![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I to prawda, że jak przyjdzie, to doplacasz tylko 8 złotych do mandatu. Nie ma żadnych odsetek, żadnych innych kosztów. Wiem, bo zawsze tak robię. A jak jestem wredny, to w dniu kiedy przyjdzie, mowię, że dziś nie mam kasy i proszę, żeby przyszedł jutro. Niech sobe połazi za te 8 złotych. Oczywiście, jutro niekoniecznie jestem w domu. Miło jest oglądać wkur...ego poborcę edit: jest coś jeszcze - zdaje się, że urząd ma prawo odjąc kwote mandatu od ewentualnego podatku do zwrotu jaki ci przysluguje na podstawie rocznego zeznania podatkowego. Wtedy już poborca nie łazi. Pomniejsza ci zwrot nadpłaconego podatku. Bezboleśnie. |
Mam problem z photoshopem.Robie nowy dokument i chce przystapic do dalszych prac i wybieram kolor.np niebieski i wybieram sobie i w okienku wykakuje mi kolor szary zamiast niebieskiego.
Wiecie co się z tym dzieje??? |
Musisz zmienić tryb dokumentu, pewnie Ci się przestawil na jakąś skalę szarośći albo GIF czy coś takiego.
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Znacie tytuł utworu, który leciał kilkakrotnie i najczęściej w przerwie dzisiejszego meczu koszykarek? Uchwyciłem jedynie słowo "babe". Z góry dzięki.
|
W jakim banku można wykonać przelew z najniższą opłatą? Bank taki w miarę w okolicach Rynku w Krakowie.
|
Najtaniej jest po prostu wpłacić na konto w banku, w którym odbiorca ma konto = 0zł. Ale radze wtedy dobrze opisać tytuł, bo nie będzie danych wpłacającego. Ty za to otrzymasz potwierdzenie wpłaty.
|
Szybkie pytanie do narciarzy i ludzi z myślenic . Na Chełmie jest stok południowy ? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę obejrzeć najbliższy mecz Wisły??
|
Skąd jadą busy w stronę Olkusza? I czy zatrzymują się przy czymś co nazywa się HOTEL PARK?? Jakoś niedaleko za makro chyba. Dosyć ważne.
|
Cytat:
|
Wyjeżdżają również z dworca autobusowego RDA, chyba dolna płyta.
|
Do ludzi którzy mają własne szaliki lub np. szkolne: Jak coś takiego zrobić? Chodzi mi dokladniej o szalik szkoły.
2. wiem, że dawniej jak sie kupowało koszulke Wisły w Carrefourze lub M1 to można było jakiś napis zamówić na niej. Czy dalej tak jest i czy można zrobić napis na włąsnej koszulce? Tzn przynieśc jakąs koszulke i zamówić na niej napis? 3. Nie widział ktoś w sprzedaży takich vlep? I jak tak to gdzie? http://pl.tinypic.com/view.php?pic=juclmc&s=6 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Youtube wykasował mi muzykę z filmiku chociaż ściągnąłem go z innego filmiku na YT. Ktoś wie co na to poradzić ?
|
Istnieje jakaś darmowa nawigacja do Sony Ericssona z mapą Polski, możliwością ustawienia trasy i "gadająca" ?
|
http://images26.fotosik.pl/312/f9386ec34606310c.jpg
Ktoś wie jak się nazywa ten czarny ptak za łabędziami? Nie chodzi mi o kaczkę;] Może być priv. Już wiem - Łyska |
jaka sieć ma najbardziej atrakcyjną ofertę jeśli chodzi o o telefon na kartę ? play ?
|
Cytat:
|
a mogę przenieść tam numer z orange ? i czy to coś kosztuje ?
ok dzieki |
Cytat:
|
Ile mniej więcej jedzie PKS z Krakowa do Wrocławia w sobotę do południa? Lepiej jest jechać PKSem czy PKP? Wiem że PKP najkrócej to jakieś 4,5h. Mam zamiar jechać na mecz WKS - BKS i się zastawiam czym.
|
Cytat:
http://www.e-podroznik.pl/ |
Cytat:
|
Prosiłbym o zamieszczenie vlepki "Krakowiskie smoczyce"
|
Czy jest jakiś bezpłatny program, który mogę użyć do przerobienia zdjęcia tak aby był "szkic" lub też samo obramowanie? Jeżeli ktoś potrafi tak przerobić zdjęcie to byłbym wdzięczny za pomoc.
|
Poleci ktoś jakiś tani (ok 30zł) i sprawdzony nocleg we Wrocławiu ?
|
Wgrywał ktoś mapy do tomtoma One? Jak do tego podjeść aktualizować oprogramowanie czy ściągnąc na to co jest już w nim?
|
Cytat:
|
witam,
jest ktos na forum kto zajmuje sie ``kadrami``? Jesli tak to prosze o pomoc : Wyplata za umowe o dzielo nastapila w grudniu 2009-zaliczka do Urzedu skarbowego poszla do 20 stycznia 2010 roku . Czy w formularzu pit-4r nalezy ujac zaliczke za grudzien 2009(wyplata wynagrodzeni) pomimo ze zaplacono ja w styczniu 2010? Czy za zlozenie pit-4r po terminie grozi kara czy wystarczy ``czynny zal``?dziekuje i pozdrawiam |
Można dziś na jakimś innym kanale obejrzeć mecze ligi europejskiej oprócz polsatu i tv4?
|
jaki nosi tytuł piosenka o Realu Madryt która leci mniej wiecej tak ?:
"Karrembeu taki piłkarz tam grał lecz niewiele bo większosc czasu ławe grzał..." |
jest jakaś transmisja z Brna? (oprócz Radia Kraków)
|
Mam pytanie Battlefield: Bad Company 2 BETA odpaliłem na średnich detalach czy w full może się przycinać? dochodzi do tego single player dużo akcji itp.A planuję kupić oryginał a nie chcę mieć klatka po klatce.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl