![]() |
Powie mi ktoś najlepiej z Jaworzna jak wygląda połączenie komunikacyjne między Krakowem a Jaworznem właśnie? Chodzi mi o powszechne dni tygodnia. Z góry dzięki
|
Ile mniej więcej kosztował ostatni wyjazd do Wrocławia? (bilet+transport)
|
Wszyscy słyszeli piosenkę "Poszła do Adama". Wie ktoś o jakiego Adama w niej chodzi?
|
Cytat:
|
a nie o Adama Musiała?
a ja mam pytanie gdzie w Krakowie można kupić puszki z napojem WSP? bo chciałbym porównać z BG |
Wchodzę na mój komputer, chce włączyć partycje D i wyskakuje mi że dysk w stacji dysków d jest niesformatowany, Chcesz go sformatować teraz?
Stało się to nagle a mam tam dużo ważnych rzeczy?? Wie ktoś co się mogło stać?? |
Chciałbym pooglądać sobie filmy w komórce, mam już dobry odtwarzacz na symbiana - divxplayer. Jednak po pierwsze nie potrzebuję mieć na karcie pamieci 700MBajtowego filmu, chciałbym go zmniejszyć tj.rozdzielczość, ewentualnie zubożyć dźwięk, czym to najlepiej zrobić? No i jakim program wstawić do takiego pliku na stałe napisy do filmu? Jest jakiś konkretny, prosty program?
A może ktoś po prostu zna inne rozwiązanie? Z góry dziękuję za odpowiedź. |
Robiłem porządki na komputerze i chyba usunąłem nie to co powinienem. Od tego momentu przestało odtwarzać mi dźwięk w filmach. ( używając jakiegokolwiek Playera ). Ktoś pomoże ?
Jajo. Jedne filmy odtwarza normalnie, inne już nie. ;/ |
Realne jest poprawienie kondycji w tydzień? Jakby to powiedzieć, przygotowanie formy ( siły fizycznej ) na jeden mecz. Kwestia wydolności podczas 90 minut gry. Oczywiście bez żadnych środków dopingujących ale jakieś wspomagacze a'la powerade czy tiger tylko może bardziej profesjonalne, ktoś zna się na takich rzeczach? :-)
|
Hmmm, raczej niemozliwe jest cos takiego. Jedynie kondycje fizycna poprawisz ale w ciagu 7 dni ustawienie formy meczowej? Raczej niewykonalne.
|
Cytat:
|
to raczej o motorykę i szybkość chodzi, a tego znacząco w jeden tydzień nie poprawisz
|
ma ktoś może doczynienia z ipodem touch 2g ??
chodzi mi o to czy jest faktycznie lepszy od pierwszej generacji i czy tył też się tak rysuje. jak coś to priv. |
Cytat:
http://www.dobreprogramy.pl/AVI-ReCo...ows,12728.html |
Cytat:
|
Cytat:
A dzień przed meczem zjedz makaron na obiad. Da Ci sporo siły na kolejny dzień, a w dzień meczu nie jedz nic ciężkiego, alby się "nie zamulić". No i nie zapominaj o uzupełnianiu płynów w trakcie meczu, ale nie co dłuższy okres czasu sporo napoju, ale w krótszych odstępach po kilka małych łyczków. Jeszcze jedno, nie zapomnij się porządnie porozciągać przed grą. Będziesz dzięki temu wyżej skakał(o parę centymetrów, ale zawsze coś). Zawsze też możesz sobie "wkręcić" autofazę, że od tego meczu zależy jakaś bardzo ważna dla Ciebie sprawa, ale to podziała tylko, jeżeli potrafisz się tak "bawić". Pozdrawiam i życzę zwycięstwa! |
Cytat:
|
Czym dojechać pod Polmozbyt i na którym przystanku wysiąść najlepiej??
z góry dzięki za odp. |
Cytat:
Jeśli ten na Wielckiej to np 13 24 i wysiądź na przystanku Kabel. |
Czy na Międzyszkolny basen pływacki na ulicy Bieńczyckiej, (LO 12?) mozna tak normalnie sobie wejsc i poplywac? ew. jakich godzinach czynne i czy jest jakis sprzet do nauki plywania...?
|
Cytat:
|
Mam pytanie odnośnie allegro.Pewien kupiec zaproponował mi aby właczyl usługe Płać przez Allegro.Może mi ktoś to przybliży,czy sie opłaca,bezpieczeństwo,niby w jaki sposób miałbym otrzymac pieniadze za towar?? :)
|
ile śr. trzeba zarabiać żeby dostać kredyt hipoteczny na 30 lat?? proszę napisać na prv.
|
Cytat:
|
Cytat:
co do pytania o kredyt to wazne jest na ile $ chcesz go brac a nie na ile lat. ja mam pytanie - jakas przyzwoita pozycja ksiazkowa o wykonczaniu nowego mieszkania od zera (nie domu) |
gdzie na ruczaju jest jakis fotograf potrzebuje zrobic zdjecia jak do dowodu?
nieaktualne |
do usunięcia
|
Mam pytanko dotyczące reklamy telewizyjnej Lidla w której prezentowane są aktualnie artykuły do ogródka min. takie małe bramki o wymiarach mniej więcej 1X1 . Czy ktoś się orientuje gdzie je można dostać ? Bo miała być ta oferta od dziś a puki co na półkach bramek nie ma ;/ . I w jakiej cenie są ? Na stronie Lidla też nie ma żadnej wzmianki na ten temat a w telewizji widziałem tą reklamę już parę razy.
|
Cytat:
Mam nadzieje ze w miare dobrze wytlumaczylem o co chodzi:). |
siemanko byczki, co w przypadku gdy zgubilem ksiazeczke wojskowa? jakis duplikat czy co?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl