal w pewnym sensie razem i tyle. Akcjonariuszami są Ly i Harting.

bevierek 29.12.2018 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez VanBasten (Post 1525487)
Jaroo1 na Twój długi post wcześniej odpowiedział filipinski .Mam wrażenie jakbyś nie czytał tego tekstu albo czytał bez zrozumienia bo to o co pytasz już tam wyjaśnił . Nikt nie wierzył w zbawiciela na białym koniu i autor tamtego postu jasno to opisał a Ty teraz używasz tego jako zarzuty ....

Wtórny analfabetyzm jest na tym forum powszechny.

MackoKurko 29.12.2018 17:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kacpaw91 (Post 1525486)

AP może być przez nich traktowany na zasadzie "komplementariusza" jako wspólnik, który wkłada w spółkę pracę (choć nie ma czegoś takiego naszym prawie dla sp. kapitałowych). Skoro brał udział w podpisywaniu umowy, to chyba można go wspólnikiem nazwać.

Jery 29.12.2018 17:37

Jeśli prawdą jest co napisał RMF (piłkarze i miasto mają kasę) to ta mogła także pójść z innego konta, bezpośrednio na konta wierzycieli. Lub 12 mln poszło na konto SA, ale wcale nie to wspomniane w umowie, tylko np to o którym była mowa po meczu z Lechem tj, że Ly zakładał tu jakieś konto dla przewalutowania etc.

No nic, czekamy na oficjalne potwierdzenie.

FraMat 29.12.2018 17:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sedonh (Post 1525483)
A może poczekajcie na oficjalke zanim się pospuszczacie?

Oficjalkę Wisła SA?
To Pietrowski teraz pisze n tej stronie?
:>

Pele77 29.12.2018 17:39

Nie żebym marudził, bo cieszę się, że Wisła wyjdzie na prostą, ale z treści oświadczenia Hartlinga nie wynika, że są już pieniądze, a tylko tyle że Ly obiecał wczoraj wysłać. To, że nie ma z nim kontaktu niestety też jest zastanawiające....

Jaroo1 29.12.2018 17:41

Cytat:

właśnie przelali 12M więc wierzymy
Ja już w nic w tym klubie nie uwierzę dopóki nie będzie Wisły realnie bogatej, dobrze grającej itd. Od 5 lat ciągnie się dramat ze spłacaniem długów, każdy mówi, ze już wychodzimy na prostą, od 3 lat trwa przejmowanie Wisły, która trafia w co raz to lepsze ręce i chca się nią zaopiekować co raz to lepsi ludzie.
Także tu już nie wiadomo czy dobra informacja na prawde jest dobra i czy za x czasu nie okażę się, ze to był jakiś przekręt... No ale jeśli kasa jest to jest to jeden z niewielu pozytywów od dawna.

Cytat:

VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Wtórny analfabetyzm jest na tym forum powszechny.
Ja wiem, że Wy potrzebujecie kolejnego bożyszcze na tym forum, który Was podniesie na duchu. Bo co nam innego w tej sytuacji pozostaje? Nic tylko zawierzyć komuś i mieć nadzieję. Ale ja już się obawiam, ze jak już się zrobi dobrze to zaraz znowu będzie źle (vide Cupiał > Meresiński, Meresiński > TS, WSH). Także lepiej ważyć każde słowo.
Do kolegi filipski nic nie mam, po prostu sobie komentuję co napisał, a napisał:
Cytat:

Dziś wszystkie odpowiedzi są po stronie nowych inwestorów – w tym sensie, że oni podejmą decyzje, co zrobić z brakiem odpowiedzi w pewnych kwestiach. Hartling już spruł się o klauzulach zawieszających, o których wcześniej nie informowano. Są to klauzule po stronie sprzedającego, które nie zostały zrealizowane do wczoraj (jak jest dziś – nie wiem – powtarzam: jeszcze nie siedzę przy stole, podobnie zresztą jak obecny prezes). Nie umiem odpowiedzieć, czy sprawa na pewno zakończy się pomyślnie, bo nie ja jestem inwestorem, to nie są moje pieniądze i nie moje ryzyko. Powtórzę jednak raz jeszcze – z całą stanowczością – przelew nie jest zagadnieniem, która rozstrzygnie sprawę.
Cytat:

PS2. Z ostatniej chwili. Wiem, co powie Hartling. Oj, będzie wizg na tym forum…
Inny użytkownik, daniel123 napisał
Cytat:

Jak adaś stwierdził „są pewne klauzule w umowie, o których opinia publiczna nie wieâ
Już macie to oświadczenie Hartlinga i te klauzule czy nagle przelew się znalazł pomimo urwanego kontaktu z Panem Vanną?
A przepraszam, czy całe to oświadczenie Hartlinga, które miało narobić tyle szumu i odsłonić rąbek tajemnicy mówi o tym, że kasa powinna wyjść, okaże się to w sumie 31 grudnia a kontak z Vanną się urwał?

VanBasten 29.12.2018 17:47

Spłacenie 12 mln długu to byłby realny krok a nie obietnica jak za czasów Sarapaty . Póki co czekam na oficjalne potwierdzenie bo naszym dziennikarzom nie wierzę bez względu to czy piszą w jedną czy w druga stronę . Mam nadzieję , że to prawda z tym przelewem ale jeszcze nie skacze z radości .
Pytanie do filipskiego co tak miało wstrząsnąć tym forum po oświadczeniu szweda ?

Levis88 29.12.2018 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez VanBasten (Post 1525476)
Błagam nie kompromituj się już bardziej ! Pomijając szopkę jakiej teraz jesteśmy świadkami o działalności TS mówią fakty . I mimo , że nie cierpię Majchra to prawda jest taka , że nie miasto zaczęło robić szopki ze stadionem ale zwyczajnie straciło cierpliwość . 5 mln długu....co mieli czekać aż wzrośnie do 15 ? Przy okazji widząc co się dzieje w klubie ? Dług jaki został po TF został potrojony . W zeszłym roku mało kto miał tego świadomość i dlatego teraz o tym rozwmawiamy .

Nie widzę tu kompromitacji. Dostrzegam podobieństwa co do akcji że stechertem. A za tą szopkę nie wiem czy TS jest całkowicie odpowiedzialny - oni chcieli oddać klub krakowskim bussinesmanom a że nie pyklo to pozostali inwestorzy z nadania chvj wie kogo.

pepe72 29.12.2018 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1525496)
Ja już w nic w tym klubie nie uwierzę dopóki nie będzie Wisły realnie bogatej, dobrze grającej itd. Od 5 lat ciągnie się dramat ze spłacaniem długów, każdy mówi, ze już wychodzimy na prostą, od 3 lat trwa przejmowanie Wisły, która trafia w co raz to lepsze ręce i chca się nią zaopiekować co raz to lepsi ludzie.
Także tu już nie wiadomo czy dobra informacja na prawde jest dobra i czy za x czasu nie okażę się, ze to był jakiś przekręt... No ale jeśli kasa jest to jest to jeden z niewielu pozytywów od dawna.

Przeczytaj sobie Tuzimka, całkiem sensownie napisał, jeszcze przed info o przelewie.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...lewem-felieton

AgresywnyChomik 29.12.2018 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Levis88 (Post 1525498)
Nie widzę tu kompromitacji. Dostrzegam podobieństwa co do akcji że stechertem. A za tą szopkę nie wiem czy TS jest całkowicie odpowiedzialny - oni chcieli oddać klub krakowskim bussinesmanom a że nie pyklo to pozostali inwestorzy z nadania chvj wie kogo.

W tym momencie mam nadzieje ze ten chvj wie kto to nie TS

gizmo 29.12.2018 17:51

a Jadczak swoje
https://twitter.com/SzJadczak/status...51788995698688

każdy ma swojego informatora czy Jadczak jest z tych co nigdy nie przyznają się do błędu

filipski 29.12.2018 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez VanBasten (Post 1525497)
Spłacenie 12 mln długu to byłby realny krok a nie obietnica jak za czasów Sarapaty . Póki co czekam na oficjalne potwierdzenie bo naszym dziennikarzom nie wierzę bez względu to czy piszą w jedną czy w druga stronę . Mam nadzieję , że to prawda z tym przelewem ale jeszcze nie skacze z radości .
Pytanie do filipskiego co tak miało wstrząsnąć tym forum po oświadczeniu szweda ?

Nie napisałem, że wstrząśnie, lecz że będzie wizg. Przeglądając shoutboxa utwierdzam się, że miałem zupełną rację. To, co się tam dzieje, to jest podręcznikowa definicja wizgu. Aż mnie korci, żeby znowu zachęcić do wyobrażeń, np.

wyobraźmy sobie, czysto teoretycznie rzecz jasna, że w tym momencie ten portal przegląda pewna osoba, która zdecydowanie nie powinna czytać pewnych opinii o sobie? Gdy sobie to wyobrazimy, zrozumiemy, że słowo "wizg" może być dość uprzejmym wyjściem z niezręcznej sytuacji.

Ale to tylko takie moje dyrdymały, nie chłopaki?

VanBasten 29.12.2018 17:53

Bronienie TS i poprzedniego zarządu w świetle faktów jakie wychodzą na jaw to jednak kompromitacja . Ci krakowscy biznesmeni też wyrażali chęć przejęcia Wisły ale po audycie się wycofali ....to też mówi wiele o osiągnięciach "kumatych" w zarządzaniu tym klubem .

TIR_DO_SŁUBIC 29.12.2018 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filipski (Post 1525502)
Nie napisałem, że wstrząśnie, lecz że będzie wizg. Przeglądając shoutboxa utwierdzam się, że miałem zupełną rację. To, co się tam dzieje, to jest podręcznikowa definicja wizgu. Aż mnie korci, żeby znowu zachęcić do wyobrażeń, np.

wyobraźmy sobie, czysto teoretycznie rzecz jasna, że w tym momencie ten portal przegląda pewna osoba, która zdecydowanie nie powinna czytać pewnych opinii o sobie? Gdy sobie to wyobrazimy, zrozumiemy, że słowo "wizg" może być dość uprzejmym wyjściem z niezręcznej sytuacji.

Idze, idze Bajoku ;)

Snow 29.12.2018 17:57

@filipski przestań już pieprzyc.

Oświadczenie Hartlinga miało spowodować kwik na forum.

Przelew nie miał być problemem, tylko jakieś tylko tobie znane zapisy w umowie.
Teraz jednak świętujesz, ze przelew jest.

Zdecyduj się panie Kasztelaniec.

filipski 29.12.2018 17:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Snow (Post 1525506)
@filipski przestań już pieprzyc.

Oświadczenie Hartlinga miało spowodować kwik na forum.

Przelew nie miał być problemem, tylko jakieś tylko tobie znane zapisy w umowie.
Teraz jednak świętujesz, ze przelew jest.

Zdecyduj się panie Kasztelaniec.

Próbuj dalej. Może trafisz. Także z argumentacją. Jestem cierpliwy, taką mam pracę.

VanBasten 29.12.2018 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filipski (Post 1525502)

Ja Cię nie atakuję bo akurat traktuje Twoje posty poważnie i widzę w nich sens . Może źle zdefiniowałem słowo wizg :)A zapytałem o to oświadczenie dlatego , że spodziewałem się czegoś bardziej drastycznego np szczegółów o klauzulach .

filipski 29.12.2018 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez VanBasten (Post 1525509)
Ja Cię nie atakuję bo akurat traktuje Twoje posty poważnie i widzę w nich sens . Może źle zdefiniowałem słowo wizg :)A zapytałem o to oświadczenie dlatego , że spodziewałem się czegoś bardziej drastycznego np szczegółów o klauzulach .

Kolega Snow wie jak jest, jego trzeba zapytać. Zauważył wiele - np. to, że cieszę się z przelewu. Potrafi też bezbłędnie interpretować komunikaty - jak o rzekomym kwiku na forum. O zdolnościach demaskatorskich nie wspomnę.

Ja spodziewałem się, że na takie a nie inne oświadczenie Hartlinga forum zareaguje niedowierzaniem, szukaniem dziury w całym i wrzeszczeniem, że dalej nic nie wiemy. Spodziewałem się, że kilka osób napisze o LM. Spodziewałem się też, że Snow po mnie pojedzie. No i jak - sprawdziło mi się?

Z uporem maniaka utrzymuję, że mnie żaden przelew nie zajmował i nie zajmuje, dlatego też nie mam powodu, by zmieniać swoje nastawienie do sprawy. Natomiast przyznaję, że nie chce mi się już odpowiadać na zaczepki, więc sobie trochę śmieszkuję.

K4millo 29.12.2018 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zozo (Post 1525482)

Ten Balawajder to sam nie wie co wygaduje/wypisuje.

W nagłówku napisał:

Obiecane pieniądze od inwestorów będą na koncie Wisły Kraków w poniedziałek - ustalili nieoficjalnie reporterzy RMF FM.

a w tekście

Jak dziś nieoficjalnie ustalili reporterzy RMF FM, pieniądze od inwestorów są już na koncie Wisły Kraków.

https://www.rmf24.pl/fakty/news-pien...-w,nId,2755955

Guzik 29.12.2018 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez filipski (Post 1525508)
....taką mam pracę.

socjotechnik :)

gizmo 29.12.2018 18:04

my tu gadu gadu a oni już budują ten hotel ;)

http://lovekrakow.pl/aktualnosci/now...jCu3_B1364-aqg

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl