![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zachowania Sobola trudno nie zauważyć. On nigdy się nie opieprzał na boisku, z Lechią dawał z siebie maks a jego naładowanie do walki i wk..rw na bezsilność zespołu widać było choćby w desperackich bombach z dystansu. A po meczu wszyscy równo dostali gwizdy. Gwiżdżący mają co chcieli, są przecież klientami Wisły tak samo jak Poczty Polskiej bo płacą za usługę i wymagają. To i Sobol w 90 minucie kończy prace.
|
Cytat:
|
znaleźć nie mogę wcześniej, może jeszcze nie było
Chavez na weszlo http://www.weszlo.com/blog/36 Cytat:
|
Gwiaździsty....WAM????..... a to już jesteśmy My i Wy????..... noż ku..wa!!!!!
chodze na R22 od 35 lat i nie jedno widziałem i przeżyłem.....swoje za piłkarzami też wyjeździłem na każdego przyjdzie czas ze stanie się "piknikiem"...z różnych powodów... może czas najwyższy skończyć te bezsensowne podziały wszyscy mamy przecież Białą Gwiazdę w sercach... |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że skoro banda pajaców gwizdała na niego po meczu w którym zostawił na boisku masę zdrowia, to nie musi później do tych samych kolesi po wygranym meczu podchodzić. Zakładając, że taki był powód. Ogólnie - macie problemy. |
Cytat:
|
Zakończmy najlepiej ten temat, bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli chodzi natomiast o "decydowanie" to się mój wiślacki przyjacielu mylisz. Ja zawsze decydowałem o tym co śpiewam i kogo wspieram. Np. nigdy nie spiewam "Wisła to jest potega..." pomimo, ze gniazdowy to intonuje. Natomiast w skali makro to nawet powinieneś się cieszyć, ze to ja własnie nie decyduje. No chyba, ze jesteś zwolennikiem monarchii absolutnej. Nigdy natomiast nie gwizdałem na piłkarzy Wisły, a wierz mi mogłem. Widziałem wiele "cudownych" spotkań, zarówno w ekstraklasie jak i na jej zapleczu. Ale i tak nie gwizdałem, wolałem bezpośrednio wyrazić swoją dezaprobatę kiedy miałem na to ochotę. Po prostu, gwizdanie jest dla kibiców sukcesu, a ja nim nigdy nie byłem, nie jestem i nie bedę. Ps. O znowu otrzymałem ostrzeżenie. I znowu w jezyku angielskim. Czy któryś z szanownych modów mógłbym przyjać do wiadomosci to, iż my tutaj dyskutujemy w języku ojczystym i ja wcale nie musze znać (bo i nie znam) języka angielskiego. Do czego to doszło... Cytat:
Cytat:
Podaj jakieś argumenty na to, ze Melikson nie zasługuje na nagonkę, oczywiście nagonkę medialną.? |
Sobol po raz kolejny pokazuje swoją wielkość ! Wielka Wisła ! Pewnie boi się ,że może usłyszeć gwizdy... <ironia>
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Armani Jeans ;)
Ale znając Patryka, to wybór pewnie nie przypadkowy...:) |
co z kontuzja MAORA? czemu nie ma jeszcze zadnych wiesci..
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...em,1699539,812
"Przez pierwsze 30 minut graliśmy w dziesięciu, a nawet dziewięciu ze względu na kontuzje" - przyznał po meczu trener krakowskiego zespołu Robert Maaskant. Mimo straty dwóch podstawowych zawodników "Biała Gwiazda" wygrała z Ruchem 3-2. Zwycięstwo obrońcom mistrzowskiego tytułu przyszło z dużym trudem, a "Niebiescy" zaprezentowali się z bardzo dobrej strony. "Patryk Małecki nastąpił na piłkę i przez to skręcił nogę. Myślę, że będzie poza grą przez tydzień, a potem zobaczymy, czy będzie zdolny do występu w meczach" - opisał uraz skrzydłowego trener Maaskant. Oznacza to, że Wisła będzie sobie musiała radzić bez Małeckiego w wyjazdowym meczu Ligi Europejskiej z Twente Enschede i prawdopodobnie w hicie 9. kolejki T-Mobile Ekstraklasy z Legią Warszawa na Łazienkowskiej. "Maor Melikson brał udział w starciu. To on sam zaatakował przeciwka. Dotknął nogą rywala i przez to stało mu się coś ze stopą. Musimy zaczekać do poniedziałku, żeby wyjaśniło się, jak poważny jest uraz. On sam nie ma dobrych odczuć co do tego, bo miał podobną kontuzję wcześniej w Izraelu, ale naprawdę musimy zaczekać na wyniki badań w szpitalu" - powiedział o kontuzji Meliksona trener Maaskant. |
Cytat:
Zjechac to mieli kogo , a jak juz wazna informacja to milcza. |
Cytat:
Na drugi raz: pytania do moderatorów w odpowiednim dziale proszę jaśnie Pana |
kot ty mówisz o prawie. To nie podlega dyskusji. My jednak mówimy o jakiś zasadach moralności.
|
Złe wieści, mam nadzieję, że znacznie przesadzone... http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...ca_roku__.html
|
Cytat:
|
Niestety ale info z oficjalnej takie samo http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._i_meliksonie/
|
Pewnie ta sama kontuzja, którą 'złapał' Kuba w meczu z PAO. Pęknięta kość śródstopia, obym się mylił.
W każdym razie, zdrowia Maor! (Moar - wg. red. R. Kołtonia) |
Cytat:
A prawo jest jakie jest - prawo np pozwala 'legalnie' , oskarżonemu kłamać, co nie znaczy że koleś który popełnił przestępstwo, powinien tak robić. No ale fakt jest faktem - Maor nikogo nie zabił, nie pobił, nie oszukał(materialnie), nawet nie prowadził auta po pijaku. Możemy oceniać tylko czy jest to moralne/przyzwoite/mądre/fair itp A tak w ogóle to mam takie przekonanie że obie te kontuzje(i jego i Małego) mogą mieć to same źródło, czyli nastąpiły pod wpływem zbyt dużego stresu i ciśnienia tak u jednego jak i drugiego. Obaj byli w sytuacji nagonki, obaj chcieli coś udowodnić tym meczem i obaj zaraz na początku sami się wykluczyli z gry.* *i jak czytamy ,już wiadomo że nie są to drobne urazy. |
Ostatnie słowa naszego trenera są bardzo dobre. To będzie test. Tyle się naczytałam przed sezonem o dużej i wyrównanej kadrze Wisły, że aż nie wiedziałam czy na pewno o tej samej Wiśle myślimy. No to zobaczymy jak szeroka ona jest (może i jest) i jak równa (tu mam spore wątpliwości). Oczywiście mam nadzieję, że ci wchodzący będą chcieli udowodnić, że również są dobrymi graczami (choć pewnych rzeczy nie ominiesz) i nie będzie tragedii (przede wszystkim punktowej; łądna dla oka gra ma już mniejsze znaczenie).
Oby Mały szybko wrócił do zdrowia. I Maor także. Żadne kurde przerwy do końca roku! Zbyt wiele ważnych meczów. Co do waszego pie*** o Sobolu... RADEK SOBOLEWSKI!!! !!!! |
Wczorajszy mecz pokazal ze zmiennicy zarowno Maora jak i Malego dali rade. Prawdziwym sprawdzianem bedzie czwartkowe Twente, ale ta druzyna nadal zdaje sie byc wartosciowa!
|
Mamy morska sytuacje:)
- moze bedziemy grac bardziej zespolowo zamiast czekac co zrobi Maor - moze ktos zauwazy ze potrzebujemy wiecej niz 1 Maora |
Wiem że to głupie ale przynajmniej nam Meliksona nikt nie kupi teraz :P :) Wiem marne to pocieszenie :)
|
Poważny uraz Meliksona. Będzie operacja?
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 Ehh, wiatr w oczy. |
Niestety bardzo ch.jowy koniec tygodnia, który Maor zapamięta zapewne na długo. Najpierw mocno dostał w mediach i pewnie nie tylko po głowie za to co namotał w wiadomej sprawie, a na koniec niebłaha kontuzja:(
No cóż... Garguła, Jirsak będą mieli bodaj ostatnią okazję pokazać, że jest sens żeby nadal byli w Wiśle, a może Robert wymyśli coś innego. Wracajcie Obaj jak najszybciej do zdrowia! |
Po tych wieściach (kontuzje) już wiemy że z Twente i Legią będziemy bardzo osłabieni.
W przypadku Małeckiego mam nadzieję że na mecz z Jagiellonią 16 października będzie już gotowy. Co do Meliksona niestety są gorsze rokowania - mam nadzieję że jeszcze zagra w tej rundzie. Tak czy owak mamy sytuację taką jak podczas kontuzji Pawła Brożka - i jakoś Skorży udało się obronić mistrzostwo w drugim sezonie jego pracy. Mam nadzieję że Maaskant w zaistniałej sytuacji też coś wymyśli. Włącznie ze zmianą taktyki. Mimo wszystko trzeba być optymistą:) |
Mały operacja brawo;/
|
Cholera jasna.... Nic tylko zyczyc szybkiego powrotu do zdrowia!
|
|
Po prostu pieknie - sami sie wykluczyli z gry bez niczyjej pomocy. To jest nie do pomyslenia, ze po kontuzji jednego zawodnika (Melikson) tak obawiamy sie o Nasza druzyne a przeciez Wisla to nie tylko Maor i Małecki. Jeszcze nie ma oficjalnej wiadomosci co do Meliksona - moze nie bedzie tak zle jak sie to moze wszystko wydawac (mam taka nadzieje)
|
No to lipton...zaczyna się robić nieciekawie...Małecki pewnie wykluczony z gry przynajmniej na miesiąc...
|
no to zobaczymy teraz jak Maaskant sobie poradzi, mam nadzieje ze bardziej zespolowo grac bedziemy
mniej indywidualizmu, bedziemy do konca walczyc ciezkie tygodnie przed Maaskantem. Cos mi sie wydaje ze bedziemy liderem po rundzie jesiennej. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl